VV Brown wrote a song while cutting her hair (Apiedapie’s exclusive)

VV Brown screenshotaWe kennen haar nog wel. Toch? Zie hier mijn recensie van haar eerste bruisende CD.

Live heb ik haar al vele malen mogen beleven, het meest memorabele concert was die in de zinderende rock- en bluestempel the Bowery Ballroom in New York.

VV, naast zangeres ook fotomodel, bestond het toen om gedurende het hele concert een masker op te houden. VV Brown Bowery 2010Deed in de verte denken aan de Bag In van John en Yoko in Wenen. Nevenstaand fotootje heb ik, dat is aan de kwaliteit wellicht te zien, toen zelve geschoten.

Maar nu heeft ze dan een nieuwe song geschreven, nog wel omdat ze uit pure verveling haar haar ging knippen. Dat zou ze dus meer moeten doen.

Apiedapie News Desk ontfutselde haar dit nieuws, zoals wij in onderstaand screenshot kunnen ontwaren, via Twitter.  VV Brown twitterEn daar zijn we best wel blij mee. Dat we naast de ikjes, verhaaltjes en plaatjes ook zo af en toe wat nieuwe nieuwtjes aan onze lezers kunnen onthullen.
VV Brown tweet

Beluister deze gouwe ouwe nog maar eens, je zult er geen spijt van krijgen, wat zeg ik, je zult hem vandaag een paar keer draaien, en dan morgen weer.

VV Brown header

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

11 gedachten over “VV Brown wrote a song while cutting her hair (Apiedapie’s exclusive)”

  1. na het geweldige shark in the water heb ik nooit iets meer van haar gehoord, maar dat kan aan mij liggen

  2. Nooit eerder van gehoord maar het klinkt lekker. Wat heb jij toch een leven Apiedapie.

  3. @mopperkont, ja, ze heeft een wat moeilijke tijd achter de rug, met zelfs een tweede CD die al aangekondigd was en door haar werd teruggetrokken, toen een ‘Samsom and Delilah’ concept, moet je van houden, heel anders. We hopen op een terugkeer naar haar roots (jazzy songs, geinspireerd door jaren 50/60 muziek die ze thuis bij haar ouders hoorde), maar dat hoort een zich vernieuwende artiest niet graag natuurlijk, die wil dat haar fans met haar meegroeien, houd dit stil dus.

    @Timmerark, zeker, ik mag niet klagen, maar jij hebt toch ook een mooi leven? En hebben we niet allemaal een mooi leven? We hebben er maar eentje, dus als we het niet mooi maken is dat doodzonde.

  4. Nou, wat een feest. Mede op verzoek van ondergetekende gaat VV Brown voor de Kerst Happy Xmas (War is Over) van John Lennon coveren. Benieuwd!

  5. We gaan de site langzaam in Kerstsfeer brengen, mensen. Nieuwe verhalen, nieuwe afleveringen worden spaarzaam, we gaan met z’n allen genieten van een welverdiende Kerstvakantie. Rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Gewoon keiblij zijn en ook eens weg van dat scherm en van je naasten genieten. Er voor ze zijn. Helegaar!

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: