Doe mee aan Het Grote Tandenpoets Onderzoek

Hoe normaal zijn lezers van blogs? Komen ze nog aan leven toe? Hoeveel aandacht besteden ze nog aan de echt belangrijke dingen van het leven?

Vandaag een onderzoek over tandenpoetsen. Hoe vaak doen bloglezers het? Maken ze er geluid bij? En slikken ze het door?

Vul de korte vragenlijst in, de antwoorden blijven anoniem. Reacties in het reactieveld mogen ook, maar die worden niet meegeteld. Suggesties voor verbeteringen en ander commentaar welkom. Het onderzoek loopt tot en met 31 juli, 2011.

Advertentie

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

21 gedachten over “Doe mee aan Het Grote Tandenpoets Onderzoek”

 1. ik heb ‘electrische tandenborstel’ gekozen.
  Ik doe hierbij een oproep aan Apple om een I-brush op de markt te brengen, of een MacBorstel.

 2. De studenten in de medicijnen moeten spuugonderzoek doen. Een paar van hen
  willen met een studente een grap uithalen en hebben een beetje sperma onder
  de microscoop gelegd. Zij kijkt verwonderd, maar kan er geen verklaring voor
  geven. Ze roept de professor Deze werpt vluchtig een blik door de microscoop
  en zegt dan bestraffend: “Het minste wat ik van u verwacht is dat u uw mond
  spoelt voor u naar college komt.”

 3. Zekers, zoals alles wat ik schrijf en doe. Ik hoop hierop te promoveren (dit is slechts het eerste deel van een langjarig onderzoek, in augustus moet ik, helaas, ik doe het liever niet, naar wc-gewoonten van de bloggers vragen).

 4. Dit gaat tenminste ergens over,
  dat kan ik van de anderen niet zeggen.

 5. Da’s goed, oh Appelvrouw. Als je het maar niet doorslikt. Polldaddy kan hier niks mee natuurljk, maar dat geeft niet. Als het allemaal maar goed schoon wordt en niet gaat schuren of afbijten.

  Ik mag geen tussenstanden verklappen, want dat kan de uitslag beinvloeden, maar oh oh oh wat wordt er goed gepoetst in bloggersland … de polldaddygansjes werken op volle toeren om het allemaal bij te benen (ik dacht dat het automatisch ging, welnee, wordt allemaal met de hand uitgeteld en keurig elke dag op mijn bureau bezorgd).

  De rubriek “overig” heeft ook al prachtig materiaal opgeleverd. En dit is nog maar het begin. Blijven stemmen, mensen en zegt het voort.

 6. Ahum.De eerste zin klonk helemaal verkeerd 😦
  Maar goed dat het poppetje er bij stond.

 7. Elke dag voor het slapen gaan flossen natuurlijk. Je hebt ook tandenstoker-types, zoals mijn vrouw. Daar heb ik niks mee. Ik bedoel met tandenstokers. Een keer per dag goed poetsen voor het slapen gaan is genoeg. Ik ben geloof ik al zo’n 15 tot 20 jaar of misschien wel langer niet naar de tandarts geweest. En mijn vullingen zitten er al sinds weet ik hoe lang in. En nee, geen rotte tanden of kiezen. Wel prima tandvlees. Want vergeet dat niet mensen: goed tandvlees is essentieel. Laat de mondhygiëniste maar rustig links liggen. Wat betreft uw gebit dan.

 8. Wat krijgen we nu? Apie gaat promoveren op tandenpoets- en wc-gewoonten. Heb je al stellingen? Daar wil ik wel bij helpen. Maar eerst maar eens dat ding invullen in de hoop dat het niet tegen mij gebruikt gaat worden. Want in die zogenaamde anonimiteit gelooft natuurlijk niemand.

 9. Plopje, wees gerust, ik kan niet zien wie wat stemt.

  Nog maar twee dagen te gaan in dit nu al historisch onderzoek. Bloggers poetsen verbazend goed, dat mag ik alvast verklappen. Later meer. Stemmen kan nog tot en met 31 juli 23h59 (Nederlandse tijd).

 10. Jouw hooggestemde verwachtingspatroon dan. Neem ik aan.
  Corrigeer je nog voor de mate waarin er alleen maar sociaal wenselijke antwoorden gegeven zijn? Nee, jij vertrouwt je respondenten. Dat is mooi.
  Het lukt nu inderdaad niet nog een keer de lijst in te vullen. Dat gevaar heb je knap ontweken, maar er blijkt vooral uit dat je niet weet over hoeveel e-mail-adressen ik beschik.

 11. En zoals we hier dus zien, werkte Apie ook nog met andere technieken om dubbel stemmen te voorkomen, Plopje heeft het met een kleine twintigtal emailadressen, vanaf bijna evenzovele fysieke adressen geprobeerd, sinds eind juli tot vorige week, maar lijkt het nu te hebben opgegeven. Terecht. De uitslag wordt inmiddels geanalyseerd, de computers draaien op hoge toeren om de vele data te rangschikken. Nog even geduld a.u.b.

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: