Hoera, vandaag mijn eerste topless vrouw op het strand gezien!

Hoera, daar was ze dan eindelijk. De eerste topless vrouw van het seizoen op het strand. Ik woon in zo’n beetje de meest preutse badplaats van Amerika. Dus dit mag best in de krant.

Het was wel een middelbare vrouw met 2-3 rollen vet om het middel. Gelukkig lag ze op haar buik en bleef liggen.

Want wat is er erger dan een topless middelbare vrouw met vetplooien die zich ineens op haar rug draait net op het moment dat jij een lollig stukje over haar staat te schrijven?

Advertenties

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver. Rijmer. Kijker. Open en nieuwgierig. Kent beroemde mensen.

41 gedachten over “Hoera, vandaag mijn eerste topless vrouw op het strand gezien!”

 1. Toppunt van ‘over the top’, zo’n rollenmodel. Maar leuk beschreven, Apiedapie.
  Groetkens van een dikbuikig Brilmansje

  Like

 2. OK, Zilvertje, daar heb je een punt. Maar het “zachte” is dat ik er geen foto van heb gemaakt en dat het me, nu ik er over na denk, best een leuke vrouw leek. Ik ben nog even terug gegaan. Maar ik zag alleen nog een grote kuil in het zand.

  Like

 3. Hmm, ik weet niet hoe je er uit ziet, maar ik denk dat je een anorexia patientje bent in vergelijking tot de gemiddelde Amerikaanse dikke vrouw … Ik heb ooit een beginnetje gemaakt met een fotoserie en lollige onderschriften van Amerikanen, maar ben er maar mee opgehouden. Paste niet op mijn memory card. Om je een indruk te geven, op deze link staat er eentje die er nog wel oppaste: https://apiedapie.wordpress.com/2011/03/28/eigen-schuld-dikke-bult/ Stel je hem maar eens voor in een tangaslip op het strand …. 😉

  Like

 4. Hihi, ik kijk niet hoor! Nee, was maar een grapje, ik was het niet hoor, ben de hele dag druk geweest met wassen, strijken enz en als ontspanning drie blogjes gemaakt en kwam niet verder dan de tuin.

  Like

 5. je belooft de blogger (mnlk) een plaatje
  braaf komen ze hier naar toe gehobbeld vanaf vk…amechtig
  hijgend…en dan prikken ze zich aan een gevarendriehoek:(

  arme blogger (mnlk)

  Like

 6. Ja, dat zijn de keiharde wetten van reclame. Verleiding … illusie … dat speelt zich allemaal af in het hoofd van de klikker (m/v). Het plaatje is hier wel degelijk, ik heb geen valse belofte gedaan. Ik had trouwens eerst “foto” staan, maar dat zou jokken zijn geweest.

  Ik heb medelijden (soms leedvermaak al naar gelang mijn stemming) met de mnlk bloggers die – in de late avonduren – op het volgende bericht klikken … Neuken op kop – om te kijken hoe het moet En dat gaat nog altijd door, maanden na de plaatsing. Droste effect, want daarin beschrijf ik nou juist waarom ze klikken. Grinnik. Gemeen he? Of deze:

  Ik had mogen neuken

  Staat geen woord verkeerd in …. is niet grappiger of leuker dan mijn andere stukjes, maar wordt heel veel gelez eh weggeklikt.

  Maar jij kunt er ook wat van, Assyke ….. Jawel! 😀

  Like

 7. Wat niet zichtbaar is wordt steeds interessanter, lijkt me zo.
  Ik zou maar gauw eens naar Nederland komen, om van de ziekte te herstellen.

  Like

 8. Nou apiedapie, hier in Dresden was het gisteren prachtig weer. Bij het stadion waren een paar duizend amerikanen op zoek naar een kaartje voor USA – Brasil en naast het stadion is een groot zwembad. Daar lagen dus de vrouwen bloot, met en zonder spek. Dat was wel een attractie, he, dat heb je bij jullie niet.

  Like

 9. “Het was wel een middelbare vrouw met 2-3 rollen vet om het middel. Gelukkig lag ze op haar buik en bleef liggen.”

  Die Apie, preuts geworden onder invloed van zijn “zo’n beetje de meest preutse badplaats van Amerika”? Van mij mag iedereen topless door het leven gaan. Ik heb het zelf afgelopen week ook gedaan. En of je nu van het ‘Rubens-type’ of van het hedendaagse ‘topmodel-type’ houdt – soms valt het mee en soms tegen. That’s life. Gek woord eigenlijk, topless. Denk er eens over na.

  Like

 10. Apie, NRC heeft met terugwerkende kracht avatars bij de reacties op de ikjes gezet. Ik moest mijn avatar daarom wel doden. Al mijn trollen werden ontmaskerd. Ook bij jouw reacties staat nu je avatar. Maar niet overal, dat begrijp ik weer niet. Het is maar dat je het weet. En ik neem aan dat de avatar hier nu ook niet meer verschijnt. Al staat hij hierboven nog wel. Ook raar.

  Like

 11. Vreemd, bij de NRC is hij verdwenen maar hij blijft hier wel bestaan. Maar dat mag ook wel. Al begrijp ik er geen pip van.

  Like

 12. Nou moe, dan moet ik ook als een haas naar de NRC toe, wat een rare typetjes zijn dat toch, met terugwerkende kracht avatars gaan uitdelen! Het katje is hier welkom, hoor, Plopje.

  Like

 13. Bij de NRC zie ik nu jouw apie niet meer. Ik neem aan dat je jouw avatar ook leeg hebt gemaakt? Of kijk ik niet goed op de NRC? Ik weet zeker dat ik je daar vanmiddag nog vele malen gezien heb mét avatar. Nou ja.

  Like

 14. Ik heb helegaar niks gedaan. Meteen naar NRC gesurft, een paar representatieve ikjes opgezocht, alle apiedapies waren zonder avatar. Snap het ook niet. Zag wel lallende lummel overal.

  Like

 15. Onbegrijpelijk. Voor mij dan. En ergerlijk dat ik niet kan laten zien wat ik zag. Als ik het niet had gezien, zou ik hier niet aan de bel getrokken hebben. Meer kan ik er niet van zeggen. Sorry voor het kennelijk onnodige onrustzaaien. Blap.

  Like

 16. Omgekeerd dan: waarom stond/staat er van mij/DLL wel een avatar en niet van jou? Mijn avatar heb ik pas gemaakt toen ik hier voor het eerst reageerde (heel kort geleden dus). In de NRC-tijd had ik geen avatar, dus jouw verklaring op drasties is geen goede verklaring. Nu jij weer.
  Indra getuigt gelukkig dat er van mij avatars gestaan hebben. Anders zou ik nog kunnen gaan denken dat mijn hersenafbraak sneller gaat dan ik denk.
  Overigens werkte de NRC-site een beetje vreemd: zowel bij jou als mij was de avatar er niet altijd. Terwijl ik altijd hetzelfde e-mail-adres gebruikte. Bij DLL lijkt dat ding wel consequent geplaatst te worden. Pff.

  Like

 17. Hm. Indra (die vroeg ik dat) zegt op drasties dat ze jouw atavar niet op de NRC heeft gezien. Dan heeft ze ergens anders gekeken dan ik. Want toch draait hij of ik begin echt onzichtbare zaakjes te zien. Nou ja.

  Like

 18. Erger dan staande te schrijven
  over vette oude wijven
  is met een laptop in mijn schoot
  te zien hoe vieze oude mannen
  wachtend op de dood
  met gluren zich ontspannen.

  Liked by 1 persoon

 19. “Want wat is er erger dan een topless middelbare vrouw met vetplooien die zich ineens op haar rug draait net op het moment dat jij een lollig stukje over haar staat te schrijven?”

  Dat was kennelijk de vraag
  en ik antwoord graag.

  Like

 20. Helaas kwam het antwoord te snel
  het geeft rillingen over mijn vel
  maar misschien is dit het wel:

  Erger dan staande te schrijven
  over vette oude wijven
  is het met een laptop in mijn schoot
  te zien hoe vieze oude mannen
  zich kwijlend met gluren ontspannen
  vergeefs hopend op een snelle dood

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.