Neuken op kop – om te kijken hoe het moet

De cijfers van mijn eerste maand bloggen wijzen het uit: neuken in de titel scoort. Een goede tweede is het “naakte meisje in het zand” (met foto). Wat is het toch dat we zoeken? Is de menselijke geslachtsdrift dan zo sterk en – kennelijk – zo onderdrukt in onze samenleving, dat zodra we in beslotenheid mogen en kunnen bepalen wat we willen zien … thuis of op het werk … het op de naakte .. eh … illusie uit draait? Wat zoeken al die visitors nu precies op die pagina’s die ze van me aanklikken?
 
Hetzelfde als ik elders vermoedelijk. Ik klik ook zo af en toe op opvallende titels, uit verveling, uit de wens tot vermaak, om verrast te worden, even voor wat ontspanning, of juist spanning, of zoals sommigen zeggen: om lekker te gnuiven en te gluren bij de buren
 
Heel vroeger was het ongepast om te lang in de hoek van de grot te kijken waar zich intieme taferelen afspeelden. Zie de gedegen maar hitsige naslagwerken van Jean M. Auel over de platkoppen. Gaf niet, want jij kwam later ook wel aan je trekken. Neem ik aan. Anders waren wij er niet geweest.
 
Kijken is dan ook vermoedelijk – onbewust – kijken hoe het moet. Hoe anderen het doen. En dat vergelijken met hoe jij het doet of hoe jij het zou kunnen doen. We zijn nooit te oud om te leren, nietwaar? Onbewust. Want een zeventigjarige opa die zich aan een “nat kutje” van een zeventienjarig meisje vergaapt, heeft daar vermoedelijk in de praktijk niks meer aan. Tenzij hij Berlusconi heet natuurlijk.
 

het meisje waarmee berlusconi het niet heeft gedaan
 
Vroeger bekeek je met kloppend hart de beduimelde ‘vieze blaadjes’ die je vader achter de bank had verstopt. De Lach, de Candy, de uitklapplaten van de Panorama. En later ging je natuurlijk de Playboy lezen vanwege de verhalen (die er ook in stonden).
 
Op televisie was het in mijn jeugd behelpen. Ik kan me eigenlijk alleen de oudejaarsavond op de duitse tv herinneren. De Braziliaanse borsten die je na middernacht op het ZDF-feest mocht bekijken. Met de hele familie en de buren. Maar daar moest je het dan weer een heel jaar mee doen.
 
Toen kwamen de videotheken op, hun omzet werd grotendeels behaald in de avonduren dankzij mannen met lange regenjassen, hoe zou het nu met ze gaan?
 
Langzamerhand kwamen er de betaalde en onbetaalde sexkanalen, en ’s avonds na middernacht zapte mannelijk nederland langs de belmeisjes. heerlijk! Je kon via de telefoon op aanvraag smerige taal horen, en lekker ‘samen’ klaar komen. Ja hoor! En boven lagen de vrouwen van die mannen in het echtelijk bed. Illusies. Verveling. Luiheid.
 
En nu is er dan dus het internet. En er is niets nieuws onder de zon. Websites met porno, of gewoon naakte meisjes hebben de meeste hits. Chatrooms gingen in het begin vooral over ‘age sex location’, en waren de voorlopers van de gespecialiseerde dating-sites van vandaag de dag.
 
We leven niet meer in grotten. We hebben lagen van beschaving over ons heen gekregen. We hebben regels en gebruiken. We zijn met heel velen. Onze communicatiemiddelen worden steeds beter, sneller, intiemer en persoonlijker. Waar gebruiken we ze voor? Vooral om nog altijd in die hoek te kunnen kijken. Om te kijken hoe het moet. Het komt dus wel goed met de mensheid.
 
Ik hoop dat ik niet al teveel klikkers heb teleurgesteld.
 
Ok … vooruit dan maar!!! Omdat jullie het helemaal tot hier hebben volgehouden: een plaatje van een meisje dat ik mooi vind. Wel aangekleed natuurlijk. Ik ken haar niet. En ik wens haar alle goeds in haar carrière. Zij is mooi. Zoals zoveel mensenkinders.
 
 

polie polie

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

40 gedachten over “Neuken op kop – om te kijken hoe het moet”

 1. De meisjes zijn wonderschoon.
  Natuurlijk.
  Maar wat is het, Apie.
  Zit je een beetje met je scrotum omhoog?

 2. Die Selma toch! Dank voor de illustratie van mijn betoog. Als je ook de tekst had gelezen en/of de links naar de betreffende verhaaltjes had gevolgd (en had gelezen; ze zijn super kort), dan had je gezien dat dat dus nu juist niet zo is! Maar niet verder dan plaatjes kijken gekomen dus. Hou me ten goede: dat mag natuurlijk. Je goed recht, maar dan moet je dus oppassen met je reacties, veronderstellingen en/of suggestieve vragen. Het antwoord is overigens: nee. Op dit moment niet.

 3. Hee apie. Ik zie dat momenteel de ramen en deuren skyhigh gaan. Goed betoog overigens. ‘kijken hoe het moet’ die houden we erin…

 4. doet me denken aan een stukje tekst
  "monkey see, monkey do"
  (weet niet meer zo uit welke song)

 5. Ook dit stukkie gaat scoren. Alleen al om de titel. Of men kijkt om te leren? Het geeft direct opwinding en daar gaat het om beeld, handeling, bevrediging. Vaak valt er niets van te leren. Overigens kan je ook recepten plaatsen of kritiek op Windows als je veel bezoekers wilt trekken.

 6. Dierenseks scoort ook kan ik je melden.Schreef daar ooit iets over en nog steeds zie ik mensen daar opo klikken

 7. @Apie, ex equo. Cèst le ton qui fait la musique.
  Op muziekblog Tijs Kammer heb ik jouw cd vv Brown aangehaald. Hij heeft daarover een deskundig en plezierig oordeel. Misschien leuk om te weten.

 8. Ik geef het toe, kwam ook even kijken wat er achter die titel verscholen lag, Apie. 😉
  Wat kijk je lief op je avatarfoto trouwens. 🙂

 9. @Smokey, dank! Mooi blog, goeie tip. VV heeft veel jazz gedaan; dat ze percussief zingt kan dus wel kloppen.

 10. @Marjelle, en dan wat? *dikke-grijnsicoon*
  In de chatroom zou ik nu ‘asl’ typen …

 11. Leuk stukje. Maar die meisjes bekijk ik toch met andere ogen. Dat krijg je als je een dochter en twee stiefdochters hebt tussen de 16 en 23. En wanneer je zelf al wat ouder bent. Dan hebben die plaatjes eerder iets vertederends, of beter gezegd, iets meewarigs. De schapen, denk je dan.

 12. En plots kwam ik mijn Polie Polie tegen. Inmiddels wel iets ouder geworden maar nog steeds prachtig.

 13. Ja toch!?? Ze liep gisteren met de duurste BH ter wereld in New York. Ik was trots op haar, nou ja, je hebt zo iemand intiem gekend, dan kijk je er toch anders naar.

 14. Lieve Aap,
  Mijn Polie is de mooiste van de hele wereld. Zelfs met een BH van Zeeman.

 15. Ha die Apie, ik mis de scabreuze kappersavonturen van DSR, die ook dat mooie filmpje over de kapsalon linkte. Heb je die eruit gegooid?

 16. Als je tegenwoordig naar het kutje van een 17jarig meisje durft te kijken riskeer je achter slot en grendel te belanden ook al ben je reeds over de 80 en bedplassende rolstoelpatient. De monokini of topless zoals men het ook noemt is volledig weg van het strand. Dit vooral geen enkele dame of meisje wil dat haar borsten te bekijken zijn via het web tot pakweg in Australie. De smarphones zijn rap bovengehaald tegenwoordig.
  Ook de komst van mensen uit andere culturen alhier heeft geleid tot verpreutsing. Die zien vrouwen in bikini als hoeren waar je je mag aan vergrijpen omdat ze er in hun ogen zelf om vragen. Uit de USA moeten we ook geen beterschap verwachten, integendeel, daar is een blote tepel zowat des duivels, maar een foto van een man of vrouw die poseert met een geweer is dan wel aanvaardbaar. Rare wereld waar we in leven.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: