Ik wil een smurf knuffelen …

… en geloof me, die neiging heb ik nog nooit gehad. Een hele dikke knuffel krijgt die smurf van me. Met een passie die ‘ik moest een schaap een tongzoen geven’ van Dorrestijn in de schaduw stelt.

Knuffelsmurf: bedankt! Jij bent, toen de email van de Volkskrant kwam, gewoon aan de slag gegaan, niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen. Geen woorden, maar daden. Prachtig gewoon. Je tool is goed, de handleiding prima en de ondersteuning, ook van Ina … daar kan elke helpdesk heel veel van leren.

Ik heb gisterenavond de migratie afgerond, was een eitje, en ik ben vanaf vandaag volledig ingericht hier op mijn nieuwe stek op wordpress (mijn oude stek was het Volkskrantblog).

Nu de bezoekers nog …. welkom dus!

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

47 gedachten over “Ik wil een smurf knuffelen …”

 1. Even proberen hoor. 🙂

  Complimenten aan Knutsel voor zijn inspanningen lijken me zeker terecht, al moet ik het natuurlijk nog even afwachten. Maar ik heb er alle vertrouwen in.

 2. Mihai, gefeliciteerd, ik heb zojuist je reactie een aanbeveling gegeven, en ik ga mijn vrienden vragen dit vanavond ook te doen. Jezzebel: niet jaloers worden, jij hebt dat niet nodig, weet ik toch.

 3. halli hallootjens, Apiedapie, Brilmansje hier.
  Brilmansje wil jou wel even helpen met de zoentjens, hoor. Je zegt gewoon smak smak smakjens en veegt het daarna af met een schoon zakdoekjen. Dan vindt smurfjen het misschien niet erg hoor.
  Maar jouw boodschapjen is duidelijk, er is hier een megaklusjen geklaard.

 4. Dank je, nou moet ik hem eerst nog te pakken krijgen. Hij is op de vlucht geslagen, heb ik me laten vertellen. Nou moe, eenkennig. Een keer in je leven door een Apie gekust worden is toch niet zo erg? Daarna weer gewoon doen.

 5. Ik ben ook over – alleen niet alle foto’s verschijnen – maar daar ga ik nog wel even mee aan de gang – hier ziet het er super uit Apie…

 6. Smurfjens zijn anders van een zeer ondoorgondelijke soort, Apiedapie. en ze zijn blauw dus ze kunnen jou zomaar hun kleurtjen laten lopen.

 7. Dank je, ramirezi. Bij mij verschenen er ook een paar fotootjes niet, net zomin als de avatars, maar ik ben dik tevreden. Hihi, een paar van jouw fotootjes zijn ook hier op mijn blog te vinden (rubriek: Hard voor de Natuur), mag je wel downloaden, hoor, als je de bron maar vermeldt. 😉

 8. Ha die Apie.

  het is een mooie site geworden. Ik vind het grappig dat je baby orang oetang die ik je een jaar of twee geleden heb gestuurd als header gebruikt. Mooi en toepasselijk.

  Verder, het wordt tijd dat je Ilona eens in levende lijve ontmoet. Wie weet, als we samen weer eens in Nedeland zijn, kunnen we misschien wel wat regelen.

  Doei!

 9. Hoi Jurk! Is dat zo? Ik dacht dat ik hem spontaan van internet had geplukt! Maar je hebt vast gelijk. Ik weet het echt niet meer, net zomin als hoe ik aan deze naam gekomen ben (dit is nl. niet mijn echte naam, sssst, dat weet niet iedereen). Ja, ik zou Ilona graag ontmoeten, ik ben ergens medio maart in Nederland, maar te kort, meer op doorreis, dan half mei (concert Brainbox in Haarlem) en dan in juli o.i.d. We houden het in de gaten. Eh, nu lijkt dit net een chatroom. Laten we mekaar mailen met wat meer details, zodra we meer weten. Zoals wanneer jij naar NL gaat, etc. Of via drasties private chatroom, daar kom ik de laatste tijd ook wel weer eens.

 10. Thanks! Jouw zeeschuim is prachtig, ik ben een man van de zee, altijd al geweest, en ik kijk er nu naar terwijl ik dit schrijf. Verveelt nooit. Je staat dus vanaf nu in mijn favorietenlijstje, wel op de laatste plaats, dat krijg je met zo’n naam 🙂 Tja, waarom mot dat dan perse alfabetisch .. heb je gelijk in .. oude gewoonte. Ik moet iets.

 11. Jemig, dus ook reacties worden hier beoordeeld. :-S

  Laat ik dan maar even een fraai citaat opzoeken in de dikke van Dale:

  Grmpff, sorry, ik kan mijn leesbril niet vinden.

 12. Alleen de eerste dag. Als aanmoediging. Vanaf morgen moeten ze er wat voor doen: leuk, verrassend, scherp commentaar. Indien mogelijk. Vandaag is het feest. Sommigen geven zich zelfs trouwens een thumb up, heel grappig. 🙂

 13. Dikke bereknuffel for knutsel! Ik heb zijn tool dan niet gebruikt, maar toch twee duimen omhoog. En OBA rocks!

 14. Ik knuffel mee!
  Inmiddels is bij mij ook alles overgezet.
  Nog wel een beetje bijschaven hier en daar, maar kniesoor die daar om geeft.
  Geweldig!

 15. Veel belangstelling, dat is waar.
  De lay-out vind ik nog niet zo mooi als bij vkblog.

 16. Nou, daar ben ik dan klaar mee. Het hele weekend opgeofferd om een mooie gevoelige site te maken, met liefde fotootjes en kleurtjes uitgezocht … en dan is het ‘gelikt’ als de eerste-de-beste reclamefolder. Zucht, ik begin volgend weekend wel helemaal opnieuw.

 17. Sorry Apie,
  Ik neem het woord terug.

  Het ziet er allemaal zo professioneel en verzorgd uit!!

  Dat krijg ik (voorlopig) nooit voor elkaar.

 18. Apie,…
  je hebt de mooiste site van de wereld!

  Ik ga nu Ina even een mailtje terugsturen.
  Ze wil me graag helpen met het overzetten van mijn blog.
  Daar heb ik het hele weekend op gezwoegd.
  Gehuild zelfs.
  Ik denk dat ik er maar vanaf zie.
  En doorblog bij DRASTIES…

 19. @ilona! Niet huilen, hoor. Prettige dagen moet je hebben. Ina gaat je vast helpen. En drasties is er idd ook nog. Kortom: het komt allemaal goed. En ik vind je site nu al mooi, professioneel en verzorgd, en helemaal niet gelikt.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: