Vrouw gebruikt Kama Sutra in de keuken (33)

Kama Sutra“Ik wil graag dat dunne paarse boekje hebben. Pardon, dat is de Kama Sutra voor de beginnende lezer? Oh, dat kan wel, mijn vrouw gebruikt het in de keuken. Het onderzettertje is gebroken.”

Zo kom je nogeens wat te weten. Het is Riverside Blues’ vrouw (op de foto rechts) waar het hier om gaat.  De ontboezeming kwam vorige week van haar man naar aanleiding van een ikje over boekenkasten waarin de boeken op kleur werden gesorteerd.

Ikjes zijn anekdotes die dagelijks worden aangeleverd door lezers van de NRC.  Ze verschijnen hieronder in het reactieveld, elke dag vanaf een uur of twee. En dan gaan de reageerders er op reageren, of op elkaar.  Zo ook vorige week.  Het is evenals het liefdesspel een kwestie van geven en nemen, en vooral ingaan op de ander.  Voelen. Durven. Niet teveel nadenken. Dan komt het vanzelf en is het goed.

Luvienna had er zin in. “Maak het wachtwoord dan ook patatje oorlog, dan heb je die misverstanden niet”,  raadde ze de ober van een kakrestaurant aan die “kreeftensoep” als wachtwoord van de wifi opgaf aan niet-begrijpende gasten die dat gerecht dan ook prompt gingen bestellen.

Potverdikke, die verbijstering kan ik me goed voorstellen! Dat ze daar bij de Dom niet weten dat ‘zijken’ met een korte ei is!

En wat te denken van haar droge reactie op het ikje van Gerrie-Eva Mol-van Kooten, waarin deze beschrijft hoe ze met haar man in de Keulse Dom een folder aantrof met de volgende tekst:  „Geachte gasten, met deze folder geven we U de belangrijkste informatie om zonder gids de Dom te kunnen bezijken.”  Wat Luvienna zei? “Potverdikke, die verbijstering kan ik me goed voorstellen! Dat ze daar bij de Dom niet weten dat ‘zijken’ met een korte ei is!”

keigoedDe Schrijvende Rechter (DSR) was vorige week vooral bezig met andere reageerders en zwengelde een discussie aan over het gebruik van het stopvoorzetsel “kei“. Hij vond dat klinken “als een middelbare scholier anno 1988. ” Hij wenste een reageerster “de racekak toe als je net in de kerk zit “ en ging daarna met vakantie, die dit jaar precies samenvalt met zijn opgespaarde boycotdagen.  Het werd meteen een stuk rustiger op het duimpjesfront. Blogbeheerder en reageerders konden weer reageren zonder angst te hebben voor de “piranha die afschiet op alles dat beweegt op apiedapie.org”.  

duimpjesbokaalHeer Rozenwater merkte op dat de duimpjeszeloot – die standaard elke reactie een duimpje omlaag geeft – een zeer eenzame ziel moet zijn. “Ik ben van de duimpjeszeloot gaan houden, wat een toewijding! Zou hij of zij nog weten waarom hij of zij met het duimpjesdrukken begonnen is? Ik denk het niet, het moet een automatisme geworden zijn.” Treurig feit is dat de Duimpjesbokaal opnieuw niet kan worden uitgereikt vanwege vermoedens over duimfixing. De fraudebestendige reactievaantjes gaan er wel uit. De 100e voor DSR, de 200e voor diens enige fan, Kees de Jongen.

Meedoen? Genieten? Scrol naar beneden en zeg wat het ikje van de dag of een opmerking van deze of gene bij u losmaakt. Voor u het weet bent u zelf een actief deelnemer en staan uw pennevruchten volgende week in het nieuwe intro. De drempel is laag. Inschrijven of registreren niet nodig. Gewoon een reactie achterlaten. That’s all.  De Ikjesdiscussies van vroeger blijven – voorlopig zonder betaalmuur – te raadplegen voor ieder die dat maar wil. Ook voor ieder die dat niet wil.  Have fun. 

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver. Rijmer. Kijker. Kent beroemde mensen. Maakt liedjes. Holland Douze Points.

156 gedachten over “Vrouw gebruikt Kama Sutra in de keuken (33)”

 1. Verhikje
   
  Ouderdom
   
  Op het metrostation moest ik nodig plassen.
  In het toilet haalde ik mijn oude vriend tevoorschijn en schrok.
  Wat was hij in korte tijd veranderd!
  Helemaal grijs en verrimpeld.
  Terwijl ik hem groette, leek het of hij me verrast en vragend aankeek.
  Alsof hij mij niet meer herkende.
  ‘Wie ben je?’ vroeg hij verontschuldigend. Weer schrok ik.
  Ook ik was blijkbaar ouder geworden.
  Ik herstelde me en vroeg: ‘Hoe gaat het met jou, DSR?’
  Maar hij was DSR niet.

   

  Like

 2. Tsja, dat is natuurlijk niet niks, zo’n uitspraak van de Volks-schrijver die weer eens in het zonnetje wordt gezet.

  Precies op het juiste moment, het moment supreme, weer aandacht voor literatuur op dit prachtige polyvalente blog .

  Fijn dat dit op nummer 100 weer eens onder de aandacht wordt gebracht.

  Like

 3. Nou prachtig dat een spreuk van onze volksschrijver hier nog eens – na zijn dood- in het zonnetje wordt gezet.
  Fijn dat dit polyvalente blog,op een prominente plaats, ruimte geeft aan GK van het Reve, een auteur van jewelste op een plaats van verdienste.

  Like

 4. Ik hoop niet dat er n.a.v moderatie, twee bijna identieke inzendingen verschijnen.
  Ik dacht dat er een in de cloud verdwenen was ,vandaar.

  Like

 5. Ja, twee bijna dezelfde, maar niet vanwege moderatie, ze kwamen er alletwee zonder tussenkomst van een mensenhand op. Och over vh Reve kun je het niet vaak genoeg hebben. Ik vind het niet erg zo’n dubbelopje.

  Deze kwam ik ook nog tegen, ahum: “Ik voel me vandaag beroerd. Maar laat ons om ons heen zien. Sommige mensen worden reeds bij het begin van hun leven zwaar gestraft: zij worden als vrouw geboren.”

  Like

 6. en deze dan uit de taal der liefde:
  ‘Ik zou je uren willen geselen… hier ook, opzij, aan weerskanten, en hier, van boven…Elke striem is een suizende koelte voor wie de riem of de rotan hanteert, maar voor de gestrafte, getuchtigd, gegeselde, voor de diep gevangen jongen die verhoord wordt, is elke striem een witgloeiende staaldraad die zijn zeemlederen, ademende jongenshuid schroeit en zengt. Dan schreeuw je, Woelrat, dan schreeuw je… En ik sla je, ik striem je.Ik striem je, uren lang. Waarom, Woelrat, waarom ? Waarom denk je ?’
  ‘ Ik heb mijn vermoedens. Ja, iets meer naar …Ja, daar.’

  Like

 7. Hallo en goedemorgen dit is een test. Denkt u er allen aan even de cache leeg te maken? Als de cache te vol zit dan wordt reageren stroperig of onmogelijk. Net als een Brazilian wax moet dit af en toe. Doe het maar even, het doet geen pijn.

  Like

 8. ik heb de tijd, kies voor het spoor, dat kedeng, kedeng, zit in mijn hoofd.
  de wat rijpere vrouw, met onverwerkt verleden, het soort dat hier & daar wat leest, zelden ’n eigen bijdrage heeft, voelt zich stevig tot mij aangetrokken.
  bij voorkeur reis ik in de spits, de Afsluitdijk, Haarlem, Maasland, die kant zo op.
  dag jeanine, natuurlijk heet ze niet zo, in dit geval hindert dat niet, het hele onverwerkte verleden rolt er naadloos uit.
  zegt u, het sanitair restauratieve deel metro, dat is wel ergens grensverleggend, voor mij.
  ik heb er wel ‘ns over gedacht ’n enkel verhaaltje op te schrijven, maar als ik helemaal ben uitgerust , er zeg maar klaar voor ben.
  dan lijkt het wel of mijn toetsenbord dubbel klapt.
  niets lukt.
  ik blijf dus gewoon in de spits rijden groet haar met jeanine, dag in dag uit.

  Like

 9. Liefdesverdriet

  Halverwege mijn treinrit naar Nijmegen stapt een luid bellende jongeman in. Al snel blijkt dat aan de andere kant van de lijn een vriend met liefdesverdriet opgebeurd moet worden.

  „Hoe bedoel je springen? Voor de trein? Ga maar touwtjespringen…Ik heb echt geen zin in een begrafenis.”

  En even later:

  „Misschien kun je met je moeder praten? Ja, ik doe dat ook niet hoor. Ik vind het al een ramp om haar te vertellen dat ik een relatie heb… Laat staan dat het uit is.”

  Claudia Venhorst

  Like

 10. Den plaatster heil. Maar mensen toch, we horen toch allemaal dagelijks in treinen en wachtkamers en hema’s en v&d’s onze medemensen met elkaar communiceren? Meestal saai, humor- en lusteloos, soms het opmerken waard, en als het echt heel spannend is vertel je het ’s avonds aan de eet- of stamtafel. Desnoods als anekdote aan je partner na het vrijen. Maar! Stuur! Dit! Niet! Naar! De! Krant! Tenzij je er iets meer van maakt – met een originele gedachte of treffende beschrijving – dan een stenogram.

  Like

 11. claudia, bij het glijden der tijden
  is het voor de schepper niet te vermijden
  dat waar hij dacht het kan
  in riel taim ze bakken er niets van

  wij moeten de ongelukjes van de heer
  opvangen keer op keer
  we kunnen de almachtige niet seinen
  de ongelukkigen zitten weg te kwijnen?

  blijf luisteren naar het dal der traan
  blif er zelf ver vandaan.
  niet opsturen naar de krantenmeneer
  als je het doet , dan maar één keer.

  Like

 12. Straatvondst

  Voor de fotogalerie op de hoek spot ik twee hippe stoelen, een zwarte en een witte. Zo te zien om mee te nemen. Leuk voor mijn dakterras, want daar staat al zo’n stoel, een rode. Mijn vriendin kwam er enige jaren geleden mee aanzetten; ook een straatvondst!

  Voor de zekerheid vraag ik de galeriehouder of de stoelen er inderdaad staan om mee te nemen. „Nee, om aandacht op mijn galerie te vestigen. Maar ze zijn nog te koop hoor, bij Ikea.”

  „Vinden is leuker”, zeg ik, „mijn vriendin heeft er ooit zo één op straat gevonden.” De galeriehouder antwoordt grinnikend: „Mijn vriendin heeft er ooit één per ongeluk op straat laten staan. Een rode.”

  Jonas van Straaten

  Like

 13. Och, voor het weekend nog best wel een redelijke, zij het wat spekkige, ik. Zo ben ik ooit eens een complete bestekbak met tamelijk uniek en waardevol bestek kwijtgeraakt, dat op de stoep klaar stond met een verhuiswagen met open deur ervoor. De vuilnismannen! Erachteraanrennen mocht niet meer baten.

  Jonas van Straaten
  Hier een plaatje van Jonas, we denken dezelfde Jonas als van het ikje, maar zeker weten doe je dat nooit, het profiel klopt wel een beetje: GIS specialist – Web Developer – Aviation Consultant. Als dit ikje niet van jou is, Jonas, graag even een seintje.

  Prettig weekend allemaal en riverside, zo zien wij boven, kan het best, rijmen en dichten zonder zijn hemd op te lichten. 🙂

  Like

 14. Niet onvermeld moge blijven wat pawi bij de buren over Jonas opmerkt: “Jonas neemt alles mee wat los op straat staat. Op zijn dakterras vind je ook een fiets, een potplant, een groene container, een tasje met breispullen en wat lege chipszakjes ..”.. 😀

  Like

 15. het aardige van de verzameling is dat er telkens sprake is van 1 voorwerp, ’n stoel. de stoel heeft visueel aantrekkingskracht.
  als je reactie gaat over ’n verzameling van , heb je het stukje niet begrepen.
  wat jonas alles doet is voor de vrije geest van pawi. ik wil daar indien mogelijk verre van bljjven.
  misschien is het aardiger te verwijzen naar drasties, dan citaten over te nemen?
  mag ik u aanraden drasties aan te doen, alwaar pawi haar geest de vrije ruimte laat?
  kortom het mag helemaal onvermeld blijven hier. nul toegevoegde waarde
  het “ikje” is ’n aardig voorval, ooit woonde ik te rotterdam , ik merkte dat al in wat voorheen drasties was, op er zijn toch luitjes, die het grof vuil ’n extra monitor beurt geven?
  ik spot etc doet me denken aan peter r de vries die de heer hoolleeder had gespot? ze hadden elkaar ontmoet begreep ik.

  Like

 16. apie is het je bedoeling ’n vast rubriek te maken : niet onvermeld mag blijven wat pawi op drasties stelt?
  als dat zo is, denk ik dat je ’n geweldige rubriek hebt.
  er zullen er zijn die zeggen , ik ga niet naar drasties ik kijk wel bij apiedapie?

  Like

 17. Hoi allemaal. Ik dacht te moeten kiezen tussen een witte en een zwarte stoel, maar dat is helemaal niet meer zo! Dankzij de opgeklaarde luchten kan ik naar beide kijken. En wie weet soms zelfs een rode stoel uitproberen.

  Ik denk dat ik me ook hier wel thuis voel. Je moet overigens wel precies de weg weten hier. Geen genummerde reacties, voor een beginner onduidelijk welk blog over de ikjes gaat en welk over de kopjes.

  Maar ik ben geen beginner. Groetjes.

  Like

 18. Groetjes terug, pawi en pak een stoel! De genummerde reacties, daar moet je het meest aan wennen, maar op een gegeven moment mis je ze niet meer. Er zijn hier normaliter twee (hooguit drie) draadjes open: de ikjes (wisselen elke maandag om 13h00 uur) en de kopjes (wisselen onregelmatig, ongeveer eens in de maand). Ze staan allebei bovenaan. Maar raak je de draad kwijt dan kun je de rubriek “Ikjes en Eindoordelen” aanklikken. Of de Wegenwacht bellen.

  Like

 19. He pawi, leuk dat je het niet bij je ‘eerste en laatste’ (zo was het toch?) reactie hier hebt gelaten!

  Like

 20. Luvje dan toch, je moet er juist niets inwrijven. Gewoon blij zijn en laten gebeuren, Wel “alsjeblieft” zeggen hoor de volgende keer als je wat aan twee grote mensen vraagt. Ja, vind ik wel, ik hecht aan beleefdheid. Het intro van maandag is overigens in concept geschreve, het begint met Reve, verder zeg ik niks verkneukel icoontje

  Like

 21. gelukkig is consumenten gedrag onvoorspelbaar. grotendeels.
  ze ging er naar toe, ik kom maar 1x en ik lees alleen die, die , die die & die. kan, mag.
  zie je dat nou? de ene heresenhelft heeft lak aan de andere?
  ja &?
  ik ga naar seminar. o zeg, fijne week hoor.
  na 4 minuten blijkt ze niet naar ’n seminar te gaan. is het fake, wil ze belangstelling scoren.
  is prima, sommigen onder ons kunnen niet zonder, vinden dat fijn.
  punt. zonde van mijn tijd punt.
  badmeester, waar zijn de hokjes, waarin ik mijn schroom kan afleggen?
  soms moet je veel heel veel uitleggen.
  nou, dank u wel.
  Apie wat bedoelt Lummel op 13.50 eigenlijk?
  kun je dat even uitleggen?

  Like

 22. Gunst, Riverside, daar vraag je me wat. Ik ken lummel niet beter dan jij hem kent, hoor. Het lijkt me dat hij reageert op je vorige twee reacties, waarin je:
  a. geen hoofdletters gebruikt (terwijl je die in het verleden juist te pas en te onpas gebruikte)
  b. het opnieuw over pawi en lummel op drasties hebt en niet over iets dat hier aan de orde is. We noemen dit ook wel off topic. Het mag, vrijheid blijheid, maar sommigen storen zich eraan, met name als het frequent, eentonig en langdurig over een en hetzelfde onderwerp gaat.

  Vandaar dat lummel zegt: Riverside, met het niet gebruiken van de hoofdletters ben je op de goede weg, gebruik voortaan ook de kleine letters maar niet meer. Oftewel, hij raadt je aan om helemaal geen letters meer te gebruiken, oftewel hier maar niet meer te reageren.

  Dat maak ik er van, maar misschien zie ik het fout. Je kunt dat soort dingen beter aan de reageerder zelve vragen, zo kort en krachtig mogelijk, zonder uitwijdingen, dan krijg je wellicht een antwoord waar je wat aan hebt. I’m only the messenger, je vroeg om de duiding, en die heb ik nu gegeven. Misschien de plank helemaal misslaand, misschien ook niet.

  Like

 23. het is villeiner, ik vraag dat niet aan Lummel, maar 2nd opinion aan de blogbeheerder, die stelt, ik had het niet gezien, maar inderdaad hij vraagt je niet meer te rageren.
  – de blog beheerder neemt nu stelling:
  – zijnde hier ’n vrijplaats , gaat het niet aan iemand te vragen niet te reageren. ,
  ik wil slechts weten of je die mening deelt, bevestig dat., Lummel het voortouw nemend, Riverside vertrek.

  Dit is mijn laatste bijdrage dan.
  NIet omdat ik me beledigd voel, zoals ’n andere reageerder, ik heb warempel iets beters te doen.
  Het is de blogbeheerder , die mij advisseert.

  • zijnde ’n vrijplaats heeft Lummel het volste recht dat te denken, trek het je niet aan het is Lummel. Riverside vertrekt niet.

  zo simpel is het wat mij betreft..

  het is of Lummel of ik.

  zo’n insunatie,, blijf maar weg, daar voel ik me gewoon te goed voor.

  dag dag.

  Like

 24. Ik reageer hier nog maar weinig, maar lees wel regelmatig mee. Wat mij blijft opvallen is de ongelooflijke lichtgeraaktheid van sommige reageerders. Het minste geringste is aanleiding om op hoge toon hun vertrek aan te kondigen.

  RSB heeft er een handje van reageerders die drasties trouw zijn gebleven voortdurend de maat te nemen. Als een van die reageerders een keertje terugbijt, is de site te klein en slaat RSB met de deur. Niet leuk voor Apie die nog wel zo aardig is geweest om aan RSB’s verzoek tot uitleg in te gaan, en overigens nergens zegt dat hij vindt dat RSB maar moet vertrekken.

  Like

 25. Tja, Ad haalt de woorden uit mijn mond. Ik voel me in het ootje genomen door riverside. Desgevraagd leg ik uit wat ik denk dat lummel bedoelt, met ook nogeens expliciet slagen om de arm, en dan wordt me daar een mening in de mond gelegd die ik niet heb.

  Zij die hier al langer komen kunnen het weten: reageerders zijn hier welkom, mits in het betamelijke, en worden niet gevraagd om op te hoepelen, worden niet gevraagd om bepaalde namen niet te noemen, links niet te plaatsen, en ze worden al helemaal niet geband zodat ze vanaf hun vaste woon- en werkplek niet meer kunnen reageren.

  Wat je weleens ziet is dat de blogbeheerder, omwille van de sfeer, zo hier en daar eens lichtjes raad geeft, net zoals de reageerders op hun beurt de blogbaas hun feedback geven. Beide kanten hebben alle vrijheid om hun bloguitingen dan bij te stellen of de suggesties schaterlachend te verwerpen.

  Bovendien hebben we hier het ‘schone lei‘ principe: elke dag beginnen we weer van voorafaan, zonder terug te kijken op de vorige dag. Het is net die film over die marmot in Canada.

  Like

 26. @Ad Hok 08.04: ik denk dat die lichtgeraaktheid bij de meeste reageerders hier een pose is; het is kennelijk tot de cultuur gaan behoren, vinden ze dan.

  Zal bij de persoon in deze kwestie overigens niet het geval zijn; wat diens drijfveren zijn ben ik al lang geleden mee opgehouden proberen te begrijpen.

  Like

 27. @Apie, Groundhog Day, heerlijke film. Zou het dan met ons uiteindelijk ook zo goed aflopen als met Bill Murray?

  Like

 28. Ja, daar ben ik vast van overtuigd, Luvienna. Sterker nog, dat is mijn houvast in het leven en op dit blog. Hoe vaak heb jij hem gezien? Ik al zeker meer dan tienmaal.

  Like

 29. Nou, 10 keer, dat weet ik niet. Maar ik heb de DVD en elke keer als hij op TV komt en ik heb er tijd voor, dan kijk ik weer.

  Ja, misschien wel al 10 keer.

  Like

 30. Dat is precies wat ik me ook vaak afvraag! Komt er zo’n film op TV (en ik heb tijd en zin), dan zorg ik dat ik op tijd de TV aanzet en ga ik hem zien. Waarom? Ik kan hem elk moment dat ik wil zien op DVD! Bizar.

  Zou de TV-versie aanvoelen als een kadootje of zo?

  Like

 31. Zoiets zal het zijn, ik heb precies hetzelfde. Het moet diep in onze genen zitten, vroeger was het een cadeautje als er iets leuks op TV kwam.

  De jeugd van tegenwoordig heeft dat vast niet meer. Wat heet? Die kijken geeneensgeen TV meer. Een goede kennis van me die bij de TV werkt heeft me weleens de gemiddelde leeftijden van kijkers naar alle zenders laten zien. De echte. Die lagen voor sommige kanalen boven de 70 jaar! Zelfs jongerenzenders zitten op gemiddeld boven de veertig, vijftig jaar.

  Like

 32. ik weet het ook niet, misschien is het wel vanwege het feit, dat ook de programma-makers die film telkens weer laten zien en dat je niet de enige bent die op dat moment naar die geweldige film zit te kijken. Een soort bevestiging van je goede smaak. Dat heb ik altijd bij de film strictly ballroom.

  Like

 33. riverside
  Met de beste wil van de wereld kan ik in de reactie van de blogbeheerder op 24/8 00.08 uur geen stellingname lezen. Jij vroeg eerder aan apie om uit te leggen wat Lummel bedoelt en die uitleg heeft apie proberen te geven. In elk geval geen advies aan jou om te vertrekken. Je kunt dus rustig blijven, wat mij betreft, want ik waardeer je bijdragen altijd zeer, niet in het minst vanwege de onvoorspelbaarheid.

  Like

 34. De boel een doorscannende lijkt het erop dat ’t hier net zo’n jolige boel is als in Geneve destijds onder Calvijn, inclusief het ellenlang preken en steken door de blogbaas.

  Het is precies gegaan zoals DSR verdacht en verwacht had: ondanks zijn afwezigheid is DSR’s naam op ieders lippen. DSR is met enige regelmaat door de modder gehaald en de blogbaas knort van plezier bij elke sneer richting DSR. bezadigde glimlachicoon

  De beschuldigingen over duimmanipulatie steken er wel met kop en schouder bovenuit. Eerst aan het adres van DSR (hetgeen uiteraard niet werd teruggetrokken toen de beer pas echt los bleek toen DSR er niet was; en ach, ook gij, HR!), vervolgens Keessie. Met de finesse van een communistisch tribunaal wordt er gekaraktermoord dat ’t een lieve lust is.

  De door de blogbaas weggepeste Keessie heeft het bij het rechte eind: als de blogbaas zich niet in acht neemt, eindigt het zoals op Drasties.

  Gelukkig is DSR weer terug, uitgerust en geinspireerd. Alle hoop is dus nog niet verloren, ook al heeft de blogbaas inmiddels openlijk toegegeven DSR er liever niet bij te hebben (tenzij hij aan de leiband loopt, net zoals JdW destijds eiste). Maar ja, dat heeft hij gelukkig niet voor het zeggen lekker puh-icoon

  Ook de komst van Pawi is een teken ten goede en we kunnen alleen maar hopen dat K. zich weer spoedig bij ons voegt.

  Samen maken er er vast weer een mooi blog van!

  Like

 35. Welkom terug ouwe brompot, je werd gemist, zoals ook uit het zo meteen te verschijnen nieuwe intro moge blijken. De vakantie heeft geen zichtbare sporen op je achtergelaten qua relaxed- en mildheid. Nou ja, ’t is zo weer Kerst.

  Like

 36. oh, Ieders komst is hier welkom. Men mag zelfs melden , wat men vindt, of niet vindt. Vermits ht over het “ikje” gaat.
  Ik zou wensen, dat wanneer iemand iets cryptisch neerzet, de blogbaas er “geen pap” van kan maken, de aangesproken persoon, de blogbaas ’n second opinion vraagt, laatste dat niet kan geven, niet doet.
  Dacht u, dacht u dat degene , die de cryptische omschrijving doet, zijn stelling nader toelicht? In de zin van : Ik bedoel dit,dat, & dat.
  Wil duidelijk zijn.

  Neem ik u “de maat”? Zeg het mij?

  Het ware te wensen, dat dit blog, spettert van wulpsheid, , men hier ’n mening neerzet, die misschien wel over het “ikje” gaat?

  Kortom als men hier komt met het motto , ik kom wel maar laat niets achter, vervolgens iets achter laat dat in de verste verte niet over het “ikje” gaat. Bij zo’n aanwezigheid zet ik ’n vraagteken ?
  Ik herhaal ik zet ’n vraagteken bij reactanten die hier “zijn om te zijn”?
  Vergis ik mij is dit niet ik de “ikjes” bespreking?

  Like

 37. De Kama Sutra lezen onder het toeziend oog van Piranha’s vanuit de te kleine vissenkom is misschien iets voor de nachtvorst van het NPO.

  Vrolijke groet,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.