Verboden mensen op te blazen

 
mumbai leopold bord 
 
Dit bord viel me op toen ik begin vorig jaar in Mumbai café Leopold bezocht, een van de plaatsen waar op 26 november 2008 een terroristencommando dood en verderf had gezaaid. En onwillekeurig had ik die merkwaardige gedachte: “verboden om mensen in de lucht te laten vliegen”.
 
 
Mijn zoveeldelige verslag over deze reis wordt hier op het vkblog gepubliceerd, elke vrijdag een aflevering, totdat het uit is. Vandaag dus even niet, omdat iedereen toch met de kerst bezig is. Apie ook. Een eerdere versie stond ook op drasties.

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

10 gedachten over “Verboden mensen op te blazen”

 1. Verboden voor pijlen?
  Je vraagt je af waar er deze kerst
  weer iemand zichzelf en/of anderen opblaast!
  gr eva

 2. Cola
  oke
  Nee, niet oke, verboden ernaar te kijken?
  Maar jouw gedachte kan ik me heel goed voorstellen.

 3. Verboden de aanbeveel-pijl te gebruiken?
  Tja, jammer voor dit blog. Ik houd me natuurlijk altijd aan de regels, dat snap je wel.

 4. Teveel verboden.
  Maar in deze tijd van het jaar ben ik voorstander van verboden, hoewel ik wel een paar mensen ken die van mij gerust de lucht in geschoten mogen worden.

 5. @Jeetjemina, ja, zucht, al weer eentje in Afghanistan, een gesluierde vrouw (man?) in een rij voor de voedseluitdeling, 41 doden. Hoe ziek kun je zijn?
  @Vogel-vrij, als jij dat er in wilt zien, dan mag dat. Om het te compenseren heb ik dan maar zelf op de pijl geklikt, haha! Lekker puh! *tonguitsteekicoontje*
  @Appelvrouw, niet doen, joh, hoe erg ze ook zijn, wat ze je ook hebben aangedaan, ze zijn het niet waard om in je hoofd te spoken. Gauw vergeten die types!

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: