Morgen is het de hele dag Valentijnsdag op Apie’s blog

Auteur: Bas van Vuren

Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

41 gedachten over “Morgen is het de hele dag Valentijnsdag op Apie’s blog”

 1. Maakte ik vanochtend een vervroegd valentijnsontbijtje met alle pih-pah-pooh’s d’rop en d’ran, besloot nieuwe a.s. ex voorkeur te hebben voor een brunch, draaide zich nog een keer om en zei ‘ VSp, laat jij de hond even uit? Bis später, Schatzie ‘.
  Indien dit anders gelopen was, geen tijd om deze reaktie te plaatsen. Maandag moet namelijk gewerkt worden. Dan geen tijd voor deze nonsens.

 2. @Aad Ik had als titel eerst "Zeg het met ondergoed" staan. 😀
  @VSp .. a.s. ex … yeah, je kunt gedachten lezen … zucht … let maar op morgen, dan staat weliswaar bij mij de hele dag in het teken van Valentijnsdag, maar wel met een droevig randje. Leg je zakdoekjes maar vast klaar, heb ik ook gedaan met het schrijven van die blogs (drie in totaal maar liefst, op een dag, ongekend mensen, gaat dat zien). Oh, je hebt geen tijd op maandag. Volgend jaar herplaats ik het vast op mijn (dan) eigen blog.
  @DS, prachtige foto! Zij verdient een slipje.

 3. @Ilona toch! Jij was helemaal de doelgroep niet. Dan had ik wel een ander videootje opgezocht. Ook je man heeft misschien weer eens een nieuwe onderbroek nodig. En dan niet zo’n grote!!! En wie weet … wat er morgen voor jou bij de post zit. Hoop loert altijd. Ik wist alleen je maat niet.

 4. @Vleugel, juist! Ik durfde dat niet te zeggen. Maar dat is zo. Een goede vriendin van mij was (en is nog steeds neem ik aan) Victoria Secretfan, de meest prachtige lingerieen heb ik mogen zien, maar het was inderdaad altijd in een oogwenk uit. Heb dat altijd zonde van het geld gevonden. Ehhh, Hollands zeg, dit, foute opmerking, maar ja, hij staat er al op. De waarheid moet gezegd.

 5. Hoezo secret trouwens? Dan laat mijn ondergoed toch wel veel meer aan de verbeelding over. Er gaat niets boven zo’n lekkere vertrouwde grote HEMA-onderbroek.
  En nu ga ik verder met kaarten schrijven. Hou je brievenbus maar in de gaten.

 6. Echt wel, Ilona! Overigens zou het meer lachwekkend zijn Vleugeltje in sexy lingerie dan spannend. Daar krijg een eventuele partner geen kloppend hart van, hoor!
  En zou hij het wel krijgen …. nee, doe mij dan toch maar een nuchtere boerenlul die geen lingeriefetisjist is. Bovendien … het moet toch uit.

 7. Ja dus! Vleugel…
  En dat is nog het mooiste.
  He… snif…
  Sorrie, ik ben gewoon een beetje jalou op V.
  Dat duurt al een jaar.

 8. @Vleugel (och, ouderwets .. het gaat er in de kern om wat ik onder ‘goede’ versta natuurlijk 😉
  @Ilona, oei, hier gaat mijn hart opnieuw sneller van kloppen, ik had haar eigenlijk inmiddels een beetje verdrongen, iets moois op de achtergrond, dankbaar, maar het leven gaat door, zoiets. Ja, ik had het heel erg van haar te pakken, en nee, ze is niet scheel, en al was ze het, dan hoort het erbij en maakt het haar alleen maar mooier. Hoe zou het maar haar gaan, we hebben al heel lang niet meer gemaild.

 9. Hoe duur is dat spul dan? Ben blij dat ik het niet nodig heb om de boel op te leuken.
  Wat is er, Ilona? Op wie ben je jaloers? Op Victoria? Waarom? En waarom sinds een jaar?

 10. Kolere…. soms komen er ineens twee reacties van mij. Verwijder er maar eentje, Apie. Desnoods de hele hap. Mag ook.
  (Vraag me ineens af waarom "goede vriendinnen" hun lingerie aan jou laten zien…. ach, ik zal wel ouderwets zijn).

 11. Grinnik, Vleugel, 316 reacties lezen in een (schrijve 1) minuut moet een nieuw wereldrecord zijn. 🙂 Zucht, waarom kun je hier geen leuke icoontjes in je reacties plaatsen? Zaten we maar alvast op wordpress. Nog twee wekies …

 12. @Ilona, onze reacties hebben gekruist. Ik denk dat Vleugel meteen al heeft weggeklikt bij de foto … zo kwetsend voor dat meisje. Gelukig merkt ze hier allemaal niets van. Hoop ik dan maar. Dat ze geen vk-account heeft. Polie-polie dus.

 13. @Vleugel, de grappigste opmerking op haar leeftijd vond ik deze:
  Jammerende Jurk Says:
  oktober 29th, 2008 at 5:30 am
  Die meiden worden ook steeds jonger.
  Nog even en ze hijsen een feutus in een bikini. Geef mij maar rijpere vrouwen, van een jaartje of 20 of zo. Veel succes Apiedapie (nog even oefenen met de luiers).

  Jaloers denk ik dan …. 🙂
  Ach weet je, ze is veel volwassener dan ze eruit ziet, van geest dus, dat merk je als je met haar praat.
  Ik voel dat leeftijdsverschil absoluut niet, bij veel van wat ze zegt, denk ik ‘yes, dat is ook zo! Zo kun je er ook over denken’. Zo nuchter, zo eigen, zo oorspronkelijk, zo wijs! Het gaat me zeker niet alleen om het uiterlijk. Ik leer ook van haar en ik respecteer haar als mens.
  Maar ja, ze is helaas inmiddels weg. In haar laatste mail (al weer een hele tijd geleden) meldde ze dat ze tijd nodig had ‘to figure things out, also to figure myself out’. Ik gun haar dat. Hoe lang het ook duurt.

 14. Vleuge Lam,
  Ohoh, het is al meer dan twee jaar geleden dat ‘onze’ Apie verliefd werd op Victoria.
  Soms dacht ik dat het een bevlieging was, hoorde er niks mee over.http://www.drasties.com/?p=4223
  Kijk hier maar naar Vleugel,
  Je hoeft niet al die reacties door te nemen hoor, alleen die van Apiedapie.
  Snik…
  (Ze is ook scheel, had ik met Drasties-vrouwen besloten). Puh!

 15. Och jeetje, Ilona. Waar zit ‘m dat groene monster dan in? Jij wilt toch gewoon Ilona zijn en niet Victoria? Of zou je willen dat Apie zijn hartje ook sneller gaat kloppen bij het zien van jou? Kijk je ‘m toch gewoon een keer met één oog aan?
  Ik zal eens kijken naar Apie zijn reacties. Hoop dat ik geen teiltje nodig zal hebben.

 16. @Vogel-vrij, Ja, tot morgen, dan wordt het allemaal een stuk minder grappig. Maar liefst drie blogs, verspreid over de dag. Zucht, maar dan heb ik het definitief van me afgeschreven hoop ik. 😦

 17. Waarom zou je geen inhoud hebben als je er mooi en spetterend uitziet? Het een heeft met het ander niks te maken.
  Leuk is wel dat vrouwen altijd zeggen dat zo’n mooie meid vast wel geen hersens zal hebben, hahaha, en zo kunnen we nog uren doorgaan!
  Morgen wordt het wel serieus. Zucht. Ga ik een hoop ellende in een keer van me afschrijven, in drie delen.
  Groet!

 18. Heeft weggeklikt? Ik zie er niks bijzonders aan. Ja… een jonge meid (zou ze al 18 zijn…. anders is het ook wel een beetje pedo om erbij te kwijlen, Apie) met weinig kleren aan.
  Ik zag 3 reacties van je, Apie. Toen was mijn teiltje vol.
  Ik heb het gezien, Ilona. Voldoende althans. Maar waar ben je nou jaloers op? Aan zo’n meisje kunnen wij natuurlijk niet tippen. Dat is de ultieme vrouw. Dat is één en al pracht en praal. Dat is fantastisch, geweldig, subliem.
  Jammer voor Apie dat het bij foto’s kijken alleen blijft. Dat dan weer wel.

 19. Hihi, sorry, maar ik had met mijn "Leuk is wel dat vrouwen altijd zeggen …" precies die van jou zelf gecopieerd, net erboven, waarin je zegt "Leuk is wel dat mannen altijd zeggen …". En nu zeg je: wat een generalisatie! 🙂
  Wat ik het belangrijkst vind in een vrouw heb ik ergens in mijn interview met Marjelle aangegeven, kijken of ik de link nog kan vinden.
  Het is overigens een stuk minder oppervlakkig, voor mij dan, dan je denkt, maar dan moet ik uit de school klappen, en dat kennie … 🙂 Proost! Tot morgen hoop ik.
  Hier is de link naar de man achter Apiedapie. Ergens helemaal onderaan staat wat ik echt belangrijk vind in een vrouw. Als dat allemaal in een heel mooi ‘jasje’ zit, is het natuurlijk welkom.http://www.vkblog.nl/bericht/364148/Beeld_van_een_blogger_%2810%29_-_Apies_kijken%3F
  Hop dan maar weer, service:
  sterke persoonlijkheid, initiatiefrijk, niet volgzaam, geen slachtofferrol, verrassend, humoristisch, positief-optimistisch, levenslustig en last but not least ‘iemand die zich niet laat domineren door mij’
  Proost!

 20. Waarom je het zou moeten weten? Je hoeft het niet te weten. Maar ik reageerde op je: Maar wees nou toch eerlijk, Apie. Dat vind jij niet het belangrijkste. Daar wou ik dus eerlijk antwoord op geven, maar inderdaad absoluut NIET belangrijk voor jou en 99,9% van de vrouwen op deze wereld.
  Ik ben inderdaad een behoorlijke hunk, zoals je toch op mijn fotootje kunt zien. Ik zal binnenkort eens een tekening plaatsen, als tie lukt, hij wordt gemaakt as we speak.
  Nu ga ik bijna ook aan het bier. 🙂 Als we niet oppassen dan wordt dit nog het bericht met de meeste reacties … terwijl ik hier in tegenstelling tot mijn andere stukkies niet meer aan heb gedaan dan een video plaatsen, als teaser voor al het moois dat er morgen volgt.

 21. @Vleugel, ja ik schrok er ook van, ben aan het tellen gegaan maar dat zijn er teveel. In feite is er op dit moment maar eentje voor wie het van belang is. Of zou moeten zijn. Maar ja … 😦

 22. De expositie van Tinkelbell gezien, Apie? Zul je van smullen.
  Ik vind ‘m wel grappig die van Jammerende Jurk. Jij denkt dan meteen jaloezie. Afijn.. mag je denken.
  Ik was ooit ook 18. En Victoria zal ooit ook 40 zijn.
  Leuk is dat altijd dat mannen dan zeggen dat zo’n meisje ook echt inhoud heeft. Ik geloof je direct. Veel inhoud.

 23. Vrouwen altijd zeggen? Wat een generalisatie. Ik denk juist dat veel mannen dat zeggen om te verdedigen dat ze zo’n vrouw niet kunnen krijgen. "Ach … ze zal wel niet zo slim zijn".
  Cognitieve dissonantie gedoe.
  Ik zeg niet dat "zo’n mooie meid" (overigens… JIJ vindt het een mooie meid … ik denk dan… tsja.. jong meisje… natuurlijk nog niet de tekenen van het leven … beetje wulps kijken, weinig kleding, beetje Photoshop) geen inhoud zou kunnen hebben.
  Maar wees nou toch eerlijk, Apie. Dat vind jij niet het belangrijkste.
  Bovendien ben ik er het bewijs van dat Beauty & Brains wel degelijk samen kunnen gaan (al zeg ik het zelf).

 24. Maar goed… ik vind het eigenlijk wat oppervlakkig dit allemaal. Dus ik ga maar even iets met inhoud doen; 0.33 liter per flesje welteverstaan.

 25. Nou vooruit … mannen zeggen het DAN altijd … in het geval dat ze kwijlen bij zo’n meisje. Gelukkig zijn er ook mannen die niet zo wanhopig zijn (of zo wanhopig overkomen).
  Maar ik doelde op de mannen die dergelijke reacties plaatsen en zeggen dat zo’n meisje fantastisch is. Die verantwoorden het DAN met "Ja, maar ze heeft ook inhoud, hoor".
  Je hoeft niet uit de school te klappen. Je hoeft mij niets te verantwoorden. Dat moet je misschien aan je vriendin. Of niet… misschien vindt zij het allemaal wel best.
  Morgen moet ik werken. Dat doen sommige vrouwen ook nog. Kan mijn geld nou eenmaal niet met mijn lijf verdienen helaas. Had ik zo’n lijf als dat meisje van jou … dan ging ik never nooit meer werken. Nou ja… voorlopig dan, want het is ook aan verval onderhevig. Sorry … wil je niet teleurstellen.
  En in de tussentijd ben ik wel benieuwd hoe jij er dan uitziet. Vast een zeker een enorme H.U.N.K.

 26. Belangrijk "in een vrouw" … tja…… En waarom zou ik moeten weten wat Apie belangrijk vindt in "een vrouw"?

 27. Goh… ik dacht dat dit al het mooiste was 😛
  Ja…. dat aapje van je Avatar is een schatje. Ik val dan wel weer op schatjes. Heb niet zozeer iets met mooie lijven (althans dat wat door de goegemeente wordt gezien als "mooi lijven"). In fact…. mijn laatste slachtoffer was Trektocht die inmiddels de respectabele leeftijd van 53 heeft bereikt 🙂
  Voor 0.1% van de vrouwen dus wel van belang te weten wat je zoekt in een vrouw. Zou wel prettig zijn als ze er dan ook aan voldoen.
  Vind het nog behoorlijk veel 0.1% overigens.

 28. Tja… Apie. Dat wat je aandacht geeft, groeit. Misschien teveel aandacht voor andere vrouwen? Vrouwen willen zich graag de enige voelen. De nummer één.
  Maar misschien projecteer ik nu teveel. Ja, ik projecteer teveel. Het is eigenlijk mijn diepste wens (als het gaat om een relatie althans).

 29. Goed gezegd Vleugel Lam.
  ’t Wordt al een beetje laat, maar ik had het niet beter kunnen zeggen.
  ;-))

 30. Hmm, Vleugel (en misschien ook Ilona) hebben het over andere dingen dan ik. Dat is zeker. Het is in dit geval juist andersom. Zij weet dat ze voor mij de enige is, de alltime nummer een, maar zelf wordt ze nu heen- en weergeslingerd tussen mij en een ander. Ik moet dat afwachten, en dat is niet prettig. Maar ik wil geen druk uitoefenen, ze moet er zelf helemaal uitkomen en dan mij als de enige nummer een zien. Voor minder ga ik niet. 😦 Dat bedoelde ik. Enfin, goedenacht, het was bijna een chatbox hier in plaats van een blog, maar waarom niet. Het was me aangenaam. Morgen meer.

 31. Dank, Ilona. Maar eh….wil jij Apie zijn nummer één zijn c.q. de enige of meer in het algemeen "voor iemand"?
  Apie kan mij verder gestolen worden (sorry Apie … je zult vast een sympathieke man zijn ;-)), maar voor iemand die nummer één zijn.
  Ik ga nu achter de heg liggen wachten tot de kaartjes op de deurmat vallen!

Ik vind er dit van:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: