De weg kwijt

Ja, dan loop je gezellig te wandelen, zonnetje, bomen, wind in je haar, vrolijke kinderen aan het spelen, muggen die zoemen, vrouwen die lonken, flesje water op de heup, knietjes al bruin, net nog niet rood, en je bent er bijna.

En dan kom je zo’n bord tegen en kun je het niet helpen om even sjaggo te worden. *ril icoontje*

“Doodlopende weg!” was het eerste dat in mij opkwam. Hoe besmet zo’n simpele voornaam kan zijn door de misdragingen van een enkeling. Je zal maar Joran heten. “Landwerker” betekent het volgens de ene babysite, schoenlapper volgens de andere, de vader van Superman weet een bijdehante, huh? Juist. De mensen in deze straat, ergens in Zwitserland, zaten lekker te barbequen, maaiden het gras, loerden over de schuttingen naar hun buren en deden een plas (binnen). En zo hoort het ook. Moving on ….  

Het plaatje ging de doos in voor het vergezochte-straatnamenhoekje en mag er dus nu in komkommertijd eventjes uit. Verzin er rustig een mooie, grappige of liever gevoelige, wijze kop bij, want dit is weer een aflevering uit de serie Hier Kan Uw Kop Staan (HKUKS). De voltallige jury ziet uw inzendingen met innige belangstelling tegemoet.

Joran pad

foto: (c) 2014 APDP
Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

77 gedachten over “De weg kwijt”

 1. Iemand zei:
  Oke, dus het plan is een straat naar Joran te vernoemen. Wat vinden jullie? Shoot.

 2. @U
  ‘Ter illustratie van ’s blogbazes leefregel: elke dag opnieuw beginnen’

 3. U kunt ook op het onderstaande plaatje losgaan, in het nette graag, het is hedenmorgen bij de buren geplaatst, Heer Rozenwater vertikt het linkje, maar dat geeft niet want we houden keiveel van hem. Ik wel althans.

  Image and video hosting by TinyPic

 4. @U
  Dat kan wel, maar is goeie koppen moet je eigenlijk niet uitleggen. Slechte evenmin. DSR heeft ook enige tijd op die van jouw geknobbeld en besloten het er maar bij te laten.

  Vandaag wee tien punten erbij, gewoon, omdat jij het bent, zonder dat je er iets voor hoeft te doen, en die mooie negentien die je al had opgespaard. Maakt samen 29 (zegge: negenentwintig).

  Chapeau! DSR had gedacht dat ’t wel een paar weken of maanden zou duren voordat je de dertig zo aantikken, maar ze liggen nu binnen handbereik.

 5. ‘En jij gaat nu buitenspelen en ik wil je voor ’t eten niet meer zien!’

 6. APDP

  DSR volhardt ondanks eerdere waarschuwingen in ongewenst haatverketteren (11:42).

  Het lijkt me wenselijk dat de blogbeheerder hier een duidelijk signaal afgeeft dat dit gedrag ongepast is.

 7. @U
  Ik heb APD’s interventie gezien als het commentaar van een prive-persoon, niet als blogbaas die handhavend optreedt.

  Als DSR zich vergist, dan hoort hij het graag.

  Enfin, je hebt geen zin het spel mede te spelen en je zoekt het kinderachtig hogerop bij de blogbaas, die over eea wel iets kan vinden, maar hierin voorzeker geen aanleiding zal zien om op te treden.

  Bij jou gaan er in ieder geval 29 punten vanaf, zodat je weer op 0 (zegge: nul) staat.

  Tevens worden je DSR-privileges ingetrokken. Dat wil zeggen dat DSR niet meer het woord tot je zal richten in antwoord op je doorgaans zuigerige reacties tov DSR (noodgevallen uitgezonderd ). Tevens is het jou niet langer toegestaan het woord tot DSR te richten.

  Dat laatste kan uiteraard niet worden afgedwongen en DSR zal ook geen beroep doen op de blogbaas (al wordt hij graag nader geinformeerd over de mogelijkheden van een premium-account).

  DSR laat het dus over aan de zelf-discipline van Ut, vanaf nu ‘de zich ‘Ut’ noemende reageerder’ om het niet-reageren-op-DSR-gebod te handhaven, waarvoor bij voorbaat dank.

  DSR behoudt zich hert recht voor de intrekking van de DSR-privileges te herzien indien daartoe aanleiding is.

 8. APDP

  Voorts strookt de achterbakse isolatiestrategie die DSR op mij toepast in het geheel niet niet de waarden waar dit blog voor zou moeten staan.

  Indien de blogbeheerder het noodzakelijk acht een haatturver op zijn blog toe te laten, dan gaarne volgens het gelijkheidsbeginsel.

  En uiteraard een formeel aangesteld, neutraal persoon in plaats van het officieuze onderknuppeltje.

 9. Algemene mededeling: DSR verklaart slechts niet langer op de reacties/provocaties van een bepaalde reageerder in te gaan. Niemand kan worden gedwongen met een ander te spreken en DSR meent dat eea tevens de algemene sfeer ten goede komt ivm minder gehakketak.

  Voor de rest moet iedereen het zelf weten hoe men met bepaalde andere reageerders omgaat.

  DSR geeft altijd en overal slechts zijn eigen mening/positie weer, hij heeft niet de pretentie algemeen geldige fatwa’s uit te spreken. Laat staan dat hij de blogbaas voor zijn karretje wil spannen om eventuele sociale tekortkomingen van zichzelve te compenseren.

  Wat betreft scheldachtige kwalificaties die ten opzichte van DSR’s opstelling worden gedebiteerd: *waardige zwijgicoon*

 10. Jongens toch! Mijn opmerking was inderdaad van verklarende en niet van handhavende aard. Zelf houd ik me aan het “elke dag schone lei” principe, en ik houd dat soms als voorbeeld voor aan de afreageerders. Maar het zou te ver gaan om het als voorwaarde voor hier onderling reageren in te stellen. Dat moeten jullie echt zelf uitzoeken.

  Zolang het taalgebruik niet ontoelaatbaar wordt, zolang er niet zinloos gescholden en gekwetst wordt, zolang we er niet met z’n allen heel erg genoeg van krijgen, gaan jullie dus je gang maar.

  Tip: het publiek op blogs is in het algemeen gauw verveeld van gehakketak en scrolt verveeld door.

  Ik zie vooralsnog geen aanleiding om de Integriteitscommissie voor een spoedzitting bijeen te roepen. Ze zijn net onderweg naar Frankrijk, in een gaar eendje, elke extra keer remmen doet de kans op behouden terugkeer afnemen.

 11. Minder gehakketak, daar was het maar om begonnen.

  Dank voor de heldere uitleg, waarmee DSR rechthartelijk mee instemt *rechthartelijke glimlachicoon*

 12. Waardeloze titel, trouwens, heeft niks met de foto te maken.

 13. @APD
  Als de Integriteitscommissie onverhoopt in een ravijn dondert, dan meldt DSR zich aan als vervanger. Spekkie voor z’n bekkie, en natuurlijke aanleg, iedere dag opnieuw bewezen.

  Eigenlijk is het verbazend dat je DSR nog niet eerder heb gevraagd.

 14. Als APD dat toch zo nodig de actualiteit in de koppen wil betrekken, dan maar iets dat ook op het plaatje slaat:

  ‘Joran en Ut: beiden op het strafbankje.’

  En in voortborduring daarop:

  ‘Misschien wordt er ook nog weleens een steeg naar Ut genoemd’

 15. Toe maar, reageerders vergelijken met een veroordeelde moordenaar.

  Dan hoeven we DSR’s oproep tot minder gehakketak ook niet meer serieus te nemen.

 16. Het hangen kennelijk pollen in de lucht, Menig zeurneusje gaat er van lopen. *hatsjoe-icoon*

 17. Maar als de zich ‘Ut’ noemende reageerder hier nu echt door gekwetst is, dan moet de blogbaas maar ingrijpen hoor. Graag met een vermelding dat er is ingrepen om verwarring voor het nageslacht te voorkomen.

  Sommige jongens hebben een tere huid, net vlinders. DSR wil ze niet huilend het weekend insturen. *milde grinikicoon*

 18. Ut, ik heb zoals je ziet de kopsuggesties van 14h21 niet overgenomen. Ook DSR bedoelde die als een gebbetje, geen zinnig mens zou jou willen vergelijken met een moordenaar, dat weet je zelf ook wel. De huidige kop blijft ook niet ten eeuwige tijde staan. Beetje lol hebben, beetje uitdelen en ook incasseren, en het komt allemaal goed.

 19. APDP (13:47)

  Hier ben je aardig aan het terugkrabbelen vergeleken met wat je gisteren schreef:

  […]dat is nou juist het tot in den eeuwigheid haten en verketteren dat we niet willen. Dank.

  Daar staat toch gewoon dat “we”, het blogmanagement, het niet wil, met dank voor het opvolgen.

  Deze thread is overigens typerend voor het gedrag van DSR. Ik begin de dag met een positieve kopbijdrage, die via een onbegrijpelijke reactie (DSR), een neutrale vraag (Ut) die uitmondt in het gebruikelijke gesneer en puntengesappel (DSR, 11:42).

  Uit het spiegelen van DSR’s gebruikelijke huilgedrag richting blogbaas (12:55) en diens reactie hierop (13:06) kunnen we het volgende concluderen:
  – Ut’s voorspelling dat DSR’s haatturfsysteem een kort leven is beschoren is uitgekomen (zij het sneller dan gedacht). DSR heeft de eerste gelegenheid aangegrepen om de stekker uit z’n infantiele spelletje te trekken.
  – DSR kan beter uitdelen (een nipt alfazesje) dan incasseren (drie-plus).

  Overigens is het jammer dat je mijn (of om het even welke) kop vervangt met on-nieuws. Dat sensatieklikgenereren past beter bij de blogbaas van de buren.

 20. Vanuit de hangmat: ik wil met alle plezier bemiddelen tussen Ut en DSR. Belangrijk is dat we dit lulhannesconflict (mijn woorden) zo snel mogelijk achter ons laten.

  Het moet hier een beetje gezellig blijven. Ja toch?

 21. @Ut, ik geef je op de meeste punten gelijk. Het sensatieklikkoppengedrag is inderdaad een knipoog naar de buren, vol zelfspot ook, van “kijk ons eens belangrijk doen”.

  Je conclusies t.a.v. DSR deel ik, de tweede al jaren, heb ik hem zelf ook al vele malen toegevoegd, zonder dat het helpt.

  Het enige echte verschil van mening zit hem in jouw interpretatie van het “dat moeten we niet willen”. Dat was een verzuchting, oproep, noem het hoe je wilt, maar geen bevel, geen regel, waarbij je als je er tegen zondigt niet meer op de site mag komen. Zo ben ik namelijk niet, zo is deze site gelukkig niet.

  Zoals je weet is een aantal reageerders hier precies om iets dergelijks (een onwelgevallige opmerking, een onwelgevallige link) van een andere site geband (ik zelve zelfs met een IP ban, op meerdere adressen). Hopla: die reageerders motten we niet meer, tot in den eeuwigheid. Hier beginnen we in principe elke dag met een schone lei. Hier kijken we ook of een bepaalde reactie ons aanstaat of niet, maar hier geven we dan even weerwerk, soms stevig, maar we verwijderen en blokkeren in principe niet.

  We doen dat met de relativering dat het allemaal slechts een spelletje is, discussies tussen poppen in een poppenkast. Is ook veel leuker. Te serieus en teveel haat en nijd surft op den duur niet prettig.

 22. @APD
  Met DSR-kop-ondeugdheidje (zoek er maar een mooie uit, hoor) trekt DSR een streep onder het incident en kunnen we ons laven in de rust, voortgebracht door het intrekken van de DSR-privileges.

  @HR
  Aan stokerige buurmannen is DSR-zijds geen behoefte. En voordat dit ook weer op allerlei toestanden uitloopt, want DSR heeft er een deja vu-gevoel bij: bemiddeling helpt alleen als beide psrtijen daarmee instemmen => DSR stemt er niet mee in => Schluss.

 23. ‘Binnenkort in opdracht van Brussel: ‘Chemin de Juncker’, ook al woon je in Zwitserland’.

 24. M’s kopsuggestie is best aardig, maar DSR hoopt dat wanneer ie het wordt de blogbaas zo verstandig is om duidelijk te maken dat het, althans vanuit het merendeel der reageerdersgemeenschap hier, geen oproep tot geweld behelst *bezorgde glimlachicoon*

 25. Haha, M. die lacht om het woord’ gemeenschap’ en extra de nadruk legt op ‘mond’.

  Van moet die jongen thuis tekort komen, zeg. *milde glimlachicoon*

 26. Wij van apiedapie.com zijn zo sportief om Marmot te feliciteren die opnieuw een klinkende overwinning behaalde bij de buren, ditmaal met “Geduld is een schone zaak“, talentje dat beestje. Lummel is dan weer hier shortlisted voor zijn “van het padje weg“.

 27. @M
  Dank – een schitterende reactie met een stuiperd van een gotspe.

  Want DSR’s reactie op 18.36 is immers allesbehalve een jij-bak en die op 18.44 is een reactie op die van jou, gemodelleerd, ter lering, naar jouw originele jij-bak!

  Dus wie is er nu de grote jijbakker? *Het is fijn om gelijk te hebben al had DSR het in dit geval liever niet, want dat zou betekenen dat M’s onaangename reactie niet was voorgevallen-glimlachicoon*

 28. APD (16:20)

  Goed, als je eer daarmee gered is, dan wil ik graag beamen dat het sensatieklikkopje een knipoog was naar de buren (wink wink).

  Op een softe-managementstijlerige wijze heb je ’t dus liever toch niet dat DSR mij van dag op dag doorverketterd. Het is jouw site, jouw aanpak. Maar hufterig blijft het in ieder geval wel dat DSR er geen gehoor aan gaf.

  @16:06

  Nou duh, DSR denkt niet werkelijk dat ik één, mogelijk twee mensen heb omgebracht. Ik vond het desalnietemin een grap van onsmakelijk laag niveau. Daar mag je als blogbeheerder anders over denken.

  Maar een andere vraag. Stel dat *ik* die grap had gemaakt. Dan was DSR uiteraard op hoge poten richting blogbeheerder gegaan (dat was nou mijn knipoog @15:27). Hoe had de blogbeheerder gereageerd?

  Naar mijn mening had ik dan een softmanagementstijlerige vermaningswens gekregen dat we zo niet met elkaar omgaan op apdp.com.

  Waarom die dubbele moraal te vermoeden is valt over te speculeren.

 29. Je ziet spoken en zoekt spijkers op laag water, Ut. Als je wat maandjes zou terug lezen (hetgeen ik niet aanraad) dan zou je zien dat ik vrij consequent, maar uiteraard beinvloed door de vorm en het humeur van de dag sommige uitingen wel en sommige niet aanmoedig. Zonder met allerlei sanctietjes te dreigen en zonder het van de een wel en van de ander niet goed te vinden. Indra is de enige die hier alles mag.

  Over de specifieke grap: nee, vond ik niet geweldig, uiteraard heb ik boter op het hoofd door zo’n plaatje te plaatsen, is bijna uitlokking. Je zal maar Joran heten, schreef ik, en in de eerste versie gevolgd door: of Adolf. Heb ik als zelfcensuur toch geschrapt. Waarmee gezegd wil zijn: ongelooflijk moeilijk om bij dit onderwerp lollig te zijn zonder te ver te gaan. Had bij nader inzien liever een ander plaatje geplaatst. Het is niet anders.

 30. De zich hier ‘Ut’ noemende reageerder doet DSR denken aan David Cameron. Die bleef ook te lang doorzeuren toen het pleit verloren was *grinikicoon*.

  Verder heeft APD gelijk als hij zegt dat hij consequent is, een eigenschap die hij deelt met JdW. Hoewel APD iets democratischer, communicatiever, maar ook wankelmoediger, is kun je je er op een slechte dag dood tegen blaffen.

  Verder is hij redelijk fair, al is het geen nadeel een vrouwspersoon te zijn, met borstjes enzo.

  Rozenwater – die doet pas aan vriend(innet)jespolitiek.

 31. @ Blogbeheerder, daar heeft Ut gelijk in. Om nu al het platte van je blog een parodie op de buren te noemen is een te makkelijke ontsnapping.

  Aan Joran van der Sloot had ik liever niet aan herinnert willen worden maar ik ben dan ook een erg fijngevoelig mens. Als je mij als norm neemt dan blijft er heel weinig van je blog over.

  @DSR, ja hoor, ik had het kunnen weten, toch doorzeuren. Je voelt je beledigt dat ik de voorkeur geef aan de artistieke kop van een lieve vriendin. Je lijkt wel een klein kind! Nogmaals, LEER ER MEE LEVEN!

  Jouw type kop krijgt al genoeg emplooi, hier of bij de buren of bij Geen Stijl of waar dan ook op het internet.

  Laat ons nu maar lekker genieten van een beetje niveau. Dat is toch niet teveel gevraagd?

  Nog even en M. gaat ook in de ban?

 32. Voor de afbeelding van vandaag:

  Kissing is soul meeting soul on lovers’ lips

 33. In navolging van Apie’s naambordje:

  Die Duitsers leren ’t ook nooit.

 34. O, hij staat er, leuk! Dank je wel HeRoWa.

  Mooie quote he? Van Percy Bysshe Shelley.

 35. Hij is erg mooi Luvje, gefeliciteerd! Die van Marmot (Locomotief blijf alsjeblief) mocht er ook weer zijn trouwens. Invoelend, zo zou ik zijn/haar kopjes willen beschrijven. Poetisch als die van jou. Zo wil Heer Rozenwater ze zien. Hij wel. En wij ook. Hadden we maar zo’n mooie hier bij die straatplaat van Joran. We wachten het af. Inspiratie heeft geen haast.

 36. Oeps, ik dacht dat Percy Bysshe Shelley een jazzzangeres was *zweet uitbreek icoontje* … Maar een woord met drie zetten, dat zie je niet veel.

 37. Je bent verexcuseerd want er zijn veel associaties mogelijk met Percy Bysshe Shelley; je hebt zanger Percy Sledge en boekpersonage Percy Jackson, actrice Shelley Duvall (The Shining!), en er schijnt een Bysshe Coffey te zijn die iets ‘catastrophic sex music’ doet, wat dat dan ook mag zijn. Misschien dat jij dat eens kunt uitzoeken.

  Knap gevonden, die drie zetten!

 38. Ja *bescheiden glimlachicoontje* ik deed er niks voor, ze stonden er ineens he? Maar je moet het even zien. Dat wel. Ik ga nu voor de vier zetten. Stuk moeilijker.

 39. Ook een leuk weetje over Percy Shelley: hij was de echtgenoot van Mary Shelley, de schrijfster van Frankenstein. *bliksemflitsen en dondergeluid*

 40. Da’s een leuk weetje indeed, maar die Bysshe Coffey die mogen ze van me houden. *brr icoontje* Nee, ik houd niet van schedels, althans niet als ze dood zijn.

 41. Ik heb Frankenstein gelezen en hoewel het veel lange taaie typisch 19e -eeuwse stukken bevat met hoogdravende beschrijvingen van landschappen en ‘himmelhoch jauchzend, zum Tode betrübt’-stemmingen, was ik ervan onder de indruk en had ik voornamelijk diep medelijden met het zogenaamde monster. De echte monsters waren de ‘normale’ mensen.

 42. Aha, jij houdt alleen van verpakte schedels. In huid, bij voorkeur.

 43. @Luv 12h05 Juist! Maar ook dan nog niet van elke willekeurige. Er moet een mooi neusje in zitten, mag best een beetje karakteristiek zijn, een prettige mond, leuke knabbeloortjes als het effe kan, lang haar zo mogelijk, de ogen moeten van levenslust flonkeren, nou ja, en meer van dat soort dingen. Er zijn er zat, maar het is even opletten. Oh ja, er moet ook nog iets in zitten natuurlijk, maar daarover een volgende keer.

 44. Voor de Joran-kop:

  De weg die Joran kwijt is

  Niet poëtisch, nee. Dat is wat lastig met dit onderwerp.

 45. @Luv at 12h03, ja dat had ik ook. Treffend uitgedrukt. Mensen zonder respect voor andere mensen, dat zijn de echte monsters. Daar zijn er helaas veel van. De bijterdjes, daar moet je ook voor oppassen en je moet ze nooit je hals of schouder toedraaien, maar die hebben een afwijking waar ze zelf ook niet voor gekozen hebben en ze zijn denk ik keilief voor vrouw en kind en alles en iedereen waar ze van houden.

  Update: ik haal in het bovenstaande voor het gemak Dracula en Frankenstein maar even door elkaar. Maar het gaat om het idee en het is zaterdagmiddag. Live with it!

  @Luv 12h10: ik vind hem kei poetisch! Dit wordt de definitieve denk ik. Enfin, de inzendtermijn is nog altijd niet verstreken, dus in theorie kan er nog een betere komen, maar ik denk het niet …

 46. Dank je wel, Apie! Jouw geredigeerde versie is sterker – less is more, inderdaad.

 47. “er moet ook nog iets in zitten natuurlijk” 😀 Je meent het! In die schedel of in dat persoontje?

  Nou ik opschrijf besef ik dat dat eigenlijk hetzelfde is.

 48. @12.14
  Ik ben fan van allebei, en zeker van die zwoele dubbele knipoog van Frankie.

 49. Vanavond voetbal. Gaan jullie ook kijken, ik wel!

  Hier de afbeelding voor vandaag. Dat menig Mexicaan maar over menig Nederlands been mag komen te vallen 🙂

 50. Ja meneer Rozenwater, wij gaan allemaal kijken. We hebben zelfs een speciaal hoekje ingeruimd voor oprispingen voor, tijdens en na de wedstrijd. Ondergetekende plaatst bij elke wedstrijd van het Nederlands elftal een eigenhandig gefotoshopte affiche, hij is een beginner, doet het met Paint maar heeft het daarbij kei naar zijn zin.

  Bij het plaatje: Kunst! De eieren zijn nog heel

 51. Voor de afbeelding van vandaag:

  Dáárom moet ouderen een moestuin beginnen!

 52. A @22:48

  Over het plaatsen van die foto: allemaal errug interessant, maar daar ging de discussie niet over. Ik heb verder ook niet gezegd dat je reageerders moet bannen of anderszins.

  De strekking van @16:06 is: stel je niet aan, ’t is maar een lolletje, beetje geven, beetje nemen. In @22:48 wordt dat fijnzinnig rechtgekneed en is ‘ie opeens “niet geweldig”. Dat is dan ook het juiste commentaar wat je meteen had kunnen maken.

  Het moet niet meevallen om allemansvriend te zijn *bemoedigend schouderklopicoontje*.

 53. @Ut, ik begin DSR te begrijpen, dat hij scheitziek en een beetje moe van je wordt. Weet je waarom? Je hebt hier (hopelijk niet elders) een ruziezoekend en verongelijkt toontje, net alsof iedereen je de hele dag maar van alles aan doet, iedereen doet alles fout en alleen jij ziet dat.

  Nog even: je suggereert een tegenstelling tussen 16h06 en 22h48, die is er niet. Een lolletje, een beetje geven, een beetje nemen (ging over je overtrokken reactie op DSRs kopsuggesties) past heel goed bij toegeven dat het plaatsen van een bepaalde foto niet zo geweldig was. Zoiets toegeven is ook helemaal niet erg. Als je maar sterk genoeg in je schoenen staat dan hoef je niet zo angstig op te letten of elke zin die je zegt wel precies consistent is met de andere, dan weet je dat het wel goed zit allemaal, en dat niemand zonder fouten is, inclusief jijzelve.

  Waarom het niet moet meevallen om een allemansvriend (jouw woord) te zijn ontgaat me. Dat is natuurlijk juist keigemakkelijk. Jij lijkt het er moeilijker mee te hebben. *grinnikicoontje* en *dank voor het schouderklopicoontje schouderklopicoontje terug icoontje*.

 54. A

  DSR heeft geen recht van spreken. Die is vanaf dag 1 (één) dat ik hier binnenkwam ongevraagd en onaangesproken bezig met zuigen. Niet dat dat nou bijzonder is, dat doet hij per slot van rekening met iedereen. Maar als anderen dan meedoen aan het geinstitutionaliseerde spelletje dan is hij opeens schijtziek en moe?

  Jij verschaft ‘m hier dit platform. Dat wordt dan gebracht onder de derdehandsact “Eindoordelen”, maar daar maakt de hoofdpersoon zich al maanden met een jantje-van-leiden vanaf. Blijft over de reuringact, dát kan DSR namelijk wél bijzonder goed. Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat jij die net zo goed warmhoudt. Ik haal nog maar één keer de satirische DSR-Privilegekop aan.

  Maar als het dan allemaal uitsluitend aan mij ligt is het ook prima hoor. Het is jouw feestje hier, of dat van DSR.

 55. Dat bedoel ik dus: “.. maar als het dan allemaal uitsluitend aan mij ligt …” Ik hoef hier verder niets aan toe te voegen.

  Wat denk jij dat Nederland gaat doen tegen Mexico vandaag, Ut?

 56. De zich hier als ‘Ut’ manifestrerende reageerder stelt zich hoogst gefrustreerd op jegens DSR.

  DSR is mild-belangstellend over hoe hij dan zou willen dat DSR zich zou opstellen. *mild-belangstellende glimlachicoon*,, al was het maar op ’t haatzeuren wat te temperen.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: