Mario laat de potten weer rinkelen

Het Nieuwe Jaar begint wel heel goed. Een nieuwe Youtubesensatie is in the making. De bekende en geliefde Brabantse bas Mario de Kort heeft voor zijn fans een nieuwe video gepubliceerd, die hier gratis te downloaden is (snel want de Muppetrechten zijn vast niet betaald):

Wie de sympathieke Brabander in zijn echie, slechts gehuld in een schort, wil zien, die kan natuurlijk ook hier terecht:

mario1

De unieke Goirlese kitchensound met de lichte galm van potten, pannen en tegeltjes, is op beide videos te beluisteren, evenals de zo typerende zachte laaaaaaaaaaaaaaaaage g.
Het is een kanjer, onze Mario, en hij blijft forever young. De naam van de pianist(e), die opnieuw zijn (m/v) virtueuze dingetje doet, lijkt ook dit jaar onbekend te blijven. Maar dat ook deze muzikant(e) het nog ver zal schoppen staat vast.

Wie dat ook al weer was, die Mario? Nou moe! Waar hebben jullie de laatste jaren gezeten?

mario2
mariopubliek-4

Lees hier zijn coming out en bekijk hier een zinderend openluchtoptreden in het zuiden van het land. Dat publiek zit er nog steeds, meldde zojuist de politie van Goirle via Twitter, of de begeleiders ze nu eindelijk willen komen ophalen. 

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

18 gedachten over “Mario laat de potten weer rinkelen”

  1. Leg je mobieltje op de stoel naast je. Niet alles hoeft erop. Een beetje autoplafond is niet erg, zolang we je maar horen galmen en een klein beetje zien (dit om gemeen spelen te voorkomen).

  2. “om gemeen spelen te voorkomen” tssss… Zoals de waard is…

    In dit klimaat van vertrouwen wil ik dan eerst wel even een bewijs dat een meteorietenregen op de site ‘Het is goed’ überhaupt wel mogelijk is. En als zodanig herkenbaar. Graag in drievoud aangeleverd, met gewaarmerkt keurmerk.

    Als dat voldoende mijn goedkeuring kan wegdragen zal ik zien wat ik kan doen.

  3. Mdk, lieve mensen, staat voor mario de kort, kortom, de meester zelve is hier langs geweest, dat zie je niet vaak *bescheiden maar trots in de hoek sta icoontje* Graag gedaan mdk, je verdient het keiveel, maak er wat van dit nieuwe jaar, en hou me op de hoogte van het volgende openluchtconcert, ik heb een statief van de Kerstman gekregen.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: