No data received? Tot in de pruimentijd, drasties!

No data received

Unable to load the webpage because the server sent no data.

Here are some suggestions:

 • Reload this webpage later. Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data. 
Dit is opnieuw de melding waar ik al weer een half uurtje tegenaan kijk als ik op drasties.com klik. Ook bij herhaalde malen herladen, refreshen, cache leegmaken, in plaats van de bookmark het adres zelf intikken, via smartphone, en nog meer van dat soort wanhoopsdaden. En dat rijtje als we aan het einde zijn weer van voor af aan nogeens beginnen. Prettige tijdsbesteding. Not!
De site is sinds een paar maanden volledig aan gort. Het begon met de overgang naar nieuwe software (EE), slecht voorbereid, slecht uitgevoerd, en nooit goed afgemaakt, vervolgens was er iets met Sandy, de grote boze storm die over New York en de drasties server trok. Zoeken, categorieen, links, het was allemaal een lachertje.  Tel daarbij op een websitebeheerder die zijn eigen website niet interessant genoeg vindt om te lezen … laat staan te reageren op vragen, opmerkingen van lezers die hem veelal al jaren trouw zijn en met raad en daad terzijde hebben gestaan. Het is – u voelde hem al aankomen – met andere woorden voor mij nu welletjes, genoeg, ik ben er klaar mee.

pruimentijd

Met ingang van heden zal ik de site niet meer dagelijks maar wekelijks bezoeken. Dit vooral om de nijvere koppenwinnaars te plezieren, zij mogen niet de dupe worden van dit onvermogen, hun namen dienen in een net klassement te worden opgenomen. Daar hebben ze recht op. En als ik het niet doe, doet niemand het. Maar dat gaat met ingang van nu dus wekelijks in plaats van dagelijks gebeuren. Waarom zou ik aan een werkje dat me hooguit vijf minuten per dag zou moeten kosten dagelijks twee uren moeten besteden? Nee dus. Dat houdt eens op. Nu dus.

Een email als de site weer normaal functioneert, of een reactie hier in de reactieruimte (wordt dagelijks gelezen, ik houd de reacties op mijn site wel bij), en we kijken wel weer eens verder.
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag,
Apie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver. Rijmer. Kijker. Kent beroemde mensen. Maakt liedjes. Holland Douze Points.

114 gedachten over “No data received? Tot in de pruimentijd, drasties!”

 1. Sorrie apie, even goede vrienden.

  Wel mag je je verheugen met de nieuwe aanwinsten als daar zijn: Henk en Ut, een veelbelovend duo. We wachten af.

  Like

 2. Een duo staat niet in de planning. Ik beloof ook niks, laat staan veel.

  Het gerucht gaat dat Jan gehackt is. Vermoedelijk uit de hoek van de militante, Afrikaanse gay-community.

  Clevere luitjes zijn het.

  Like

 3. Ut zou me niks verbazen. Het was wel een heel merkwaardige bijdrage die hij rond middernacht op de site plaatste. Kort daarop uit de lucht. Hm. Printscreen had een reisje naar Meldpunt Discriminatie meer dan verdiend.

  Like

 4. Ik kreeg vanmorgen een mailtje van Jan, waarin hij inderdaad bevestigt dat drasties gehackt is, dat niemand erin kan en dat het nog wel even kan duren, voordat het opgelost is.

  Like

 5. Die zucht naar verheerlijking van een obees met dubbele onderkin, wat zegt dat over Dsr? Waar komt die behoefte vandaan? Misschien een opblaas-Bosboom voor Dsr?

  Like

 6. Een lezer die anoniem wenst te blijven meldt mij de volgende nieuwe foutmelding bij de buren:

  You have exceeded the allowed page load frequency.

  De lezer kreeg deze melding al na eenmaal klikken. Grinnikicoon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.