No data received? Tot in de pruimentijd, drasties!

No data received

Unable to load the webpage because the server sent no data.

Here are some suggestions:

 • Reload this webpage later. Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.
Dit is opnieuw de melding waar ik al weer een half uurtje tegenaan kijk als ik op drasties.com klik. Ook bij herhaalde malen herladen, refreshen, cache leegmaken, in plaats van de bookmark het adres zelf intikken, via smartphone, en nog meer van dat soort wanhoopsdaden. En dat rijtje als we aan het einde zijn weer van voor af aan nogeens beginnen. Prettige tijdsbesteding. Not!
De site is sinds een paar maanden volledig aan gort. Het begon met de overgang naar nieuwe software (EE), slecht voorbereid, slecht uitgevoerd, en nooit goed afgemaakt, vervolgens was er iets met Sandy, de grote boze storm die over New York en de drasties server trok. Zoeken, categorieen, links, het was allemaal een lachertje.  Tel daarbij op een websitebeheerder die zijn eigen website niet interessant genoeg vindt om te lezen … laat staan te reageren op vragen, opmerkingen van lezers die hem veelal al jaren trouw zijn en met raad en daad terzijde hebben gestaan. Het is – u voelde hem al aankomen – met andere woorden voor mij nu welletjes, genoeg, ik ben er klaar mee.

pruimentijd

Met ingang van heden zal ik de site niet meer dagelijks maar wekelijks bezoeken. Dit vooral om de nijvere koppenwinnaars te plezieren, zij mogen niet de dupe worden van dit onvermogen, hun namen dienen in een net klassement te worden opgenomen. Daar hebben ze recht op. En als ik het niet doe, doet niemand het. Maar dat gaat met ingang van nu dus wekelijks in plaats van dagelijks gebeuren. Waarom zou ik aan een werkje dat me hooguit vijf minuten per dag zou moeten kosten dagelijks twee uren moeten besteden? Nee dus. Dat houdt eens op. Nu dus.

Een email als de site weer normaal functioneert, of een reactie hier in de reactieruimte (wordt dagelijks gelezen, ik houd de reacties op mijn site wel bij), en we kijken wel weer eens verder.
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag,
Apie
Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

108 gedachten over “No data received? Tot in de pruimentijd, drasties!”

 1. @Letterzetter, af en toe doet hij het ja, maar daar moet je een paar uur op wachten. Moet je zin in hebben.

  @Appelvrouw, och, ik had ook voor jaarlijks kunnen kiezen! 😉

 2. Ook ik heb gisteren gedacht: toedeledokie, en nog een prettige dag verder, hoor…
  Alweer eruit gegooid.. Enfin, precies hetzelfde verhaal. Ga dan maar weer iets nuttigs doen, terwijl ik nieuwsgierig was naar een bepaalde reactie. Jammerrr…
  Je bent hierin niet alleen, Apie. Laat dat een troost zijn. Ik hoop dat je je niet laat ontmoedigen. Daarom deze steunbetuiging op jouw blog. (Je hebt het in elk geval van je af kunnen schrijven.) En weet: wij allen, dat weet ik zeker, zijn je heel dankbaar dat je de koppenlijst zo nauwkeurig en dagelijks bijhoudt! Deze tweede termijn met de plaatjes erbij! Ziet er zo mooi uit… Dat doe je maar mooi voor ons!
  Ik denk ook dat JdW het niet expres doet. Laten we hem een kans geven (nog meer? Ja, nog meer!) Want zeg me nou: wat moeten wij, ouwe getrouwen, nou zonder hem? En wat moeten wij nou met een wekelijkse Apie?
  Kop op, Apie! Alles sal reg kom.

 3. Ja die Ilona kan het mooi verwoorden. Het saamhorigheidsgevoel. En jij ook! Ellende bindt!

  Ik zit hier als volwassen vent met zo’n strot.

  Zo meteen even in een rustig hoekje lekker wenen met uithalen. Kan zo lekker zijn ook. Zouden meer mensen moeten doen. Bedank Jan van me, dat hij dit mogelijk maakt.

 4. Stil maar, Apie; Drasties is nog niet goed zoals jouw blog en motto, maar het komt wel goed. Ooit (misschien moet de site (even?) worden hernoemd naar “Het komt wel goed”). En JdW leest vast wel alle op- en aanmerkingen, maar hij verkiest zich er niet mee te bemoeien. Net als Onze Lieve Heer, eigenlijk.
  Ga je echt maar een keer per week op Drasties kijken? Moeten we dan alle andere dagen je bijdragen missen? Dat wordt de doodsteek voor Drasties, dat wil je toch niet. Gewoon blik op oneindig en doorgaan. Denk maar aan de eenzame fietser van Boudewijn de Groot.
  Niet in een hoekje gaan zitten wenen, hoor! *strengkijkend icoontje*

 5. Oh, dat is ook zo heerlijk, getroost worden door een liefhebbende – of op z’n minst sympathiserende- vrouw. Die ogen die zo liefdevol kunnen kijken, zo recht naar binnen lijkt het wel. Dan de handen, veelal licht de schouders masserend, of daaronder. Bovenarm, zachtjes knijpend in de biceps, met de vinger afdalen naar de holte waar de onderarm begint, bijna kietelen, dan verder naar de pols, even een liefkozend tikje erop, dan naar de binnenkant van de hand, en uiteindelijk de vingers in elkaar strengelen. En voelen dat je elkaar steunt en nooit meer los laat. Lekker hoor. Ik ween nog een tijdje door.

 6. Wat ben je toch een gnuiverdje! Geen moment heb ik aan dat soort dingen gedacht, in mijn verdriet, en de troost die daarop volgde. Het was een louterende ervaring. Heb jij die weleens gehad?

 7. Hoe geweldig moeten dan wel niet de meelevende, troostrijke woorden van maar liefst drie – tot nu toe – vrouwen zijn! Die wil je toch niet teleurstellen, wel?

 8. Foei HR, ons Apie verdenken van misbruik van meelevende dames! Zo is hij helemaal niet, toch Apie?

 9. Maar, Apie…
  Zo win je natuurlijk nooit een kop! Kom, doe het dan voor ons; gewoon elke dag even meedoen.
  Ik mis je inzendingen nu al… Moet ik altijd zo om lachen!

  PS: Wist je dat ik gisteren gewonnen heb? Nou moet ik een hele week wachten tot ik kan kicken op de ranglijst zoals die er nu uit zou moeten zien. Elke dag vijf minuten werk, zei je. Dat wordt per week 35 minuten. Dat is meer dan een halfuur! Plus de twee. En dat is veel meer.

 10. Nou tegen zoveel vrouwelijke charme kan ik niet op. Als uitzondering heb ik de stand dus vandaag bijgewerkt. En ik had geluk, de site opende in een (schrijve 1) keer. Zie http://apiedapie.com/2012/12/16/opnieuw-emoties-en-spanning-bij-tweede-seizoen-drasties-koppenspel/

  Leuke lieve kop! En waardig bovendien, de ziel. Staat daar toch min of meer voor paal aan dat hek. Je staat hiermee wel heel erg hoog aan kop, pas op dat je geen hoogtevrees krijgt, Iloon. En … hou die Ad in de gaten, vanuit het niets geeft hij ineens gas en dan ben je de klos. Het is een tikkende tijdbom die kerel.

  Ikzelve, heb altijd meegedaan voor het spel, nooit om het winnen, dus dat geeft niet.

  Te snel weerom komen kan uiteraard niet, de pruimentijd begint in juli. Bovendien ga je af als je als mokkerdje te vroeg terug komt.

  Iets bezwerends van JdW (dat het allemaal goed komt, en dat er achter de schermen hard aan wordt gewerkt en zo) zou ook prettig zijn. Toch?

 11. Ja, Apie.
  En dank je wel voor het bijwerken van de stand!!

  Ja, die ziel, daar had ik ook medelijden mee. Zo uitzichtloos voor hem…
  Gelukkig vind jij het een waardige kop. Er zijn er anderen die dat totaal anders bekijken, maar dat bekijken ze maar. Ze kennen me niet en ik laat me niet kennen.

  Ja, die Ad… Zo zegt-ie niks en zo wint-ie meteen!
  Hij, maar ook jij zijn de besten van al! En mokken mag. Terecht! Maar je straft ons ook als het zo lang duurt voor je weer terugkomt.

  En tja… Jan zou best even wat kunnen zeggen tegen je. Helemaal mee eens. Hier op je blog of zo, of een mailtje, of op drasties!! Maar hij is misschien nog druk met landen van zijn wereldreis.
  Iets bezwerends…
  Misschien moet ik mijn Lucky Voodoo Doll even lief aankijken…

 12. Och, misschien ook niet, Ilona. Jan zegt nog weleens precies het verkeerde, en maakt het dan erger (zie de ronduit kwetsende, beschamende en genante discussie over zijn “voorstel” om in het nieuwe jaar met een nieuw koppenklassement te beginnen (“dan win je nog een keer”), twee weken nadat er al een nieuw klassement was gestart, hetgeen hem volledig ontgaan was. Dat was echt heel errug, gelukkig heb ik me toen de verstandigste getoond en het verder maar genegeerd.

  Zoals mijn diepwijze vriend Pimm’s ergens zegt, als je in een gat zit moet je ophouden met graven. Daarvoor moet je dan natuurlijk wel in de gaten hebben dat je in dat gat zit! En zo groot zijn om te zeggen, oh sorry, had het even niet gezien, want druk en want dit en me dat, en dan is het prima natuurlijk. Maar doe niet van “ja dat weet ik wel, maar ….” en dan weer hetzelfde verhaaltje. Booskijkicoontje met wenkbrauwtjes dat ik hier niet heb

  Ja, Ilona, het is een waardige kop, want er spreekt medegevoel uit voor de eunuch, een knappe jongen, die uitzicht op iets moois heeft, maar er nooit iets mee zal kunnen. Ik ga maar niet vragen wat die anderen er dan in zagen, het was vast weer gnuiven op de vierkante millimeter. Laat ze maar hoor!

  Voodoo zou ik niet mee spotten of lollig over doen ….

 13. Een bezoekje aan een specialist van de ggz helpt volgens mij beter 😉

 14. Je bezoekt een site die door 1 persoon opgezet is en die vol loopt omdat er meer dan 4 bezoekers tegelijkertijd zijn (drastisch.nl) En nu ga je op nu.nl lopen klagen en zullen (zoals ik) ook eens een kijkje nemen op Drastisch. Normaal doe ik dat niet maar momenteel boeide het mij niet zo dus keek ik maar. Ik denk dat je zoals @d1c3r0ck zegt: Drastisch een specialist nodig hebt. Als je dat al mist en gaat flippen wil ik je morgen niet in een file tegenkomen.

  Maar je punt was dus om ons naar Appiedappie te linken. Ook dat is je gelukt met je tilt.

 15. Och, ik dacht kom ik ga weer eens kijken. Omdat je het toch zielig vindt he? Nou,dit kreeg ik na een minuutje of tien leeg scherm te zien:

  Gateway Time-out The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application. Additionally, a 504 Gateway Time-out error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/1.0.0-fips mod_bwlimited/1.4 Server at http://www.drasties.com Port 80

  Dus er zit vooruitgang in, de server probeert het wel, te laat en denkt zelfs mee, met dat van dat errordocument bedoel ik dan.

 16. Apie, mis je ons niet ontzettend op drasties? Of ben je er stiekem wel, onder andere nicknames?
  Ik kom in ieder geval wel zo nu en dan even gedag zeggen, hier op je blog.

 17. Wat ben je toch lief!!! Zonder dat zou ik het niet volhouden denk ik. By the way, heb je al eens gedacht aan een leuk avatarretje? Kun je op gravatar.com http://en.gravatar.com/ opladen, en het achtervolgt je overal waar je je emailadres intikt.

 18. Ik was net op drasties, mijn wekelijks optreden, dacht ik … dit was mijn welkom: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@drasties.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/1.0.0-fips mod_bwlimited/1.4 Server at http://www.drasties.com Port 80

 19. Oh Luvienna, wat een lief icoontje! Had het ergens wel gedacht dat je er zo uit ziet … zwijmel … zwijmel … oh help, ik voel me verliefd worden!!!!

 20. 😀 Ik had dat plaatje nog niet eens geüpload! Hoe kon jij die nu al zien? Trouwems, schalks: ik had ‘m meer angry-birdachtig bedoeld.

 21. Huh? Ik zag hem al een tijdje … is er dan toch een soort van telepathie tussen ons? … we gaan het zien, heel interessant wat zich hier ontwikkelt. En ook wel een beetje eng, het onbekende, dat wat er tussen aarde en hemel is en wat wij niet begrijpen. Het trekt aan maar stoot ook af, voor ons mensenkinderen.

 22. Wilde net weer eens op drasties lezen en/of reageren. Dit was de melding die ik kreeg: An Error Was Encountered Site Error: Unable to Load Site Preferences; No Preferences Found

  Hij wordt wat kortaf, met andere woorden, die server heeft er misschien ook genoeg. van. In the meantime, toedeloe drasties, tot in de pruiiiiiiiimentijjijjjjjjddddd!

 23. Maar zojuist lukte het wel, ja ik ben een volhoudertje. Ik trof daar de quote van de dag aan. Misschien wel van de eeuw. Afkomstig van de Heer Rozenwater. Die zegt het volgende:

  ” … in deze stroming wordt JdW beschouwd als een transcendent wezen, dat Drasties en haar eeuwige orde geschapen heeft, maar zich niet meer met zijn schepping bemoeit.”

 24. Ah nee he! Gaan al die mensen die de ene kerk zijn uitgelopen in ganzenpas de andere weer in?

 25. Mobiel krijg ik nu een nieuwe: A communication failure has occurred. The server may be busy, please try again later. If the problem persists contact your service provider.”
  Helegaar niet! Het is drasties! Niet mijn service provider, nog liegen ook ….

 26. Ha! Ik heb er weer eentje van drasties: Gateway Time-out The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/1.0.0-fips mod_bwlimited/1.4 Server at http://www.drasties.com Port 80 j

  Er schijnt weinig vooruitgang in te zitten, en nog merkwaardiger: de websitebeheerder zegt boe noch bah. Interesseert het hem, of doet hij inmiddels andere dingen? Wel zo netjes om dat dan even te zeggen.

 27. Liegebeest. Waar moet het heen met de wereld, als zelfs apparaten niet meer de waarheid spreken. Vroeger was alles beter, enz.
  Dag Apie!

 28. Ja, ik heb er weer een. Niet origineel, maar al vaker gehad, doorgaans zonder enige aanleiding, niet qua woorden of aantal links, gewoon zomaar: The form you submitted contained the following errors. Computer says your input might be spam, so it will be moderated first.
  Return to Previous Page

  Alleen al die leugen dat “de computer” iets “zegt”. Wat een infantiliteit mensen. Computers zeggen niets en hebben al zeker geen ingebouwd spamfilter. Expression Engine, de site, de server, dat hele complexe geheel, dat zorgt voor de melding. Computer denkt niet, zegt niet, doet niet.

 29. Deze heb ik al. Er zit weinig schot in mensen. Internal Server Error. The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@drasties.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/1.0.0-fips mod_bwlimited/1.4 Server at http://www.drasties.com Port 80

 30. Maar deze kreeg ik zojuist en deze is volgens mij nieuw!!!

  his web page is not available The connection to http://www.drasties.com was interrupted.
  Here are some suggestions: Reload this web page later.
  Check your Internet connection. Reboot any routers, modems or other network devices that you may be using. Add Google Chrome as a permitted programme in your firewall or antivirus software’s settings. If it is already a permitted programme, try deleting it from the list of permitted programmes and adding it again. If you use a proxy server, check your proxy settings or contact your network administrator to make sure that the proxy server is working. If you don’t believe you should be using a proxy server, adjust your proxy settings: Go to the Chrome menu > Settings > + Show advanced settings > Change proxy settings… > LAN Settings and deselect the “Use a proxy server for your LAN” checkbox. Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset.
  Grote leugen uiteraard, er was helemaal niks gereset.

 31. Ik heb een paar keer geprobeerd, dus ook afgelopen middag. In alle gevallen staat ie binnen een halve seconde probleemloos op het scherm in IE8 en FF17.

 32. Kan zijn, maar ik heb Chrome, toch ook niet echt een buitenissige browser …. Ik kom er ook regelmatig doorheen, maar nog regelmatiger niet. Het is een loterij. Ik heb inmiddels wel begrepen dat er groot onderhoud gaat plaatsvinden aan de site. En de server gaan van New York naar Emmen, ahum, zou dat echt helpen??? We gaan het zien. Dank Ximaar!

 33. Deze kreeg ik net, ik geloof dat ik hem nog niet heb:

  Oops! Google Chrome could not connect to drasties.com Did you mean: http://www.­drasties.­com
  Additional suggestions: Access a cached copy of drasties.­com Try reloading: drasties.­com
  Search on Google:

 34. Hm, dit is weer iets nieuws. Je kunt nu op drasties wel een reactie intypen, maar dan gebeurt er dus niets meer. Site lijkt bevroren sinds een uurtje of half drie vanmiddag. Jammer voor mijn collectie, het gaat niet gepaard met een foutmelding. Scherm blijft wit of keert gewoon terug naar de homepage. Sterkte Jan!

 35. Het ligt dus niet aan mijn scherm. Dacht, ik wijk maar weer eens uit naar Apies blog. Kijken of hij er iets over zegt/weet.
  Alles wit dus op drasties, ondergesneeuwd…
  Ik was er gisteren niet; dit duurt dus al heeel lang.

 36. Hoi pawi, ja, heerlijk he? Wat een maagdelijke zondag ligt er ineens voor ons open. Dingen die we vroeger deden, uitgebreid brunchen, de zaterdagkrant (de papieren editie!) weer eens helemaal uitlezen, alle bijlagen, kletsen met eventuele huisgenoten of met familie per telefoon, vanmiddag zo’n mooi cafe binnen met een leestafel en geroezemoes, aan het einde van de middag rozig nog een Irish Coffee bestellen, roken doen we niet meer, maar zelfs dat kunnen we overwegen.
  Ik heb het gevoel van de autoloze zondag van weleer toen we als kinderen op de rijksweg gingen steppen. Laat het nog maar een tijdje duren. Het leven is er om geleefd te worden!

 37. ‘Janboel’ LOL!

  Zou Jan überhaupt wel in de gaten hebben dat er iets aan de hand is? Of is dit zijn manier om ons iets duidelijk te maken?

 38. Dag lieve Ilona, het duurt lang en het kwam onverwacht. Maar misschien is dit weekend wel de migratie van New York naar Emmen. Jan kennende vond hij het misschien niet nodig om dat even aan te kondigen. Enfin, we zien wel, en het wordt een mooie dag. Hier schijnt de zon. De vorst is weg, er liggen nog wat sneeuwresten, maar ik ga naar buiten. Jij ook?

 39. Luvienna, soms denk ik weleens dat hij eigenlijk uitgekeken is op zijn site. Of er in ieder geval geen tijd meer voor heeft. Opheffen is ook weer zoiets, na al die jaren, met dat trouwe klantenbestand. Dit is dan een “galante” (ahum!) manier om het gewoon automatisch te laten gebeuren …

  Ik heb vroeger ook weleens verkeringen op die manier beeindigd. Oh ween! Nu ik dit opschrijf herinner ik me ineens dat ik daar zelf ook een keer het slachtoffer van ben geworden. Het is wreed! Heel erg was dat. Creeert een open einde, en losse eindjes houd ik niet van. Ik zal haar weer eens schrijven … 😉

 40. Lieve Apie,
  Daar dacht ik ook aan, de verhuizing.
  Nee, hier schijnt de zon ook al niet. Het regent al de hele ochtend, en is het grijs en grauw .
  Het vriest niet meer en de sneeuw gaat langzaam verdwijnen, maar ik ga niet naar buiten.
  De trui is bijna klaar voor het koukleumende meisje, wachtend op de volgende vorst.
  Ik ga sukadelapjes opzetten, met tomaatjes, uitjes, groene kruiden en rode wijn. Weldra zal het huis hier geuren. Toch een lichtpuntje in op deze sombere dag… Snik!

 41. Nou Ilona, niet huilen hoor. Die sukadelapjes daar zou ik een moord voor doen (bij wijze van spreken dan, wees niet bang, ze zijn voor jou en gezin). En ze worden lekkerder dan ooit, want je kunt er nu je onverdeelde aandacht aan geven. Niet tussen computer en aanrecht en v.v. hollen vandaag. Jouw huisgenoten boffen maar. Eet smakelijk zo meteen! Ik loop bij je achter, het ontbijt moet er nog in (heerlijk geurend brood, twee eitjes de sunny side up, wat spek, ik ga wat fruit snijden, een koffie macciato of hoe schrijf je dat maken, in zo’n lang glas, met schuimende melk, en nog zo wat van die dingen). Het komt weer goed. Wat zeg ik? Het is goed!

 42. Het is alweer goed, bijna… Gelukkig hebben we jou nog. Ik moet ook nog ontbijten hoor, maar niet zo lekker als jij. Die lapjes zijn voor vanavond. Ik slow cook ze in de oven, temperatuur zoals van een oliestelpitje vroeger. Sukadelapjes genoeg; ook voor jou. Was je maar in de buurt. Misschien later eens? Ook jij vast eetse! Ik lach alweer. Dank voor je steuntje. En sterkte!

 43. Ja, dat zit zeker nog altijd in de planning! Nog vergeten: mijn favoriete radiostation, daar luister ik (ook nu weer) na: http://www.fipradio.fr/ Kan via internet, klik op “ecoutez le direct”, doe maar eens, ik ken geen prettigere radio. Kwaliteitsmuziek, van allerlei, weinig praten, maar als er af en toe wat wordt gezegd dan met zo’n heerlijke warme Franse stem, de prachtigste radiostem die ik ken. Heerlijk. http://www.fipradio.fr/ Oh, en lekker eigenwijs: een kort nieuwsbericht wordt om kwart voor het hele uur voorgelezen. Lummel kent dit vast ook. Maar Lummel heeft ook computerproblemen dit weekend, zijn hele blog staat schuin!

 44. Progress report: eitje 1 zit er in. Schaduwpuntje: dooier bleef niet heel. Ja, van die drama’s heb je weleens. Eitje 2 is wel mooi gelukt. Gaat er nu aan. Soms denk ik weleens, al die potentiele jonge kippetjes met hun scharrelleventjes voor zich die we gedachtenloos weg zitten te orberen. Maar ja, dat hou je toch.

 45. Dank voor de link, Apie, ga ik zo proberen.
  Ik luister vaak naar deze: http://www.live365.com/stations/dj_ron?play=2
  Blues classics. Ze sturen je alleen vaak een mailtje dat je ‘VIP’ kan worden, maar daar ga je niet op in. Dan kan je zonder commercials luisteren, maar ik denk dat je dan moet betalen. Soms kom je er dan niet in omdat je geen VIP bent, maar na een uurtje of zo kan het weer wel.

  Een ei hoort erbij. En als ze niet bevrucht zijn, dan hebben ze toch geen leven meer. Ze zijn er voor ons, moet je maar denken…

  Ik zag inderdaad Lummels blog schuin staan ook. Vreemde dingen gebeuren er toch soms…

 46. Een berichtje van de schuinmarcheerder,
  Ik had Jan een mailtje gestuurd. On zijn antwoord zei hij dat het blog een dezer dagen overging en dat alles dan veel mooier, veel beter en veel meer werd. wat radio betreft, bij staat Nova op de eerste knop. Ook op het internet te horen.

 47. O, lummel had ook al een mailtje gestuurd. Was nog niet zichtbaar toen ik de vorige post plaatste.

  Maar zien wat-ie zegt.

 48. JdW schreef me:
  De verhuizing wordt de komende 2 a 3 dagen gerealiseerd. Alles: database, registratie…
  Als dat eindelijk rond gaan we ook je blog mooier maken.
  Dit had ik trouwens al op Drasties gepost.
  Tot snel ziens vrienden

 49. Ha Apie, heb de hele ochtend Fipradio aan.
  Je hebt gelijk. De Nederlandse zenders zijn niks. Radio 4 soms wel, maar gaat gauw vervelen met vaak oubollige muziek.
  Deze is echt gezellig; word je vrolijk van. Dank voor de link!!

 50. You’re welcome, Ilona. FIP is de enige zender die ik ook op de achtergrond uren aan kan hebben zonder ineens op te staan, met een ‘nu kan het wel’ en uit met dat ding. Integendeel. En regelmatig hoor ik zoiets moois, dat ik denk, wat is dat dan, waarom kende ik dat nog niet.

  Radio 1 doe ik meestal tijdens ontbijt en het heen en weer lopen tussen badkamer en keuken, heel af en toe nogeens het Oog, en verder op zondagmorgen in bed (Vroege Vogels en dat geschiedenisprogramma van de VPRO), waarbij ik dan wel regelmatig denk: hoe is het mogelijk dat ik exact dezelfde herkenningstoontjes, presentatoren hoor als zeker een jaar of twintig geleden, toen ik het vanuit een bed in Holland beluisterde.

  Radio 4, mwaah, er zijn zoveel klassieke zenders in de wereld, daar valt Radio 4 niet in op, niet positief noch negatief. Klassiek moet je eigenlijk ook niet op radio, maar welbewust via CD en downloads beluisteren. Of in de auto. Vind ik dus. Ik wens je een prettige maandag en, vooruit dan maar, laat ik maar eens royaal doen, een prettige week!

 51. Radio 1 luister ik alleen om mee in slaap te vallen met ‘Het Oog op Morgen’.

  Vroeger had je op Hilversum 6 de’ Concertzender’, met wereldmuziek, blues, cross over…
  Dat weer veranderde in ‘Radio 6’, wat toen nog leuk was, maar nu veranderd in constante ritmemuziek en herrie, zowat vergelijkbaar met ‘Radio 3’.

  Radio 4 zet ik wel aan in de ochtend, maar wordt steeds meer OL’en-muziek.

  Ken je BBC3, Late Junction, ook via internet te beluisteren. Wordt live uitgezonden om 23.00 uur in UK, maar terug te beluisteren dus. Ook veel van over de wereld leuke muziek, maar vervelend genoeg ook stichtelijke stukken. Gregoriaans en zo, zo saaaai….
  Deze FIP.fr heeft er wat van weg, maar ver weg en veel leuker!
  Inderdaad muziek die ik nog nooit gehoord had.
  Ik heb er hier nog een fan bij. Voor op ut werk.

  Jij ook een prettige dag, week, en verheug je op over de drie maanden!
  Leve de koningin! Toch?

 52. Ilona, toen ik het hoorde (op mijn werk) dat er een toespraak om 19h00 zou beginnen, ben ik meteen naar huis gegaan, dit was een historisch ogenblik dat ik direct wilde meemaken. Ik kwam om 19h04 binnen, zette de TV aan (BVN) en hoorde nog net Rutte zeggen: “.. zoals de Koningin net zei ..”. Heb ik weer!!! 😦

 53. Had je deze al? Maar nu weten we dat het komt door de grote verhuizing:

  System Offline

  This site is currently offline

 54. Jaaaa ik wilde hem net plaatsen, maar je was me voor. Dank je, Ilona!

  Maar denk je niet dat het niet iets met de abdicatie te maken kan hebben? Het is wel toevallig vind ik. Koningin weg, site offline?

 55. Mooi woord, Apie, abdicatie.
  Nee, ik denk niet dat onze Jan afstand wil doen van zijn site. Tenzij hij een hekel aan ons heeft gekregen.
  Hij heeft hem nog niet eens 33 jaar.
  Nee hoor, hij komt wel weer terug. Maar wanneer?
  En dan is alles weer goed en gemaakt en verhuisd en ingericht.
  Denk ik, hoor.

 56. Apie, heb je deze al gezien?
  No input file specified.

  Lekker zendertje toch, die fip!

 57. Jaaaa! Zo blij met een nieuwe, ik kreeg hem net ook, maar je bent me voor. Heerlijk om zulke oplettende lezers te hebben FIP is echt, wat je zegt, een lekker zendertje, ik kan het niet beter uitdrukken. En dan die lekkere eigenwijze tijden voor het nieuwsbulletin, gisteren hoorde ik er een die startte om 10h51! Waar slaat dat ook op, dat nieuwsberichten alleen maar op het hele uur moeten worden gelezen?

 58. Ja, drasties is weer hevig van slag. Ik merk het ook aan het aantal doorklikken van drasties hiernaartoe. Maar lieve mensjes, hier is niks te zien, althans geen dagelijkse stroom van plaatjes en cartoons, wedstrijdjes, ouwezeurdraden, ik ben daar niet op berekend. Ik werk namelijk. Aan lekker belangrijke dingen nog wel. Dus heb geduld, Jan is vast weer gauw online. 🙂

 59. Jaa … ik heb weer een nieuwe foutmelding voor de verzameling. Deze had ik nog niet (gescoord: heden, zojuist):

  403 – Forbidden Error
  You are not allowed to access this address.
  If the error persists, please contact the website webmaster.
  If you are the webmaster of this site please log in to Cpanel and check the Error Logs. You will find the exact reason for this error there.
  Common reasons for this error are:
  Incorrect file/directory permissions: Below 644.
  In order files to be read by the webserver, their permissions have to be equal or above 644. You can update file permissions with a FTP client or through cPanel’s File Manager.

  Restrictive Apache directives inside .htaccess file.
  There are two Apache directives which can cause this error – ‘Deny from’ and ‘Options -Indexes’.

 60. De meest raadselachtige is nog wel de verwijzing naar die Apache opperhoofden, wat die er nou mee te maken hebben? *huh icoontje*

 61. Ik dacht even dat het een persoonlijke boodschap voor mij was met dat “You are not allowed”, maar ik neem aan dat de site er weer eens uitligt. Enfin, ik vind het nu minder erg dan vroeger.

  Ik zag vanmorgen een heel erg vervelend stukje (eigen content van de webbeheerder) over dat Afrikanen dom zijn en homofielen gevaarlijk. Ja echt, ik overdrijf niet! Dat stond er in een eigen artikel van JdeW, opgediend in een opgewonden ingezonden-brieventoontje, wemelend van de generaliseringen, beledigingen en fouten.

  Ik dacht vanochtend, terwijl ik mijn laatste hapje Brinta naar binnen lepelde, dat het dus eigenlijk wel goed was al die jaren, dat hij alleen knipte en plakte en zelf niets schreef … *lol icoontje, maar met een serieuze ondertoon icoontje* Dit is dus zijn niveau. *laat maar icoontje*

 62. Ja, ik zie het. Ik had vóór deze een andere reactie ingestuurd, maar die is kennelijk in de peilloze afgrond van internet verdwenen.

  Deze zag ik trouwens ook niet meteen.

 63. Er staan hier twee reacties van je. Bedoel je die twee, of had je er daarvoor nog eentje ingestuurd, een derde dus? De eerste die hier van je staat is die over de Apache en wat hij zegt (oef). Mijn hele bakje doorgekeken, er staat alleen maar echte spam in, en tjonge, wat een spam mensen, ik krijg er rode wangetjes van. Er is heel wat te koop in de wereld hoor voor anatomische correcties en andere ongemakkelijkheden.

 64. Dank aan Kees en Ilona die de voormelde foutmelding heden ook aandroegen. Kees met alleen het eerste stukje, en Ilona in zijn volledigheid. Hulde.

 65. Sorrie apie, even goede vrienden.

  Wel mag je je verheugen met de nieuwe aanwinsten als daar zijn: Henk en Ut, een veelbelovend duo. We wachten af.

 66. Een duo staat niet in de planning. Ik beloof ook niks, laat staan veel.

  Het gerucht gaat dat Jan gehackt is. Vermoedelijk uit de hoek van de militante, Afrikaanse gay-community.

  Clevere luitjes zijn het.

 67. Ut zou me niks verbazen. Het was wel een heel merkwaardige bijdrage die hij rond middernacht op de site plaatste. Kort daarop uit de lucht. Hm. Printscreen had een reisje naar Meldpunt Discriminatie meer dan verdiend.

 68. Ik kreeg vanmorgen een mailtje van Jan, waarin hij inderdaad bevestigt dat drasties gehackt is, dat niemand erin kan en dat het nog wel even kan duren, voordat het opgelost is.

 69. Die zucht naar verheerlijking van een obees met dubbele onderkin, wat zegt dat over Dsr? Waar komt die behoefte vandaan? Misschien een opblaas-Bosboom voor Dsr?

 70. Een lezer die anoniem wenst te blijven meldt mij de volgende nieuwe foutmelding bij de buren:

  You have exceeded the allowed page load frequency.

  De lezer kreeg deze melding al na eenmaal klikken. Grinnikicoon.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: