Drasties is er even niet vanwege wateroverlast Sandy

Wij, makers van het Apiedapie blog, wensen JandeWit, de onsympathieke baas van drasties, een plezierige vakantie. De lezers van drasties kunnen zich eindelijk weer eens volledig op hun werk storten, ongestoord door het moeten maken van koppen en het becommentarieren van ikjes, het lollig doen, of het sneren naar andere reageerders. De reden is dat Sandy, die boze storm in Amerika, Manhattan onder water heeft gezet. Laat nou net daar de server staan, of hoe heet zo’n ding, die drasties elke dag weer tot ons brengt. Volgens Jan en zijn Russische technicus, Vlad, kan het nog wel even duren. Stay tuned, en doe wat anders. Net als ik.

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

35 gedachten over “Drasties is er even niet vanwege wateroverlast Sandy”

 1. Ik had al wel een keertje hier rondgekeken. Niet uit verveling hoor!
  Zou Apie er iets over geschreven hebben…
  Ik hoop in elk geval dat het allemaal weer gauw goed komt. En niet alleen voor ons, drastiesers, maar vooral voor de inwoners van NYCity!
  En dat ze maar gauw van New Orleans mogen leren, zoals zij op hun beurt geleerd hebben van de Hollandse dijkenbouwers.

 2. Nou moe, dan niet. Doe ik daar mijn best op! Grr. Succes met de roman, publiceer je hem op drasties? By the way, drasties is weer voorzichtig terug, zag ik net, nog zonder plaatjes.

 3. Sorry Apie, het op de hoogte brengen en de oorzaak aangeven waardeer ik uiteraard zeer. Mijn opmerking sloeg op de inhoud.Publiceren op Drasties, 50.000 woorden? Nah, ik moet het eerst nog maar voor elkaar krijgen.

 4. En hopla, drasties is weer uit de lucht, nu wel met een mooi invulschermpje. ’t Is toch wennen hoor, hoe moet ik me nu gaan vervelen?

 5. NB Drasties is weer in de lucht – voor zo lang als ’t duurt – maar lijkt wel uit een andere dimensie geplukt te zijn: op het Ikje van vandaag na dateert het nieuwste wat er staat van 26/10. Zijn we nu al het briljante van na die tijd kwijt? :-O

 6. Maar ik begrijp van Pawi dat Vlad hoogstpersoonlijk met een föhn alle kopjes en commentaren zal droogblazen en dan met de site-as-is zal integreren. Aangezien daar de oude koppen alweer vollopen met nieuwe reacties zal dat een heel interessant resultaat geven, denk ik.

 7. Dat zegt pawi wel, maar hoe weeet ze dat…
  Zijn ze eindelijk blij dat de storm is gaan liggen, komt Vlad langs met een föhn.
  En hoe doet-ie dat dan? Zonder stroom…
  Of zou Vlad nog een knijpkat uit de Sovjet-tijden hebben.

 8. Die Russen zijn heel praktisch. Zo hebben ze, in plaats van een balpen uit te vinden die in gewichtloosheid kan schrijven, zoals de Amerikanen, gewoon een potlood mee naar boven genomen. Ik ga er dus van uit dat Vlad iets eureka-achtigs gaat doen als wapperen met een van pawi geleende waaier, of zoiets.

 9. Heel verstandig, Leon.
  Laat Vlad eerst drasties’ servers maar droogvladderen.
  Heb je ’t zelf al weer een beetje droog?
  😉

 10. By the way, mijn site is nog niet zo lang geleden helemaal gerestyled. Zoals de trouwe fans weten. En helemaal zelluf gedaan. Jaja. Toen had ik nog tijd …

 11. Leon, jouw linkje op de Apiedapie Daily naar een hikje (“Heard on twitter”) geeft een wat raar uitziend resultaat:

 12. Dat je maar weet dat ik de Apiedapie Daily van voor naar achteren en terug spel 🙂

 13. Vlad zei kort na de ramp dat hij zodra alles droog was “merge with them” en alles weer terug zou halen.
  Maar ergens bekende hij ook een vergeten back-up.

  Het hikje met de jonge schildersgezel staat gelukkig in mijn geheugen gegrift, voor zolang als het duurt. Die penseelstreekjes. Mooi.

 14. Dank je liefe pawi, ooit komt dat hikje terug, dat moet gewoon! Had ik het maar hier geplaatst. Maar ja, ik wil het hier netjes houden he, vandaar.

 15. Ah! Tja, nee, zo snel was ik daar niet op gekomen.

  Ik heb het boek niet gelezen, Pawi, maar op basis van de kennis erover die tot nu toe tot mij is gekomen, zou ik niet zeggen dat ik aim mr Grey te pleasen. Een andere mr misschien, daar laat ik me maar even niet over uit, maar mr Grey: nay.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: