Luv you!

zwaan2

 

Foto (c) 2014 Luvienna

Een zwaan

wat is daar nou aan

laat het gaan

hier had een andere foto maar ook een andere kop kunnen staan.

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

30 gedachten over “Luv you!”

 1. Nou nog even afmaken met een geintje over de functie van een zwanenhals.

 2. Nou, dit zwanenplaatje maakt minder los dan het ooievarenplaatje. Daarom verhef ik mijn eigen inzending maar tot voorlopige winnaar (Integriteitscommissie is om advies gevraagd, als zij zeggen dat dit niet kan, dan gaat de wedstrijd weer open). Sowieso zijn kopsuggesties ten allen tijde welkom, op wat voor plaatje dan ook, wij doen niet moeilijk, en voordat je het weet ben je beroemd.

 3. De beste kop heeft ‘gewonnen’, daar zal iedereen het mee eens zijn.

 4. Wees gerust, Apie, ik ben alive and kicking (albeit a bit bruised)

 5. De zwanen zijn onschuldig; ik ben over een loszittend putdekseltje gestruikeld. Maar er schoten van alle kanten hulptroepen toe en de schade is beperkt gebleven.

  Struikelen over een putdekseltje blijkt dus ook een manier te zijn om een blauw oog te krijgen.

 6. Ai! Ik heb putten altijd gewantrouwd. Terecht zoals nu blijkt. Maak van het nadeel een voordeel en bezorg jezelf een tweede blauw oog. Gekleurde lenzen zijn duurder.

 7. Intrigerend idee, Apie, maar ik sla deze keer over. Het eerste blauwe oog was pijnlijk genoeg.

 8. Hmmm, en een biefstukje erop is bij jou ook geen goed idee. Probeer een kouwe sojatofukarbonade, een collegaatje van mij heeft daar goede ervaringen mee.

 9. Een sojatofukarbonade: is dat met of zonder bot ( a la een reguliere karbonade)? Ik denk overigens dat ik de natuur hier maar zijn beloop laat. Het scheelt voor één oog (paarse) oogschaduw.

  Je laatste post ziet er wat vreemd uit; zie plaatje. Ligt dat aan mijn pc of aan iets anders?

 10. Het bot is geperst van harde uien. Qua vreemd uitzien: ik heb een nieuwe smartphone en moet mijn weg nog vinden in de nieuwe apps. Dank voor de melding.

 11. Hoe kom je dan aan dat blauwe oog Luv? Je bent toch niet tegen een deur aangelopen? Anyway, dat je maar weer snel de oude wordt.

 12. Gestruikeld over een losliggend putdekseltje, Keessie; zie post van 8.40. Ik kwam daarbij op onzachte kasseien terecht; zere handen en knie, en een geschaafd, 2x zo dik jukbeen (inmiddels geslonken en getransformeerd in een blauw oog). Maar iedereen snelde meteen toe met koude compressen, cognacje tegen de schrik, medische consulten, klopjes en troostwoordjes.

  Je zou er haast nog een keer een halve doodsmak voor maken.

 13. Op het eerste gezicht, heeft iedereen zijn best gedaan. Men is nog bij elkaar, het huis is nog heel. het is onduidelijk wie de eerste is die er ’n Kleerezooi van maakt. De maaltijd zorgvuldig bereid.
  De Uitdaging zit om ’n aardige invalshoek te nemen, die velen direkt aanspreekt. Dus niet wat zou Heine, Goethe of Wie dan ook gezegd hebben? Zelf iets verzinnen. of, Oh, nee sorry ik verwissel Heine & Goethe. , Opgeblazen ego’s, zonder veel eigen inbreng, laten de eerste ronde voorbij gaan.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: