Haal Je Bikini Uit Het Vet

Tekst, official lyrics, muziek, videoclip, Spotify, Apple Music, YouTube

De nieuwe zomerhit van Gerry Holland is uit! “Haal je bikini uit het vet”, zingt hij in een vrolijk liedje over het strand. Gerry Holland – of Gerry Berghoef voor zijn vrienden – is vooral bekend van “Laat De Hele Boel Maar Waaien” en andere hits zoals “Meisjes Van Het Leven”.

Net als alle andere artiesten is deze Amsterdamse volkszanger dolblij dat we weer los kunnen en daarvoor is hij met een vriendin naar het strand van Zandvoort gegaan. “Je kleedt je uit, dat kan nu weer. Het wordt romantisch op het strand, ik zie ons liggen hand in hand en onze namen schrijf ik in het warme zand …” Je ziet het voor je, toch?

Gerry: “We hebben even allemaal genoeg van gemiezer en gezeur. We willen weer happy zijn. We willen met vrienden naar het strand. Naar buiten. We zoeken de zon op. Daar gaat dit liedje om en ik heb het met volle overtuiging gezongen. Ik hoop het deze zomer vooral ook live te mogen gaan brengen. De festivals en de partijtjes barsten nu weer los. Ik ben er klaar voor!”

De compositie van “Haal Je Bikini Uit Het Vet” komt weer uit uit de illustere Kees Tel hitstudio uit Helmond en van tekstschrijver Bas van Vuren. Kees is vooral bekend door zijn produkties voor Gerard Joling en voor de Luizenmoeder. Kees speelt ook op deze hit de sterren van de hemel, allemaal met eigen instrumenten, en dit keer met een heel bijzonder Spaans tintje. Ole! En tekstschrijver Bas maakt hiermee zijn trio voor Gerry Holland vol na het songfestivalliedje “Holland Douze Points” en het coronaliedje
“We Zijn Er Nu Wel Klaar Mee”.

De Amsterdamse volkszanger Gerry Holland – de zingende taxichauffeur – is al vele jaren een begrip in de Nederlandstalige scene. Hij was pas dertien jaar oud toen hij meedeed aan zijn eerste talentenjacht in de Jordaan. Hij zong met Harry Slinger, Danny de Munk en Nico Haak en trad op met grootheden als Lee Towers, Anita Meijer, Corry Konings, André Hazes en vele anderen.

Luister hier op Spotify, Apple Music, Youtube Music als je tenminste een account heb, zo niet, dan even nemen. Doen hoor, je zult er geen spijt van krijgen.

En hieronder zie je hem op YouTube, niet geschikt voor alle leeftijden volgens hen, dus gauw klikken voordat hij verwijderd wordt.

Musical note

Hé hallo zeg mooie meid

Stap eens in en ga met me mee

Want nu het weer weer beter wordt

Neem ik jou met me mee naar de zee 

Musical note

Het wordt romantisch op het strand 

Ik zie ons liggen hand in hand

En onze namen schrijf ik in het warme zand

Musical note

Refrein:

Haal je bikini uit het vet, ik in m’n zwembroek dat wordt pret

Want wij gaan samen naar een plekkie waar de zon schijnt

Haal je bikini uit het vet, ik in m’n zwembroek dat wordt pret

Ga met me mee, dan gaan wij samen happy zijn

Musical note

We gaan naar Zandvoort aan de zee 

En de broodjes en worstjes gaan mee

Je kleedt je uit dat kan nu weer

En dan leg jij je handdoekje neer

Musical note

Je schouders wrijf ik zachtjes in 

Wat ben je toch een lekker ding  

En van je borsten ogen krijgt m’n hele lichaam zin

(c) 2021 tekst Bas van Vuren, muziek Kees Tel

Zanger: Gerry Holland/Berghoef

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

5 gedachten over “Haal Je Bikini Uit Het Vet”

  1. Nou, hier is hij dan, alles wat je wilt weten over deze gigahit, inclusief de official lyrics, de streaming platforms, achtergronden, geen roddel en achterklap want dat doen we alleen tijdens zoemuurtjes, en een videoclip die dus van YouTube verwijderd is vanwege onbegrijpelijke redenen. Niet geschikt voor alle leeftijden? Hoe dan? Onze tortelduifjes liepen op het strand ja. Aangekleed. Ze aten broodjes en worstjes uit een koelbox ja. Aangekleed. Ze lagen hand in hand. Aangekleed. Maar goed, misschien hadden ze onder die handdoek moeten gaan liggen. Man man.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: