Ik moest keihard plassen

Maar eerst zag ik alleen maar
 

senoras

En deze schoot ook niet op  
 

vrouw met keitjes

Net toen ik het huilend wilde opgeven, zag ik  
 

caballeros
  
zou het dan toch nog goed komen?  
 

man keihard plassen
 
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, heerlijk
  
wat kan plassen toch prettig zijn 
 
als je op tijd bent
 
 

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

13 gedachten over “Ik moest keihard plassen”

 1. :-)))))
  Maar o wee, als je te laat bent. Dan is het niet lekker meer.
  De kop van dit blog is op twee manieren uitlegbaar :-)))

 2. wie bedenkt zoiets…..
  waarom zie je meestal evenveel wc’s voor mannen als voor vrouwen?
  alleen bij de vrouwen staan altijd lange rijen bij bijv. festiviteiten of concerten.
  een vrouw zou zoiets nooit bedenken

 3. @svara, ervan uitgaande – ik heb er niet echt verstand van – dat zowel man als vrouw ongeveer dezelfde hoeveelheid vocht moeten kwijt raken per dag, man een tikkie meer, want is groter en drinkt meer, zou het aantal mannen- en vrouwentoiletten grofweg hetzelfde kunnen zijn. Ware het niet … dat vrouwen meer tijd nodig hebben voor het tevoorschijn brengen van het geeigende lichaamsdeel en het positioneren ervan, maar vooral …. (en dat is wel een schande) .. de wc misbruiken voor sociale activiteiten zoals neus poederen, lippen stiften, bh-vullingen optrekken en met andere vrouwen daarover bijkletsen. Mannen doen hun plas, wassen hun handen (helaas een minderheid), kijken vluchtig in de spiegel en gaan weer op pad. Het is dus de eigen schuld van de vrouw. Plas gewoon, zo zou ik willen oproepen, en doe de rest elders.

 4. eigen schuld, nee hoor apiedapie….
  ik neem aan dat je voor het gemak even de maandelijkse ongenoegens van de vrouw vergeet dat zo hoe zo meer tijd vraagt.
  en om hoeveel jaar gaat dit ook alweer op een vrouwenleven en om hoeveel vrouwen in een gemiddelde rij zou dit opgaan….?
  in het hokje zelf zijn overigens zelden spiegels.

 5. @svara, je hebt een punt. Ik had mijn analyse voor het gemak even alleen op het plassen geconcentreerd. Merk bijvoorbeeld ook op dat ik de grote boodschap niet heb meegenomen. In al zijn vormen, van kort en krachtig tot lang en sputterend, om maar niet te spreken over diegenen – ik noem geen namen – die doodgemoedereerd een half uurtje of meer in het hokje doorbrengen terwijl ze niet eens zeker weten dat ze hoeven! Ik vind overigens toch al – in het algemeen – dat je de grote boodschap thuis moet doen, of bij goede vrienden of familie. Niet in theaters, cafe’s en andere gelegenheden. Maar die vrouwelijke ongenoegens daarover zwijg ik bedremmeld en in eerbied voor het grote wonder dat leven heet.

 6. Tja, tien jaar na dato opnieuw veelvuldig aangeklikt. Da’s het mooie van het internet, het blijft allemaal te zien en te lezen. Moet je je voorstellen dat dit verhaaltje in de papieren Volkskrant of in de leesmap had gestaan. Dan was er een (schrijve 1) knipseltje van overgebleven ergens in een schoenendoos.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: