Aïe!

© 2021 Ilona, Winschoten

Toepasselijk plaatje bij het ikje over Winschoten/Winterswijk van vorige week werd door Ilona geschoten en jullie worden uitgenodigd om er een mooi onderschrift bij te verzinnen. Jaja, weer een heel nieuw format: onderschriften bedenken bij plaatjes, hoe kom ik er op he?

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

29 gedachten over “Aïe!”

 1. Wat een leuk initiatief! Dat zou maar zo eens heel groot kunnen worden.

  ‘Houd ook uw boezemvrienden op afstand!’

  In Winschoten is de SGP niet aan het bewind, dat kun je wel zien.

 2. En is het nu dan zo dat er nu elke week, of misschien wel iedere dag een mooi plaatje komt om over te kopperen? Inclusief maar niet beperkt tot Kunst en prentjes uit die Goeie Ouwe Tijd van Toen?

  In geval van het laatste is er misschien nog wel ergens een tweedehands archiefje beschikbaar. Als je de hele bups meeneemt, krijg je er een CD-ROM met schattige poezenbeesten en koloniale herinneringen bij.

 3. Ja, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Ik heb nog even gegoogled, maar dit is waarschijnlijk de enige site waar zoiets gebeurt.

  Extra uniek in combinatie met de Ik-jesbespreking.

 4. Ik ga er zeker over nadenken, DSR. Maar het is allemaal nog nieuw. Voor zover ik kan nagaan zijn we de enige op de wereld. Gek hè? Ik kreeg het idee ineens vanmiddag. Ik weet ook niet hoe dat kwam? Je kunt hier best veel mee doen. Een komma tussen kop en mensen bijvoorbeeld, ga ik ook nog naar kijken. Vooralsnog zit ik hier met het team beduusd aan de champagne.

 5. Jammer dat hij de verkeerde kant op kijkt, echt autoliefhebber (hij/zij) ?

 6. Kopsuggesties zijn nog een paar dagen welkom. Daarna vraag ik aan Luvienna om de selectie te maken en de winnaar te feliciteren.

 7. De DSR van vroeger zou nu allang hebben opgemerkt dat wij kennelijk thuistekortkomende gnuifmannetjes (m/v) zijn en zich van deze kop distantieren. Wat is hij mild geworden, he?

 8. En voor de volgende aflevering kunnen er vanaf heden foto’s worden ingediend, graag zelf gemaakt of in ieder geval rechtenvrij. Inzenden kan aan het bekende emailadres, zie “over & about”. Succes!

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: