Daar bij de waterkont

10494534_897721386908278_5986102937234126312_n

Wie is dit? Waar staat hij? Waarom daar? En wat voor kop had u in gedachten? Kortom, het is weer HKUKS time op apie. Hier Kan Uw Kop Staan! Echt, probeer het maar ….

Photo (c) 2014 APDP

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

41 gedachten over “Daar bij de waterkont”

 1. Gelijk ook een koude douche voor de google image fans, gni gni icoontje. Vind je niet! puh icoontje Het goede antwoord is tot mijn verbazing toch elders al gegeven.

 2. Dat klopt Apie, maar je vroeg wie het is, en je vroeg wat voor kop we in gedachten hadden. Maar je zei er niet bij dat die persoon in die kop moet staan. Misschien wil ik wel wat over dat roosje zeggen. Of is dat dan (ook) buiten mededinging?

 3. Je mag alles zeggen, meisje. Wat buiten mededinging is bepaalt de jury later, met terugwerkende kracht. Het is niet anders. Kijk er mij niet op aan. Dit gaat allemaal onafhankelijk en objectief zonder enige inmenging van wie dan ook.

 4. Ah, jij bent alleen het doorgeefluik van die geheimzinnige jury, dus 😉 Is dat heel toevallig hetzelfde gremium als de integriteitscommisie? Met die onkreukbare voorzitter?

 5. Die gooit hoge ogen, Ad! De spanning wordt ondraaglijk ook voor mij. De jury/integriteitscommissie neemt al een paar uur niet op.

 6. Bloemen verwelken en boeien vergaan,
  maar gebronsde Kwik blijft altijd daar staan

 7. Nou, eindelijk de secretaris van de commissie aan de lijn gehad. Duidelijk aangeschoten, maar goed. Het ging tussen Broek in Waterland en Lakeside Blues, zei hij. Het werd de laatste vanwege de “internationale uitstraling” van het blog Nou, het zal wel. De keuze is niet definitief, en kan morgenavond worden vervangen door een andere. Dus blijf je best doen mensen, en ook jij Ad. Niet op je lauweren rusten!

 8. Ik ben blij te horen dat die flessen Chivas Regal op tijd bij de commissie zijn aangekomen en hun uitwerking niet hebben gemist.
  Op Apie’s aanraden gooi ik er voor de zekerheid nog eentje met internationale uitstraling tegenaan:
  Quicksilver Ass

 9. Dit is toch het uitzicht van Gerard Joling’s vakantiehuisje aan de Vinkeveense Plassen?

 10. Jammer, ik had per SMS voorgesteld de suggestie van DSR te honoreren, hoewel lang en hoewel voor buitenlanders niet te volgen, ik bedoel wie kent de Vinkeveense Plassen, maar de secretaris laat me weten dat “hij geen netwerk heeft”. Grappig hoor, dat schrijft hij in een SMS. Ze hebben dus duidelijk mot. Morgen beter. Blijven insturen mensen.

 11. Nog altijd geen nieuws van de jury. Dus hij blijft er tot vanavond nog opstaan. En misschien wel langer. Het is eigenlijk best wel een lekker kopje, vind ik. Bekt lekker, niet te lang, internationale uitstraling. Maar wie weet.

 12. Nou moe, daar gaat de “internationale uitstraling”. Ik wil mijn flessen Chivas terug! Flikker die “integriteits”commissie het Lac Léman in!

 13. Bedankt voor de erkenning, en @Hok Eddy Christiani heeft een Italiaanse naam, hij heeft in Belgie gewoond en speelt op een Amerikaanse gitaar! Alsof dat geen internationale uitstraling is

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: