Heimelijk verliefd op mijn tandarts

Een nonchalant samenspraakje met Appelvrouw hier op het vkblog groeide uit tot levensles. Aanleiding: haar waterpik. Een beginnende onvoltooide romance kwam ineens terug. Waarom heb ik het toen niet doorgezet? Kwistetnie. Nu wel. Zelfkwelling. Mooi toch? Ik houd daar wel van, een beetje zelfkwellen op zijn tijd. 

 Apiedapie 03-12-2010 14:36

Indrukwekkende artillerie! Ik doe het gewoon met een tandenborsteltje en parodontax, die lekkere zoute tandpasta. Echt stralend witte tanden heb ik niet, volgens mijn tandarts (waar ik heimelijk verliefd op ben) gewoon de natuur en niet erg, heeft ze zelf ook.Zo’n waterpik nooit geprobeerd, maar volgens mij kan ik ook zelf heel erg hard spoelen, van links naar rechts, dat de wangen er van opbollen en het dan zo keihard in de wasbak uitspugen dat het spat. Zonder hulpmiddelen. Puur natuur. Ook goed voor de wang- en tongspieren. Handig als het toch ooit nog iets met die tandarts wordt.

Appelvrouw 03-12-2010 15:06

@ Apiedapie,
Tsj… tongspieren voor als het nog iets met de tandarts wordt? heb jij ook een vrouwelijke of heb je liever een man?
Ik hou mijn tongspieren voor praten en eten in conditie, en natuurlijk de salmiakballen van Napoleon, maar verder niet hoor.

Apiedapie 03-12-2010 21:44

@Appelvrouw, ik heb een vrouwelijke tandarts, en nog een hele mooie verrukkelijke sexy ook, toch heel naturel, en maar een beetje flirtend. Een feest elk half jaar. Zo jammer dat ik altijd binnen tien minuten weer buiten sta. Bijna hadden we een afspraakje, paar jaar geleden, maar er kwam iets tussen. En nu kijken we elkaar alleen maar verliefd aan, wachtend op een volgend leven.

 03-12-2010 22:26

Apiedapie,
Aha… naturel is fijn.
Ga jij elk half jaar? Ik maar eens in de 13 maanden, of 14.
Dat afspraakje ging zeker niet door omdat je niet goed gestookt had!
Weet je zeker dat ze jou aankijkt en niet je tanden?

  Apiedapie 03-12-2010 23:58
Appelvrouw, ze kijkt altijd eerst heel goed naar mijn tanden, het is een vakvrouw zonder weerga. Maar af en toe kijkt ze me ook onderzoekend in de ogen, en dat is niet nodig voor een gebit. Vervolgens als het klaar is, en ik opgelucht weer naast de stoel sta, aarzelt ze, vraagt nog een vraagje hier of daar, bloost ook (of verbeeld ik me dat, ik zelf bloos in ieder geval wel), en dan, nou ja, dan schudden we elkaar de hand, ze heeft een heel fijne hand, en we gaan uiteen.Een keer hebben we telefoonnummers uitgewisseld en afgesproken op Amsterdam CS, voor na haar dienst, maar toen kwam er iets tussen, en ik moest het afbellen. Ik dus. Niet zij.Ik denk dat zij zich inhoudt omdat de assistente erbij is, en ze de schijn voor haar collega wil ophouden dat ik gewoon maar een patient ben. Ik ben meer voor haar. En zij voor mij. Toch wordt het niets, want ik vind het een eng idee om met een tandarts te gaan.
 Appelvrouw 04-12-2010 10:31

@ Apiedapie,
Nu volgt er een romance
Wijs haar op dit blog… onder het mom van advies over de waterpik (of netjes: monddouche). Je weet nooit!
Een blozende man is verlegen, dat legt een drempel. Als je haar telefoonnr nog hebt kun je het toch nog eens proberen?
Maar zelfkwelling is ook wel lekker, nu snap ik waarom je twee keer per jaar gaat en niet eens per jaar.
Ook al is ze tandarts, ze is ook vrouw, en een blozende vrouw die jou doet blozen en diep in de ogen kijkt en verlangen opwekt, en angst.
Heerlijk, naar zo’n tandarts, maar dan een manlijke, wil ik ook wel twee keer per jaar.

Appelvrouw’s blog over de waterpik staat hier.

Photo by Polina Zimmerman on <a href=”https://www.pexels.com/photo/woman-in-pink-shirt-holding-white-and-blue-plastic-bottle-4687412/&#8221; rel=”nofollow”>Pexels.com</a>

 
Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

14 gedachten over “Heimelijk verliefd op mijn tandarts”

 1. Ben je misschien bang dat je toch een blauwtje loopt,
  of dat het na one-night over is,
  en je dan een heel goede tandarts kwijt bent?
  Mijn tandarts is overigens ook heeel erg lekker,
  maar dat is een halfjaarlijks plezier dat ik voor mezelf houdt want hij valt alleen vakmatig op mij,
  kan intens genieten van de aangebrachte kunstwerkjes.
  Terwijl ik stiekem kleine eenpersoonspret aan hem beleef.
  Bijvoorbeeld, als ik weet dat hij verdoving gaat geven, dan eet ik van tevoren niets.
  Want dan stijgt het direct naar m’n hoofd, en kan ik in zalige overgave onder zijn handen liggen…

 2. Ook met eten stijgt het bij mij direct naar mijn hoofd wanneer de assistente het uitzuigapparaat inbrengt.

 3. Tip: begin een relatie met een banketbakster, eet je meer zoetigheid, krijg je een slecht gebit, moet je des te vaker naar de tandarts!

 4. @Stadsfotograaf en gnossie, ik ga alle tips bestuderen, in maart is mijn volgende controle, dus ik heb nog de tijd, een echte goeie nieuwe romance hoort in de lente te beginnen, dus dat komt alvast goed uit.
  @Reine, dat apparaat met die zuiggeluiden dat door je mond heen wordt gehaald, dan weer aan de linker- dan weer aan de rechter en oh heerlijkheid aan de tong blijft kleven heeft wel wat ja, ik heb er weleens twee assistenten tegelijkertijd mee vermaakt.

 5. maar wat een geduld! Wachten tot maart!
  Geduld is een schone zaak maar pfff. Ik zou dat niet kunnen hoor.
  Mooie van de lente is dat je lenteklokjes tussen je tanden kunt prikken en dan open je je mond voor haar en komt er een heerlijke zoete geur in haar mooie neusje en worden haar pupillen zwarter en groter en dan is de stoel te klein, of eigenlijk te groot.
  Veel plezier met het uitkijken naar maart 2011

 6. Lees ik net dat er vanavond om 23.15 op SBS reportage is, over mensen met een mond vol horrortanden, en angst voor de tandarts.
  Zou de beste tandarts ze nog kunnen redden?
  Nee, jouw verhaal zo lezend hoeft het niet de beste te zijn, maar wel de "lekkerste".

 7. @Appelvrouwtje,
  Dat is toch niet verstandig om voor het slapen gaan zo’n horrerfilm te kijken.

 8. Nee, Reine, dat moet niet, ik zou er van zijn gaan tandenknarsen vermoed ik. Heb dus ook niet gekeken, want ik vergeet toch altijd tv te kijken.

 9. @Marianne, geweldig, die was ik helemaal vergeten, "’t is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente … " ’t is waar, die assistente mag er ook best wezen. Maar ik? Ik val op de tandarts zelf! En zij op mij! Ik ga voor goud. In de lente. Oh, wat duurt dat nog lang. Maar met een beetje geluk valt er tussendoor een kroon uit.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: