Vies? Eng? Lekkerrrr!!!

vieze vissen op madeira

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

12 gedachten over “Vies? Eng? Lekkerrrr!!!”

  1. Nee, niet erg appetijtelijk maar lekker? Ik wil ze wel graag dubbel goed doorgebakken ober!!!

  2. @Ha Ma! Scherp gezien! Die banaan is serieus, is een verklaring voor, en heeft niets met een apie te maken.

  3. @Ma, de reakties blijven binnenstromen (men durft het blijkbaar niet hier via ‘reacties’ te doen, maar mailt me, wat geeft dat nou als je een fout antwoord geeft???). De goeie zit er nog niet bij, maar zo kunnen we de nacht niet in.
    Dit is een fotootje van de espada, een soort van zwaardvis die heeeel diep in de Atlantische Oceaan voorkomt, bij Madeira gevangen wordt, daar op de vismarkt van Funchal wordt gesmeten, en vervolgens in restaurants wordt geserveerd, traditioneel, met een …. gebakken banaan er bovenop! Smaak en hoe het eruitziet: lekkerbekje. Tja, spannender kan ik het ook niet maken. Lekkerbekje!!! Met een banaan erop!!! Zucht. En daar vlieg je dan vijf uur voor naar het zuiden. Maar die mensen zijn d’r trots op.
    Ik had de foto met mijn mobieltje gemaakt en vond het al een hele tijd jammer dat ik toen mijn digi camera niet bij me had, maar eigenlijk viel die scherpte me best mee toen ik de foto vanochtend op het web zette.
    Waarom vies? Ik had van de week een oproep gelezen voor een ‘vies themadag’, voor vandaag, maar ik ben blijkbaar de enige die dat heeft gezien, inclusief degene die het verzonnen heeft, of ik word langzaam echt malende. Kan de oproep niet meer terugvinden ook. Anyway, ik doe mijn best en blog lekker door. Morgen iets over kattenvoer.

  4. Potdorie, heb ik de themadag voor vies weer gemist? Hm… en ik had nog wel zoveel vieze verhalen. Typisch gevalletje van JAMMER! 🙂

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: