Joepie, Paul de Leeuw volgt me!

Paul_de_Leeuw_400x400Ja, kan me niet schelen dat jullie dit “lekker belangrijk” vinden. Paul heeft smaak, althans qua anderen op twitter volgen. Ik ben er keiblij mee.

En weet wel dat vanaf nu elk nieuw verhaal, elke nieuwe aflevering van een feuilleton, elke kunstkop, elk nieuw Eindoordeel … door Paul de Leeuw himself kan worden gelezen. Waarna beroemdheid voor de schrijvers van het Apiedapie Collectief nog maar een kleine stap is, en nog grotere beroemdheid voor blogbaas dezes een prettig neveneffect. Paultjuuuuhhhhhh! We love you! ❤ (hartjesicoon).

Oh, en het bewijs natuurlijk. Screenprintje hieronder:

Twitter  Meldingen (1)

Nieuwgierig geworden? Volg nu ook Apie op Twitter, altijd vers van de pers de nieuwste content en heet van de naald de exclusieve ‘twitter only’ commentaren van Apie op belangrijke televisieprogramma’s, zoals #dwdd, #jinek, #pauw, #bzv, #ikvertrek en zo wat. Soms zo spontaan dat hij er later spijt van heeft. Moet je bij zijn dus. Doen hoor!

Voetnoot: merk ook op dat churchatwork ons al een tijdje volgt, dit vanwege de ingrijpende kerkverhalen van DSR, Kees en Letterzetter natuurlijk. Ook hier zijn we dankbaar voor. Looft Churchatwork!

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

20 gedachten over “Joepie, Paul de Leeuw volgt me!”

 1. Dan kan Paul fijn lezen dat hij naar mijn mening een paffige, overbetaalde, gemeenschapsgeldverkwistende beeldbuisvervuiler is.

 2. Gefeliciteerd, Apie! Dat Paultje je maar veel geluk en liefde mag brengen.

 3. ‘Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zal u zeggen wie ge zijt….’

 4. Ik zou het niet erg vinden als het gevulde hoofd van Paul de Leeuw zo snel mogelijk uit het zicht is verdwenen.

 5. Het lijkt mij iets relevanter als je iets blogt over de nieuwe Blogger des Vaderlands. ……je bent toch inmiddels wel op de hoogte?
  http://dagtaak.org/
  Maar ach, we hebben allemaal zo onze prio’s.

 6. Je vindt het allemaal wel heel erg belangrijk, Henk. grinnikicoontje Was je ook op het bloggersbal? Je kon er lekker dansen met twintigjarige grietjes heb ik gezien.

 7. Waarna beroemdheid voor de schrijvers van het Apiedapie Collectief nog maar een kleine stap is, en nog grotere beroemdheid voor blogbaas dezes…… uh, apiedapiecollectief? Collectief? Volgens mij heeft er iemand hier een veel te grote broek aangetrokken. Pas maar op dat je niet struikelt.

 8. Jazeker, gefeliciteerd Ton van Eck, die het voor zijn beroep doet, eigenaar van een uitgeverij als hij er is. Ik wil niet veel zeggen, maar een (schrijve 1) schamele felicitatie (van ene Hans) is niet echt veel. Het opstel over het dagje Amsterdam is ook niet echt zo heel erg spectaculair goed, toch? “Gelukkig vond er ver na middernacht een vechtpartijtje plaats in de P.C. Hooftstraat; dat gaf nog iets van kleur aan de straat die na sluitingstijd van de merkwinkels, waarvan ik er één herkende, een uitgestorven indruk maakte.” Au!

  Een blogger des vaderlands kan, althans dat zouden mijn criteria zijn, razendgoed schrijven maar is geen columnist, die hebben we al zat bij kranten, da’s niet typisch “bloggen”, dan moet je “columnist of schrijver van het jaar” worden, en een blogger des vaderlands heeft een levendige reageerderschare op zijn blog weten te verzamelen. Next! En dit doet niets af aan mijn felicitaties aan Ton. Keiblij. Echt.

 9. “Joepie, Paul de Leeuw volgt me!”
  Je begrijpt toch hopelijk wel dat Paul de Leeuw zijn Twitter en Facebook accounts uitbesteedt aan een public relations team?

 10. Ja, ’t is zo hoor – heb APD nog nooit zo oprecht keiblij gezien.

 11. Ton van Eck:
  Ton van Eck over zijn invulling van de titel Blogger des Vaderlands:
  “‘Waanzin’ blijft, want ‘Waanzin’ hoort bij het leven, maar ‘Waanzin’ moet wel benoemd worden. De waanzin van onze politici die denken met jokkebrokken weg te komen, de waanzin van onze premier die in zijn verkiezingsretoriek de doodstraf opnieuw invoert, de waanzin van extremisten die dood en verderf zaaien in naam van God, Allah en Poetin.

  Nou ja, het kan slechter.

 12. Deze is voor Apiedapie, die het ook niet altijd makkelijk heeft. Met vrouwen gaat het blijkbaar veelvuldig zus of zo. Nou ja.
  Dan kun je een ballenbescherming wel gebruiken.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: