Dit werd in 2016 het meest gelezen op dit blog

Photo by: Ed Gregory/stokpic.com
Photo by: Ed Gregory/stokpic.com

Het was me het jaar wel, mensen. Tjongejonge, hoop gebeurd. En wat zijn we al weer veel vergeten. Fantastisch dat ik vers van de pers kan melden wat jullie dit jaar het mooiste vonden op dit blog. De bezoekersstatistieken zijn zoals gebruikelijk geleverd door de nijvere telaapjes van WordPress.

… dan zou zo’n lift dus twee keer op en neer moeten gaan.

Op de eerste plaats: de fraai vormgegeven home page met de zes featuring articles, de meest recente reacties, een klok die aftelde naar het nieuwe jaar, en nog zo wat moois: 24 keer aangeklikt. Als je weet dat in de lift op mijn werk zo’n vijf tot acht mensen kunnen, dan zou zo’n lift dus twee keer op en neer moeten gaan om al die lezers te vervoeren. Vier keer in totaal!

Foto Ilona
Foto Ilona

Het meest gelezen verhaal in 2016 was “Dit werd in 2015 het meest gelezen – A. Dapie Jaaroverzicht”, toch een teken dat nieuws nooit oud wordt. Maar liefst zeventien keer gelezen (17). Da’s twee keer die lift.

Een goeie tweede was de Speed Poll over wie de Favoriete Reageerder van 2015 zou moeten worden (1 keer gelezen), onmiddellijk gevolgd door het verhaal over de uitslag, namelijk dat Heer Rozenwater het geworden is. (ook 1 keer, maar net ietsje later).

Het meeste bezoek kregen we – natuurlijk – uit Nederland, maar we hadden ook al klanten uit de Verenigde Staten van Amerika waiting for Times Square aldaar.

Bedankt lieve lezers, een keigoed begin van het jaar. Op naar de rest en daarna naar 2017.

Featured image helemaal hierboven: nee, het ligt niet aan uw toestel.

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

41 gedachten over “Dit werd in 2016 het meest gelezen op dit blog”

 1. En wee gaan nog veeeeel meer op apiedapie.com lezen in dit kakelverse jaar! 😙

 2. Zo jee! Vandaag even veel bezoekers als de hele vorige maand! Zou dat door Twitter komen? 😉
  Toen keek ik beter. De teller stond op de maand december, het waren alle bezoekers van de maand december…;(
  Toch een leuk aantal. En vandaag twee nieuwe bezoekers via twitter. Welkom! O. Dat moet ik niet hier schrijven.

 3. Yo Apie (en community) mijn voornemen is veel minder schrijven hier, net als vorig jaar 🙊…

 4. Ik was nog niet klaar! Wou nog woorden als doorwrocht en beter en korter en doorwrocht, had ik dat al geschreven? gebruiken….

 5. Heb jij HR zijn blog gezien? Daar staat boven de reactieruimte iets in de trand van: weet je zeker dat je deze drol hier nu wilt leggen?
  Kunnen wij zo iets ook instellen?
  Goedemiddag en goed 2016 trouwens. Iets klopt er niet aan die cijfers. O, ik zie het. Ik zal ze in mijn leven niet in een andere volgorde zien. Als jaartal. Oeps, ik dwaal.

 6. Iew, niet gezien, zoiets onsmakeljks wil ik zeker niet hier op het blog hebben. Niet dat elke drol hier welkom is, reageerders met goede voornemens mogen zich daar best aan houden bijvoorbeeld.

 7. Wat staat die Luvienna toch vroeg op he? Is het jou dit ook wel eens opgevallen? Komt vast door dat ERF. Lopen natuurlijk allerlei hanen en zo rond. Denk je ook niet? En poezen natuurlijk. Plopje heeft vier poezen. Wist je dat? Je zult nooit raden hoe der eentje heet! Of mag ik dat niet vertellen, is dat buiten de netiqette? Mag je geen kennis op je eigen blog vergaard delen met de wereld?

 8. Je mag kennis van je eigen blog – mits aldaar in het openbare gedeeld – natuurlijk altijd delen, liefst met een linkje. Of en en zo ja waarom reageerders vroeg of laat opstaan en of ze dan wel of niet in een kek overalletje over een erf scharrelen, daar houd ik me niet mee bezig, heb genoeg aan degenen in mijn naaste fysieke omgeving. Hoppa.

 9. Gelukkig. Ik was bang dat je iets onaardigs, iets onaapigs, zou schrijven, dan zou ik nu gaan huilen. Dat effect heeft de jaarwisseling altijd op mij. Keihard van buiten maar volkomen in de war van binnen. Als een kluwen wol maar dan anders.

  Ik snap je verborgen boodschap denk ik! Dat valt me dan weer meer van mij mee. Moet nu weg, vriendin en haar baarmoeder komen thuis. Was lekker rustig. Dag rust.

 10. Ja, excuus, ik zat even weg te mijmeren bij de Radetzskymars en het nieuwjaarsgrashappen.

  De homepage doet het nog altijd het best, met 76 views, direkt gevolgd door het actuele “dit werd in 2016 het meest gelezen” (60 keer gelezen al), daarna met 43 keer het ouwe nieuws over wat in 2015 het meest gelezen werd, kom mensen, laat dat nou eens achter jullie! De kunstrubriek van Roos is dit jaar ook al weer 28 keer bezocht, onder andere uit Amerika. Dat hij gekozen werd tot Reageerder van het Jaar 2015 heeft hij kennelijk vannacht aan al zijn vriendinnen laten lezen: 12 welgeteld, niet slecht voor zijn leeftijd en met zijn instelling.
  Dingen die ik met mannen heb gedaan, Burnout en nog zo wat blijft – waaronder de Gedichtjes van Plopje en/of anderen – onder de tien lezingen per artikel.

  De lezers kwamen uit Nederland (196 keer), Amerika (44), Frankrijk (4), Duitsland, Belgie en het Verenigd Koninkrijk (alwaar Pimm’s woont zoals we allen weten, nee, we zeggen niets, wat een smiechtje he?).
  De meest gebruikte zoekterm van het Nieuwe Jaar is: “naakte konten stelletje”, nou, dat begint dus weer goed 😦 Komt door die pornoschrijfster natuurlijk. o_O

 11. Update: als ik eens een keertje wat anders te doen heb, weet dan dat je de meest-gelezen artikelen in real time zelf kunt bijhouden in de linkerkolom. Rubriek: recent meest bezocht, direkt onder de laatste 15 reacties. Dit voor het gemak.

 12. Dank u.
  En wat levert dat dan op, zoeken op “naakte kontenstelletje”? O nee,
  laat maar. De oliebollen zijn niet best gevallen, daar kan ik niets bovenop hebben.

 13. Waar was iedereen? Stond ik daar alleen. Niemand met een handdoek, choco of soep…leuk hoor!

 14. O, ik stond in Scheveningen, net als vorig jaar. Wat gaat de tijd toch snel he?

 15. Weetje:

  Als je wilt dat iets achteraf zo lang mogelijk duurt, moet je zoveel mogelijk nieuwe indrukken opdoen.

  Als je wilt dat iets nú zo lang mogelijk duurt, moet je zoveel mogelijk dezelfde dingen doen / zo weinig mogelijk nieuwe indrukken opdoen

 16. Maar ook de dames moeten aan hun trekken komen hier op het blog. Geniet ervan meiden en het zou zomaar eens kunnen zijn dat (die van) Mark hier bij staat.

 17. Dank je, HeRoWa! Jij en iedereen van de apiedapie-communitu natuurlijk ook! Zoals iemand me toewenste: dat je stoutste dromen maar mogen uitkomen.

  Weetje: daar hoef je niets mee, daar is het een weetje voor.

 18. Alleen Mark kan het tipje van de sluier – of hij erbij staat – oplichten. Wie weet, leest hij wel mee en geeft hij antwoord. 🙂

 19. Ik sta er nochtans niet op, zoveel is wel zeker. Helaas sta ik op één der andere foto’s ook al niet…

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: