Omdat het vandaag

EngelIk heb een engel gekocht

Voor op mijn nachtkastje

Omdat het vandaag

Een bijzondere dag is.

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

10 gedachten over “Omdat het vandaag”

  1. Bijzondere dag omdat het 12-12-12 is (was)? Omdat de ranglijst van beemk,m een jaar bestaat? Ben je jarig?

  2. Dank jullie wel voor de hartverwarmende reacties en kaarsen! De engel staat inderdaad symbool voor geluk en dankbaarheid. Ik herdenk elk jaar op deze dag mijn overleven van een zeer ernstig ongeluk. Ik doe dat in stilte met wandelen, mediteren of “iets anders spiritueels” … en sinds ik blog laat ik dat af en toe weten, een klein soort statemennetje/statementje, voor mezelf en als groet naar het Licht. Ik heb de link naar een eerder blog nu ingevoegd.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: