Willen jullie meer of minder meeuwen?

Meeuw

© 2011 Apiedapie
Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

33 gedachten over “Willen jullie meer of minder meeuwen?”

 1. Laten we wel zijn, ze krijsen en schijten statistisch significant meer dan andere vogels op het strand, waar wij nou net zo lekker lagen te zonnen met onze toplessvriendin. Het land uit die beesten! Badmeester, ben ik al bruin?

 2. Regel dan ook meer maracuja’s, @Apie Dapie, Ook goed voor de internationale betrekkingen en handel, deze passievruchten. Gaarne met een Zuid-Amerikaanse Frau Antje.

 3. Zo slim is Wilders wel: jarenlang weet hij dat het in is om te zeggen dat Marokkanen schijtbeesten zijn. Dan moet je wel mee gaan gillen: “Minder, minder, minder, Marokkanen” En wat is er dan heerlijker om vergenoegd te zeggen, “dan zetten we onze Marokkanen toch het land uit” en je verkneukelend te denken “dan schieten we onze Marokkanen toch af”.

 4. Mag het ook geen van beide zijn? Ook wat duiven betreft. Evolutie in werking.

 5. Prachtige gevleugelde vrinden, vooral de goéland uit Bretagne, daar ben ik bijzonder van gecharmeerd. Als ik al polderend mee moet met het negatief advies van de meute, dan zou ik zeggen: ruilen voor het stokstaartje!

 6. Pilatus: Wie moet er gekruisigd, wie moet er pijn lijden, wie moet er dood mensen, Jezus of Barabbas?!
  Het volk: Barabbas! Barabbas! Barabbas!

 7. Yes, eindelijk het enige juiste antwoord! 😀

  Marianne, je kunt je prijs – een intiem en keigezellig etentje voor twee, zonder dat er onder de tafel ineens een hand op je knie wordt gelegd – incasseren door je emailadres (en liefst mobiel telefoonnummer) te melden bij de blogbaas. Prijs is tot een jaar na dato geldig.

 8. Nou, nou het is nog geen Pasen hoor, het volk heeft nog niet gesproken en het definitieve oordeel geveld. Destijds, toen de aan het kruis genagelde door Pontius Pilatus ‘handenwassing’ gerechtvaardigd, werd opgehangen, was er weinig weerwoord.

  Kom mensen, de politiek is van alle tijden, iedereen heeft bloed aan zijn (haar) handen. Natuurlijk alleen als hij of zij stelling neemt.

 9. Geefnie, Klare taal, ik heb sinds vandaag een stagiaire. Zij heeft het al gecorrigeerd, zo erg was het niet. Linda heet ze.

 10. Oh , ik denk dat ik bij de foute afdeling zit.
  Hoe kan alles toch ontsporen als je even niet oplet.

  Ik reageerde niet op de Meeeuwen, vreselijke schijtlijsters overigens, brrrrr. maar die andere afdeling van de Apie-store.

 11. Oh? Maar volgens mij hoorde je reactie wel degelijk op deze draad thuis, in dezelfde sfeer als Henk op 17h45. Toch?

 12. Goh Apie, leuk dat je zo’n slimme Linda op de redactie hebt.

  Ik heb een paar jaar een zeer slimme , mooie prachtige a.s. schoondochter gehad, Linda heette zij.
  De ideale schoondochter , beter kon niet dacht ik.
  Helaas , zij is vertrokken, zucht, koester je Linda , zij kan er echt wat van, van alles, zelfs stomme fouten corrigeren.

 13. Yezz! Ik incasseer met graagte de prijs! Ook wel (liever?) met een handje op mijn knie! E-mail en mobiel is u reeds bekend!m

 14. @ Klare Taal, ik zal Linda zeker koesteren, ze is enthousiast, gemotiveerd en kost helegaar niks. Maar als het gaat lopen hier bied ik haar een bescheiden contract aan.

  @ Marianne, nou, dat horen we graag *zwijmel icoontje* We gaan het regelen!

 15. Nou leuk apie houd die lieve Linda maar in ere.
  Zij zal veel voor jouw winkel kunnen doen, foutjes verbeteren, maar ook , eenmaal ingewerkt, echt structurele zaken oplossen, zoals daar zijn: relationele problemen met bepaalde patienten oplossen , de echte doordrammers die van geen ophouden weten,

  Hoewel, zeloten in hoeverre aanwezig, moet je niet onderschatten, zij kunnen wel wat bijdragen aan het geheel, vooral door hun minnesinne gekukel.

  Verder wat luchtigere relaties onderhouden met de glimlachende fractie van het geheel, de mensen die wat minder grimmig in het leven staan.
  Tot zover mijn PR advies.

 16. Heel waardevol advies, Klare Taal. Het is best wel moeilijk zo als blogbaas alleen. Schipperen tussen streng en rechtvaardig en relaxed en losjes. Ga je te ver naar de ene kant dan wordt de andere kant boos en andersom. De doordrammers die soms het beeld van een dag bepalen, da’s jammer, daar heb ik nog geen antwoord op. Maar met Linda komt het goed!

 17. @APD
  Jij kunt toch heel goed overweg met doordrammers? Donderwolken als T. krijgen van jou toch een borrel en een sigaar?

 18. T. is geen doordrammer. Hij doet zijn ding en taait dan weer af. Bertje, Heer Rozenwater: idem ditto. Ze stellen een vraag (zie intro vorige week), krijgen geen antwoord (want het was ook te flauw) en gaan dan weer door. Jij echter stelt een vraag en zal en moet antwoord hebben, en als het niet binnen een half uur komt heb ik alweer drie reacties aan mijn broek. Zelf geef je echter geen thuis op een normale vraag van mij. Dat, DSR, noem ik doordrammen. Bijzonder vervelend type reageerder voor elke blogbeheerder. Maar, en da’s de andere kant van de medaille, je bent als je een beetje relaxed bent wel leuk en grappig en onderhoudend. Maar zodra je je aandacht niet krijgt ga je bijna krijsen als de mannelijke Miep. Moeilijk hoor. Maar Linda zal me wel adviseren. Het komt vast wel goed. Tot morgen.

 19. DSR geeft antwoord op al je vragen en eist nooit dat je stante pede antwoord. *zucht*

 20. DSR, je weigert al sinds gisteren een voorbeeld te geven van een afwijkende mening van je die hier niet welkom is. Aantoonbaar voor iedereen zichtbaar.

  Je eist wel antwoorden, op een steeds sarcastischer toon. Lees je oeuvre van vandaag en gisteren nog maar eens na. Als ik niet meteen antwoord dan plaats je rustig een stuk of wat reacties binnen vijf minuten. Zeg maar dat het niet waar is, dan zal ik het je met datum en tijdstip aantonen (mocht ik daar morgen nog het nut van inzien, denk het niet). Welterusten.

 21. Herhaling van zetten -gaap- Beter lezen, vaderman – en vooral willen begrijpen; en iets minder zelfbeklag graag.*milde glimlachicoon*

 22. Enkele korte reacties plaatsen achter elkaar, in plaats van droge lap tekst zoals jij (mag hoor), heft niks te maken met het eisen van een onmiddelijk antwoord, Dat is een hersenspinsel, geen idee waar je dat vandaan hebt.

 23. Een samenvatting – bedoeld om helder te krijgen waar het conflict zit (het zou ook een misverstand kunnen zijn) – is voor DSR een “herhaling van zetten”. Fascinerend wat je allemaal zo op het internet tegenkomt en waarmee je in discussie bent.

 24. Wat je gelijk hebt, de Heer heeft vreemde kostgangers. De air van onpartijdigheid die je je meent aan te kunnen meten, terwijl je toch partij bent in dit twistgesprek (‘conflict’ is wel een erg zware term) is in ieder geval goed voor een *milde glimlachicoon* en verder zal DSR zich maar niet zoveel van je aantrekken.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: