Op een lievevrouwenbeest

 

Op een lievevrouwenbeest
 

Op een lievevrouwenbeest,
Rood met zwarte stippen,
Zat een lieveherenbeest
Op en neer te wippen.
Oooooh! kreunde het vrouwenbeest
Met een diepe zucht,
Al haar zwarte stipjes,
Hoepla in de lucht!

 

ramirezies herenbeessies

 

Uit: Hard voor de Natuur ©Apiedapie, 2010; voorpublicatie; eerder verschenen op www.drasties.com, dank aan ramirezi voor het inspirerende plaatje.
 

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

11 gedachten over “Op een lievevrouwenbeest”

  1. Hmm, wat heb ik nou aan mijn fiets hangen? Dus ook hier worden ongerelateerde teksten op de site gegooid. Onuitroeibaar blijkbaar op het internet. Als kersverse sitebeheerder laat ik het maar even staan, voor rekening van de inzender, en als het te gek word kan ik het geloof ik verwijderen. Spannend. Kan bij JdW in de leer. Zucht.

  2. Apiedapie,
    Ik heb genoten van je rijmpje. Wat mij betreft volgen er meer en zoals je al gemerkt hebt is het bezit van een ajuparaplu geen overbodige luxe. Het klimaat verandert en dreigt zuurder en guurder te worden.
    Ik hoop dat je de haringen van je nieuwe VKBlogtent stevig in de grond mept en je niet op de zuurkast laat jagen.

  3. Dank Hawk! Ben een tikkie aan het experimenteren met het modereren. Heb er zojuist dus eentje uitgegooid waarin een andere reageerder werd uitgescholden. Maar had gehoopt dat er ‘reactie verwijderd’ had komen te staan. Niet dus. Ik ga een paar rotspennen halen, geloof ik, je weet nooit wanneer het echt zwaar weer wordt!

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: