Wie heeft er weleens met een tandarts gezoend?

Oproep. Graag alleen serieuze antwoorden. Ik ben al jaren verliefd op mijn tandarts. Nu blijkt dat zij dat ook op mij is. Volgende week donderdag hebben we voor het eerst een date. ’t Is een heel mooie en sexy vrouw. Maar als ik aan de allereerste kus denk, dan ben ik bang dat ze onwillekeurig met haar tong mijn tanden gaat afzoeken op gaatjes. Heeft iemand hier ervaring mee? Doen tandartsen dit?

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

32 gedachten over “Wie heeft er weleens met een tandarts gezoend?”

 1. Dat heeft lang geduurd voor je tandarts en jij uit de kast durfden te komen!
  Maar je angst is terecht.
  Mijn ervaring zal ik je besparen, want hij ging niet alleen op zoek naar gaatje in mijn mond,
  Toen ben ik heel hard weggerend en sindsdien ben ik bang voor de tandarts.

 2. Denk dat jezelf maar een opleiding tot tandarts moet volgen als je op een date bezig bent met dat soort “gaatjes” te vinden…

  Oeps had het verhaal te snel gelezen, dacht dat jij op zoek ging naar gaatjes bij haar maar het is dus andersom….. blijft het nog steeds een rare gedachte

 3. Misschien moet je eerst een afspraak maken met een mondhygnieniste als ik dit zo lees..

  Maar een stukje borst dat tegen je aan prangt tijdens een wortelkanaalbehandeling is mij wel eens voorgekomen.

 4. Geen ervaring. Weet wel dat er heel wat liefgehad en afgevreeën wordt met dermatologes, podotherapeutes, hersenchirurges etc. Het schijnt dus niet zo’n probleem te zijn!

 5. Kan gebeuren. Mijn vroegere tandarts is destijds met zijn assistente getrouwd. Als je verliefd bent op elkaar, moet je gewoon eens uitproberen of het tot een relatie kan leiden. Tenzij één van de twee al in relatie is, dan is het wellicht niet zo’n goed idee en kan je beter thuis eten terwijl je buiten honger krijgt.

 6. Nou ja, met een tong kun je wel wat meer doen. Als ze haar gereedschap maar thuis laat. Boren, haakjes enzo bedoel ik.

 7. Dank zover voor alle serieuze en minder serieuze raadgevingen, hier kan ik wat mee. Ik print het in ieder geval uit en laat het haar lezen. Dat helpt misschien al.

 8. Ik zou zeggen, loop eens langs en vraag het. Misschien lukt het om een afspraakje te krijgen en dan zie je wel of jullie elkaar ook buiten de behandelkamer goed liggen.

 9. Zou ik niet erg vinden, Baldfire, als zo iemand met een vraag zit tenminste. Maar een bakkersmeisje kussen lijkt me niet gevaarlijk. Verder zal ik de woordspelingen die nu in me opkomen achterwege laten 🙂

 10. Nee, is me nog niet overkomen, maar eigenlijk is het wel een goed idee, gaatjescontrole op die manier ipv met die enge haakjes. Vooropgesteld dat het een appetietelijke controleur is, natuurlijk.

  Maarre Apie… een date met de sexy tandarts? En je had net een nieuwe vriendin, een oude liefde, na jaren elkaar teruggevonden, klikkerdeklak van alle kanten, de Enige Echte Ware, enfin enzovoort?

 11. Luv, luv luv, wat let je toch goed op. Zucht. Geen commentaar. Om met Hollande te spreken, sommige zaken moeten prive blijven. Dank je.

 12. Maar in tegenstelling tot Hollande bericht jij overal blij en openlijk over je amoureuze avonturen. Dat kun je niet privé meer noemen. Maar oke, ik trek mij zedig terug.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: