eindoordelen (16)

rechtertrHier zijn weer wat eindoordelen van De Schrijvende Rechter (DSR) over de “ikjes”.

Ikjes zijn lezersanekdotes die verschijnen op nrc.nl/ik. Hier kunt u wat oude eindoordelen lezen.

Advertenties

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver. Rijmer. Kijker. Open en nieuwgierig. Kent beroemde mensen.

117 gedachten over “eindoordelen (16)”

 1. Dank je wel apie, voor de srtreling, maar let wel.. ik weet alles van de gnuivende politici.
  Niets ontgaat mij, ik blijf alert en zeer zeker op de hoogte.

  De haagse kliek zal me aan de moskee roesten.

  Like

 2. Luvje toch! *hand voor de mond sla icoontje* Bekend zoals in algemene ontwikkeling en de vakliteratuur bijhouden. Lees bv het standaardwerk ‘Waar Maxima niet van houdt’ (10 delen) van prof. dr. D. D. Dinges (ik meen dat “aanrakingen achter” in deel 8 wordt behandeld).

  Like

 3. Ligt het aan mij of is drasties weer uit de lucht? Heeft mijn laatste kritische opmerking naar Jan toe consequenties gehad? nee toch, hoop ik!

  Like

 4. Indra, je hebt gelijk! “Oops! Website currently not available. Nice of you to come by, but currently this web page is feeling a bit under the weather. Why not check back later?” Wel een geinige en onderhoudende tekst, vind ik. Het grapje dat nu in me opwelt onderdruk ik *lol icoontje* (ik had willen zeggen: zo’n leuke tekst hebben we daar al maanden niet gezien). *foei icoontje!*

  Maar aan jou ligt het vast en zeker niet, Indra. Als je iets zegt wat hem niet bevalt dan blokkeert hij je.

  Like

 5. Intussen werkt Drasties weer en is het duidelijk dat Indra graag een voortsetting wil van hoe eea was, maar dan uitdrukkelijk zonder DSR.

  Like

 6. @DSR Het is verbazingwekkend dat je nog normaal kunt lopen – daar ga ik tenminste van uit – met die giga-lange tenen van je. De ‘D’ in je naam moeten we maar naar ‘Diva’ laten verwijzen.

  Like

 7. @L
  Wat een rotopmerking over mijn typische loopje, alsof een mens zichzelf heeft gemaakt!

  Like

 8. Waar is dat aftelrouwadvertentietje eigenlijk gebleven? Opgedoekt na doorbraak helder inzicht? *milde glimlachicoon*

  Like

 9. Ik was erop uitgekeken. Mag. Kan. Met elke rubriek gebeuren. Scherp blijven dus vadermans. Maar die tenen van je komen zo meteen in beeld.

  Like

 10. @DSR Jouw typische loopje kende ik niet; daarom stond er in mijn reactie ook: ‘tenminste, daar ga ik van uit’. Maar wel een prachtige samenloop, dat je gelakte teentjes (prachtige foto, trouwens, ben je de linker of de rechter op de nieuwe draad? De Rechter waarschijnlijk *what’s in-a-name-icoontje*) inderdaad voor een DSR-specifiek loopje hebben gezorgd! Trek het je niet aan; in latere, meer verlichte tijden, als je Eindoordelen alle uithoeken van de aarde hebben bereikt, gaan mensen dat nog nadoen omdat ze op je willen lijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.