Toedeloe

De mazzel allemaal de groeten tot ziens en we zien mekaar vast wel weer en zo niet dan is het ook goed zo gaan die dingen het was leuk meestal tenminste en het einde was eigenaardig een krant onwaardig maar daar zijn we na een maand of zes zeven overheen zodat het goede in de herinnering blijft en dat was het dan dag vogels dag bloemen dag kinderen toen kwam de olifant met de grote snuit en die blies het hele blogje uit blup wie mij wil blijven lezen of ontmoeten kan op apiedapie.wordpress.comterecht daar is het inmiddels ook leuk en een drukte van belang maar ik had al gezegd dag vogels en zo en de olifant was er al en het hele blogje was uit blup PUNT

Afscheidsblog op het VK.blog, voorheen aan te treffen hier.

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

41 gedachten over “Toedeloe”

 1. gute nacht bloggers
  es wird zeit für uns zu gehen
  Was ich noch zu schreiben hätte, mach ich auf Wördpresse
  oder vielleicht bei sanoma’s blog?

  en dan bij OBA

  enfin
  guten tag
  good day

 2. @apiedapie,
  jij ook het allerbeste.
  minstens bij elke aap die ik ontmoet zal ik aan je denken :-).

 3. Dank voor de banananen, Martijn, en dat je maar vele apen moge tegenkomen, maria-dolores, de goeie apen wel te verstaan. Een aap is alleen een aap als er aap op staat.

 4. Een vraagje aan alle door de Volkskrant verstoten bloggers: Hoe denken jullie voortaan aan je publiek te komen? Wat je al had, zul je (deels) wel houden. Maar nu er geen binding met de Volkskrant-site meer is en je min of meer ‘verloren’ in de internet-ruimte zweeft, als een verre, nog niet ontdekte ster, zullen er geen passanten meer via de Volkskrant -site komen aanwaaien.

  Het zou aardig zijn als de krantensites zoiets als een overzicht van bestaande blogs zouden bevatten, zodat zowel bloggers zich bekend kunnen maken als lezers zien wat het blogaanbod is. Maar ik heb de indruk dat ze daar verre van happig op zijn.

 5. Ik denk dat dat voor mijn blog niet opgaat. Nu ik niet langer mijn bloglink op de NRC-ikjessite kan plaatsen en ook niet meer onder de columns van Gerrit Komrij op de NRC-site (wat heel wat lezers en views opleverde), denk ik dat het publiek uiteindelijk zal teruglopen tot een publiekje ter grootte van een handjevol mensen. Die des te meer welkom zijn, dat wel.

 6. Je zou je aan kunnen melden bij OBA (Organisatie van Onafhankelijke Bloggers), kwestie van drie minuten om een gratis account aan te maken, en daarna hoef je nooit meer iets te doen. Je nieuwe blog wordt daarmee wel automatisch op hun voorpagina gepromoot. Alle beetjes helpen. De echte grote aantallen (zo je dat wilt) komen binnen via een account op nujij.nl. Interessanter: vind sites die over jouw topics gaan: Rolling Stones, de klassieken, auto- en bloghaters. Daar kun je dan niet alleen je eigen blogs onder de aandacht brengen (met per definitie dus belangstelling) maar ook zelf nog wat opsteken, want hoewel je vrij uniek bent in bloggersland, er zijn vast bloggers die over aanverwante zaken schrijven. In het Nederlands of op het wereldwijde web. Wat ook helpt: het handje op je schouder weg. Je lezers willen de illusie hebben dat je nog zu haben bent. Dat had John Lennon al door met zijn Cynthia.

 7. Ook voor jou
  al het goede!

  We will survive…….; )))))

  Vriendelijke laatste avondgroet!

 8. Ach ik zie dat je handlanger goede hoop heeft.
  Wat slooft ze zich uit voor een fantasiefiguur.

 9. Dag Fleur, ik ken zeker vrouwen, wie niet? En ik ben in principe zacht, in ieder geval warm en belangstellend voor ze, ook voor mannen overigens. Totdat ze het verbruien … en dan wend ik me in het gunstige geval af. Wie mijn handlanger en het fantasiefiguur ziijn weet ik niet, maar dat leg je vast nog weleens uit.

 10. heb de VK-historie al maanden niet meer gevolgd. Hebben ze de zaak daar een beetje waardig afgesloten?

  Blijf hier vooral bloggen, Apiedapie. Ons zal hier een lang leven zijn beschoren.

 11. We hoeven niet voor altijd ‘dag’ te zeggen.
  Ik blijf je hier volgen.

  En… we hebben Drasties toch ook nog?

  Alhoewel…
  Ik krijg geen verbinding.
  Jij?

 12. Gelukkig ik ook weer. Dat was alleen vanochtend hoor.

  Ik herinner me dat Drasties een keer uit de lucht was en jij stil in een hoekje hebt zitten huilen.
  Ik huilde stiekem met je mee.
  Maar nu niet meer, hoor. Stel je voor.
  Alleen wel, als ik niet meer bij m’n eigen blog kan komen.

 13. Huh? Lief? Die Jan toch?
  Hoe meer blogsemers, hoe meer vreugd, voor Jan.

  Hoe zat het ook weer met ‘de betaling’?

 14. Juich niet te snel. 😉 JdW begint met de gouwe ouwe (die de ware fans uit het hoofd kunnen meedreunen), als die op zijn (rond 2014) dan gaan we voorzichtigjes aan weer eens iets nieuws schrijven.

 15. Gouwe ouwe…
  de jouwe altijd goed!!
  Zoveel goeds moeten op Blogsem!

  2014? Dan pas?
  Je hebt vast veel te schrijven. Ik weet, je reist veel.
  Ik voorlopig niet zo errug.
  We wachten geduldig af.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: