Frank, je ikje bloemen en wat commentaar staat hier! Even scrollen door de reacties van die post, het is een wekelijkse verzameling van alle ikjes. Even zoeken maar dan heb je ook wat.

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

7 gedachten over “”

 1. Pom tie dom tie dom .. * vingers op tafelrand trommel icoontje* 😀 Weddenschap met mezelf en voor de eer: Frank gaat dit niet zien.

 2. Apie’s blog, een kermisattractie op een verlaten kermis waar geen hond in wil.

 3. Nee, best goed. Wel tot vrij laat liggen lezen (interessante biografie over Sjoukje Troelstra Bokma de Boer, schrijfster van Afke’s tiental) maar vervolgens toch nog heel goed geslapen. Dus daar valt mijn ongenoegen niet uit te verklaren maar het feit dat je mijn lieve vriendin (die haar best doet je blog te verrijken met hoogwaardige afbeeldingen) door het slijk haalt, belasterd tot zelfs in de koppen aan toe, kijk dat zit me niet lekker. Zelf kan ik veel hebben maar je moet niet aan mijn dierbaren komen. De afspraak die we hadden, dat je het denigrerende “zeurderig” uit de intro zou verwijderen ben je formeel nagekomen maar heb je vervangen door het akelige “koppige”. Met dat soort slimmigheidjes maak je zeker geen vrienden Apie.

  Nou ja en kijk nu eens hoe flemerig je die Frank hier binnen probeert te halen. Dat is toch beschamend?

 4. Van iemand zeggen dat hij/zij “koppig kan overkomen” is niet belasterend. Als jij en je vriendin dat wel vinden, dan raad ik jullie aan je maar helemaal uit de boze wereld en internet terug te trekken en te gaan cocoonen.

  Flemerig Frank binnen halen? De goede man werd bij de buren naar apiedapie.com verwezen voor de commentaren en felicitaties op zijn ikje. Ik stelde me voor dat hij nietsvermoedend op deze homepage zou uitkomen. Nou, dan denk je er niet zo snel aan om een post met de titel “Vogeltjes kunnen niet praten” aan te klikken (en je dan ook nogeens door meer dan 50 reacties heen te werken). Vandaar mijn kleine verwijzing. Welk woord, welke zin (er zijn er maar twee) is volgens jouw “flemerig”?

  Bovendien, dat Frank hier niet (zichtbaar) is komen kijken bewijst toch helemaal niks, man? Op drasties kwam hij na zijn eerste commentaar ook niet terug. En bovendien je hebt het over “geen hond” alsof het iets algemeens is. Het was Frank, Roos, alleen maar Frank.

  Schaam je voor je ochtendstondelijke oprisping, da’s mijn goede raad, en vergeet het dan gauw. En wees maar blij dat je vriendin hier niet meeleest en jou dus kennelijk niet echt kent zoals je bent.

 5. @HR
  Het is je toch gisteren wel ingepeperd dat die vriendin van jou pure Publikumsbeschimpfung is? Ook DSR heeft zich niet onbetuigd gelaten, dus hij wacht met belangstelling je sneer af, want die aan APD was een fraaie.

  @T
  Zou je er iets van willen denken?

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: