Goa je mit titt’n kiek’n?

Alweer de 2e aflevering van de nieuwe wedstrijdreeks

Na het doorslaand succes van de testversie van de ondertitelwedstrijd plaats ik vol vertrouwen een tweede aflevering. De foto van dit beestje in de grote-mensenwereld is ingezonden door Lummel. Dat het een Franse mus is, is dus aannemelijk, op een Frans balkonnetje, maar misschien zeg ik nu al te veel.

Ik nodig iedereen – vaste reageerder, af en toe reageerder, bezoeker, lezer, passant van de site – op om hier een mooi toepasselijk onderschrift bij te verzinnen.

De winnende inzending wordt volgende week bekend gemaakt en tot kop boven dit item gepromoveerd. Verder ook nog tal van andere leuke dingen natuurlijk.

het is een totaal nieuw format

Ik weet het, het is een totaal nieuw format – onderschriften bedenken bij plaatjes – hoe kom ik er toch op? Dat heet creativiteit, mensen, uit of de box denken en altijd maar weer vernieuwen, nooit op je lauweren rusten. De komma tussen “kop” en “mensen” heb ik nu wel weer ingevoegd; zonder deed het pijn aan mijn ogen en het was een inside grapje anyway. Hommage *kuch* aan de taalvaardigheden van een zich journalist noemende ouwe blogger uit het verleden.

Let op! Dit artikel zal niet als podcast verschijnen.

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

15 gedachten over “Goa je mit titt’n kiek’n?”

  1. Geen podcast? Dan moet ik die tien minuten maar anders in zien te vullen.

Ik vind er dit van: