Het is ff wennen maar het wordt leuk

 
Dag lieve mensjes,
 
Apiedapie, gaat op veler verzoek in de Volkskrant schrijven. Voor wie? Voor iedereen die nog tijd heeft om wat te lezen, zich te verbazen, om een speels rijmpje te lachen, en als het eens een keer niet zo bie is gewoon verder wil scrollen, zonder dan meteen oordelen achter te laten. Waar het over gaat? Van alles en nog wat en ditjes en datjes en meer van die dingen.
 
We beginnen gewoon ergens, misschien in het midden, misschien met een paar stukkies die ook op drasties staan. Of op Apie’s twitterkanaaltje of Facebook. Het wordt vanzelluf een uniek eigen plekkie waar je graag eens komt kijken, glaasje prik of een Teachers drinkt, of ’s morgens een schaaltje Brinta weglepelt.
 
Voorlopig gaat Apie zich eerst eens verdiepen in de techniek, kijken oftie kan cutten en pasten, plaatjes of zelfs videootjes achterlaten. We weten het allemaal nog niet. We hebben dit fraaie blog net ontdekt. En we zijn zelluf net zo benieuwd als jullie allemaal.
 
Groetjes, en kusjes van Apie, tot gauw!


 
 
 

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

17 gedachten over “Het is ff wennen maar het wordt leuk”

 1. Welkom. Veel plezier hier. Voor-apen en na-apen. En alles wat er tussen zit kan je hier zomaar tegenkomen.
  Als je tenminste ook een beetje rondleest hier.

 2. Dank je, Aad. Ik zal je nooit vergeten, want je bent mijn eerste reactie!! Die blijft je bij, net zoals je eerste meisje. Eh, wie was het ook al weer? Oh ja! Zwijmel …. Ik ga een beetje rondlezen, heb je artikel over de tuin al gelezen, dus je ziet het: ik leer snel. Groetjes,
  Apie

 3. Maar jij hebt me weer als eerste tot je favoriet gemaakt, en da’s duurzaam (hopen we). En belangrijker: het waren jouw prachtige natuurplaatjes die tot de beroemde drastiesserie "Hekel aan de Natuur" hebben geleid. Om je eren zal ik er eentje naar hier halen. Het liefste met het bijbehorende plaatje, maar daar zal Apie wel te a-technisch voor zijn. Stay tuned!

 4. Ik vraag mij echt af of je hier werkelijk gaat schrijven. Of is dit bedoeld als doorlinkmogelijkheid om bezoek te genereren op die website? De tijd zal het ons snel genoeg leren. Welkom voor nu.

 5. Ik ben van plan om hier echt te gaan schrijven, edu. Maar ja, zijn wij niet allen van alles van plan? De tijd zal het leren, indeed. Ook voor mij
  Als mijn derde reageerder heb je de bronzen plak, en da’s toch ook niet mis, hoor. Ook voor jou daarom een blijk van waardering:
  Mijn waarde edu
  wie is u
  dank voor nu
  of ajuparaplu?

 6. @Apiedapie
  Dank je wel voor je bronzen plak.
  Wie ik ben is te lezen op mijn weblog; de laatste paar jaar zijn ook alle artikelen van mijn hand. Daarvoor schreef ik af en toe op het weblog, dat toen van een ander was. Onderwijs is mijn passie, mensen mijn gekte en edu mijn naam. 🙂

 7. Dank je, Zilvertje. Mooie blog heb jij! Zoiets wil ik dus ook. Anders natuurlijk, maar met die sfeer. Gaat ff duren voordat ik mijn draai gevonden heb, alle begin is moeilijk. Ik geef jou overigens ook een zilveren plak, vindt ramirezi vast niet errug. Bij deze!

 8. Ik zal dus net naast de medaljes grijpen, maar nou ja. Veel plezier met je nieuwe blogje, Apie! Waar haal je de tijd (en het enthousiasme) vandaan?

 9. hehe, welkom spuit11! Totale blogtijd blijft gelijk, ik schrijf gewoon minder tot niet op de andere blogs/sociale media. Ff dit proberen, het ziet er zo mooi uit … voelt als een nieuw huis! En lekker spelen met lettertypen en foto’s en opmaak, heb ik altijd al leuk gevonden. Groetjes, ook een plakje voor jou dan, hop maar, we doen niet kinderachtig hiero. Hier: VANGEN! Oeps, die was van porcelein. Maar het gaat om het idee, toch? Ruim jij even op?

 10. Hijghijghijg… Ben ik nog bij de eerste 10? Telt het feit dat ik je allergrootste fan ben nog mee? Of is dit geen jurysport? Ik ga AL je verhalen lezen!!! 😀

 11. @Dutchgoddes Jij hebt bij mij ALTIJD GOUD, dat weet je toch, gekkie!!! Hoe laat je ook komt. Je komt nooit te laat. Nu jij er bent, ga ik nog meer mijn beest doen. Eh best. *tongtussendetandenicoontje*

 12. @Heer Rozenwater. Tuurlijk, jij hebt altijd zilver, zelfs zonder dat icoontje. Vecht je even met Dutchgoddess uit wie nou de echt allergrootste fan is? Jij bent de trouwste door dik & dun en overal. En Dutchgoddess fladdert, maar als ze er dan is dan vliegen de spatten d’r van af. Moeilijk kiezen tussen trouw en wilde passie.

 13. Leuk die hartjes! Er vallen er ook een paar naar beneden. Een blog met een lach en een traan dus ….

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: