Geile hengst

Hier Kan Uw Hoofd Staan! Plaatje zelf geschoten met die fijne BlackBerry 10, ergens op het vliegveld van Singapore, op Valentijnsdag, dus al weer eventjes terug.

geile hengst

Foto: (c) 2014 APDP

U wordt weer hartelijk uitgenodigd om uw fijnzinnige eigen hoofd in te sturen of in het reactieveld hieronder achter te laten. Vette prijzen liggen in het verschiet.

 

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

27 gedachten over “Geile hengst”

 1. Nou, inderdaad. Herinneringen aan de Drasties komen boven.

  ‘Er… staat…een paard in the mall. Ow-ow, een paard in the mall’

 2. Terzijde naar aanleiding van de verzuchting van Heer Rozenwater: en dat zegt degene die elke dag een afbeelding plaatst met het verzoek er een kop bij te verzinnen. Elke dag. Plaatje van een internet. Zonder begeleidende tekst.

  Tegen degene die er hooguit een stuk of vier, vijf per jaar plaatst, en dan ook nogeens van eigen makelij, doorgaans met uitleg van hoe en wat.

  Je moet lef hebben.

 3. Ja, daar zit dan ook wel weer wat in.

  Maar DSR heeft liever vier goeien per jaar dan vier goeien en een matige.

 4. Het was een bewust gekozen variatie, Luvienna!

  Apie, sorry: geen inspiratie meer voor betere koppen

 5. Even een misverstandje uit de weg ruimen: de bezoekers van mijn kunsthoekje hebben zélf het initiatief genomen tot het verzinnen van koppen. Was geen verzoek van mij.

  Allereerst streef ik kwaliteit na. Duimpjes en bezoekersaantallen kunnen me gestolen worden. De bezoekers van mijn blog een visueel orgasme bezorgen, daar gaat het me om. Dank u.

 6. Dat is zo, DSR was de eerste die ermee begon.

  Maar in plaats dat HR nu een beetje dankbaar is dat er die manier nog wat belangstelling is voor zijn kunsttuchthuis, is het weer als vanouds sneren en snubben geblazen.

 7. Dit is echt een jaren zeventig afbeelding temidden van de koeien in de wei, een propaganda-affiche van de PPR.(het huidige groenlinks)
  Wel voor jouw tijd Apie, I presume.

 8. Ja, Klare taal, toen mocht ik nog niet stemmen, het was de PSP, ontwapenend …. Ik weet niet of die koe zich niet bedreigd voelde, of op z’n minst in haar waardigheid aangetast, maar ja, dat vroegen ze toen nog niet, de Partij voor de Dieren had je toen nog niet.

 9. Intussen is het voor de eerste keer in de geschiedenis van HKUKS nu zo dat de eerste kopsuggestie er nog steeds opstaat. Les voor de volgende aflevering: niet meteen de beste kop d’r op knallen duh icoontje 🙂

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: