Wat ik vind van de kolibrie

Wat ik vind van de kolibrie?
Die moet ik nie
Mogen van mij over de knie
Maar je ziet ze nie

Uit: Hard voor de Natuur, vierde geheel herziene druk, voorpublicatie

©2018, B. van Vuren

Advertenties

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver. Rijmer. Kijker. Open en nieuwgierig. Kent veel beroemde mensen.

6 gedachten over “Wat ik vind van de kolibrie”

  1. Goed nieuws voor de fans van het eerste uur. De reeks “Hard voor de Natuur” wordt voortgezet. Het bundeltje uit 2010 (bijna acht jaar geleden) wordt in samenwerking met de uitgever geheel herzien. De bestaande hekeldichtjes worden zonodig hertaald naar de zeden en normen en taalgebruik van nu. Verder worden hekeldichtjes die nog op de plank liggen of ergens op een in het ongerede geraakte website opnieuw tegen het licht gehouden en toegevoegd. En … who knows … misschien worden er ook nog wel een paar gansnieuwe versjes gemaakt.

    We gaan het zien en een mooie zomer tegemoet. De planning is dat deze vierde geheel herziene druk ruim voor Sinterklaas bij de betere boekhandel ligt. Voorpublicaties uit de bestaande drukken staan hier.

    Het bundeltje zelve qua hardcover is kei-uitverkocht en de verzamelaars lijken er op te zitten, ze worden nooit en the never aangeboden. Nergens. Vindt mijn uitgever ook vreemd. Ik niet natuurlijk 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.